Şimdi Ara

DOSYA EKLEYEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HOTMAİL HESABIMDAN MAİL ATARKEN DOSYA EKLE BUTONU ÇALIŞMIYOR. DOSYA EKLEYEMİYORUM. BAŞKA BİR HESAP DAHA DENEDİM AMA ONDADA OLMADI. SANIRIM BEN Bİ YERLERİ KİLİTLEDİM.

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. KOLAY GELSİN. TEŞEKKÜRLER..

• Internet Explorer’ı açın. Araçlar menüsünde Açılan Pencere Engelleyicisi'nin üzerine gelin ve sonra Açılan Pencere Engelleyicisi Ayarları'nı tıklatın.
    Açılan pencere engellendiğinde Bilgi Çubuğu'nu göster onay kutusunu temizleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

Internet Explorer’ı açın. Araçlar menüsünde Açılan Pencere Engelleyicisi'nin üzerine gelin ve sonra Açılan Pencere Engelleyicisi Ayarları'nı tıklatın.
    Açılan pencere engellendiğinde Bilgi Çubuğu'nu göster onay kutusunu temizleyin.

MALESEF İŞE YARAMADI:(
  • Arkadaşım eğer internet explolerın güncel versiyonunu kullanmıyosan İE 8 i yükle birde öle dene.Alternatif tarayıcı olarak ilk önce google crome ve monzilla firefox u dene.
    Bence yapmadığın eksik bir güncellenedeb ötürü bölr yapıyor.veya 10 mb üzeri dosya göndermeye çalışıyosan gönderemessin bunuda belirteyim dedim ölesine
  • Firefox kullanıyorum aynı sorun bende de var. (mail yoluyla dosya, belge ya da foto gönderemiyorum.)
    İE8 de açıyorum mail kutumu orada bir sorun yok.
    Sorunun çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar sorunu 2 dakikada çözdüm.
    Firefox'a IE tab eklentisi kurun sonra mailinizi açınca ie tab moduna geçin sağ altta işareti var sayfa açıkken ona basın.
    İşlem tamam artık Resim ve Belge ekleme butonu açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malibaba -- 12 Şubat 2012; 5:11:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.