Şimdi Ara

Dosya gezgini ve sağ tıklama sorunu (Windows 10)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bu akşamdan itibaren başlayan bir problemim var bilgisayarımda. Direk açıklıyayım.
    Bilgisayarımı normal kullanıyordum. Bir ara Yerel disk D'de bir işim oldu, girmek istedim. Ancak yerel disk d'ye girdiğim anda ekranda bir "Working on it"
    yazısı çıkıyor, yukarda da yeşir bar yükleniyordu. Zaten o yeşil bar hiçbir zaman yüklenmiyeceğini bildiğim için kapatıp açayım dedim "Not Responding" hatası verdi direk.
    Sonraki denemelerimde de hep aynıları oldu. Ayrıca ne zaman sağ tıklasam sürekli yükleme imlecinde kaldı. Herhangi bir yere bastığımda yine yanıt vermiyor verdi.
    Böyle iki tane saçmasapan problemim var. Hayır yani D'deki dosyaları görebiliyorum örneğin indirdiğim torrentleri torrent programı üzerinden dosya dizinini aç dediğimde
    giriyor, oynatıyor da videoyu. Harddisk le ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum o yüzden, yazılımsal bence. Çünkü mesela Windows Update'lere göz atmak istedim, oraya da girmedi.
    Ne yapsam bilemiyorum akşam akşam kafayı yedim Programların da çoğu düzgün çalışıyor fakat Iobit System Care'de tarama yaptığımda yine yanıt vermiyor hatası alıyorum, yada Google Chrome'a girmiyor.

Umarım yardımcı olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromessie -- 5 Ağustos 2016; 0:09:44 >

• Güvenli modda hiç denediniz mi aynı hataları veriyor muu diye ?

Güvenli modda bi kontrol yapın. Daha sonra Windows onyukleme cd ya da USB ile onarma işlemini yapın. Veya sistem geri yükleme yapın. chkdsk disk kontrol ve yapılandırma komutları var netten bulabilirsiniz. Hiçbir şekilde duzeltemezseniz temiz bi kurulum yapmayı deneyin..

Unutmadan ekleyeyim güvenli modda sorun yok ise combofix veya sağlam bi anti ile komple sistem taraması yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 5 Ağustos 2016; 0:32:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz bir format at bence sorunun karışık cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

Güvenli modda hiç denediniz mi aynı hataları veriyor muu diye ?

Güvenli modda bi kontrol yapın. Daha sonra Windows onyukleme cd ya da USB ile onarma işlemini yapın. Veya sistem geri yükleme yapın. chkdsk disk kontrol ve yapılandırma komutları var netten bulabilirsiniz. Hiçbir şekilde duzeltemezseniz temiz bi kurulum yapmayı deneyin..

Unutmadan ekleyeyim güvenli modda sorun yok ise combofix veya sağlam bi anti ile komple sistem taraması yapın.

Teşekkürler, sistem geri yükleme yaptım ve sorunum çözüldü. Yüklediğim bir programdan ya da herhangi bir güncellemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Neyse ki çözüldü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 arama butonları yok
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.