Bildirim
DOSYA EKLEYEMİYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Internet Explorer’ı açın. Araçlar menüsünde Açılan Pencere Engelleyicisi'nin üzerine gelin ve sonra Açılan Pencere Engelleyicisi Ayarları'nı tıklatın.
Açılan pencere engellendiğinde Bilgi Çubuğu'nu göster onay kutusunu temizleyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: LeThauS
Internet Explorer’ı açın. Araçlar menüsünde Açılan Pencere Engelleyicisi'nin üzerine gelin ve sonra Açılan Pencere Engelleyicisi Ayarları'nı tıklatın.
Açılan pencere engellendiğinde Bilgi Çubuğu'nu göster onay kutusunu temizleyin.
MALESEF İŞE YARAMADI:( -
Arkadaşım eğer internet explolerın güncel versiyonunu kullanmıyosan İE 8 i yükle birde öle dene.Alternatif tarayıcı olarak ilk önce google crome ve monzilla firefox u dene.
Bence yapmadığın eksik bir güncellenedeb ötürü bölr yapıyor.veya 10 mb üzeri dosya göndermeye çalışıyosan gönderemessin bunuda belirteyim dedim ölesine -
Firefox kullanıyorum aynı sorun bende de var. (mail yoluyla dosya, belge ya da foto gönderemiyorum.)
İE8 de açıyorum mail kutumu orada bir sorun yok.
Sorunun çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkür ederim. -
Arkadaşlar sorunu 2 dakikada çözdüm.
Firefox'a IE tab eklentisi kurun sonra mailinizi açınca ie tab moduna geçin sağ altta işareti var sayfa açıkken ona basın.
İşlem tamam artık Resim ve Belge ekleme butonu açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malibaba -- 12 Şubat 2012; 5:11:50 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mouse tekerleği aşağı yukarı sorunu
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- page fault in nonpaged area
- klavye kısayolları
- vram nedir
- bios nasıl açılır
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X