Şimdi Ara

'dosya adı hedef klasör için çok uzun' msjı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
51.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: faruk32

quote:

Orijinalden alıntı: Ata_4

7zip File Manager ile her türlü belalı dosyaya her türlü isim değişikliği yapabilirsiniz arkadaşlar.

Aynı durumu yaşadık kesin çözümdür

Allah senden razı olsun. Büyük bir dertten kurtardın beni. Allah ne muradın varsa versin.

Rica ederim

• konu hortlamis yeniden sanki ama konuda gordukten sonra bi kac senedir road unstoppable copier kullanirim . portable olarakta yukleniyor cok guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

konu hortlamis yeniden sanki ama konuda gordukten sonra bi kac senedir road unstoppable copier kullanirim . portable olarakta yukleniyor cok guzel

Aynen uzun bi aradan sonra foruma dönünce, konuyu biraz hortlatmış bulundum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

Sorun çıkalı çok olmuş : ben benzer bir sorunu aşağıdaki linkteki programla sorunu hallettim. Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum (hirens boot cd üzerinden kullandım)
    Roadkil's Unstoppable Copier
    http://www.roadkil.net/program.php?ProgramID=29

Nasıl oluyorsa microsoftun yapamadığını bu program harika bir şekilde yapıyor, teşekkür ederim...
  • Sorunun Nihai Çözümü ; Normalde o uzun isimde dosya yapıldıysa o dosya kopyalanmalı. Ancak kopyalanan birim ve klasör çokça klasör barındırıyorsa ki bu sebeple kopyalamıyor. Sürücü biriminde bir adet klasör açınız ve kopyalamak istediğiniz ana klasörü direkt olarak kopyalayınız. Hatasız kopyaladığını göreceksiniz.
  • yukarıda bahsedilen program kopyalama yapıyor ama taşımıyor. Silmek istesdiğimde yine sorun oluyor.
  • Fastcopy programıyla sorunsuz yapabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üzerinden zaman geçmiş fakat, bir yöntemde ben söyleyeyim.

Kopyalamak istediğiniz dosyada sorun yaşıyorsanız, şayet bu çok fazla klasör içinde klasör olmasından kaynaklanıyor. kopyalayamadığınız klasör veya dosya yolunu winrar ile sıkıştırıp, gerekli yerin içine atıyoruz. Daha sonra sıkıştırdığımız dosyayı buraya çıkart diyerek, klasörlerin sorunsuz bir şekilde çıkarılıp gerekli yerlere gittiğiniz görüyoruz.
     'dosya adı  hedef klasör için çok uzun' msjı

Kendim çektiğim örnek video;
    http://snap.ashampoo.com/dtLeHhmd

Burada dosyanın farklı isimle dahi olsa kopyalanmadığını gösterdim. O yüzden biraz uzun sürmüş olabilir. Winrar ile sıkıştırıp gerekli klasörü yerine kopyaladım ve orada dışarı çıkartma işlemi yaparak, dosyanın çıktığını göstermiş oldum. Bu da alternatif yöntemler arasında yerini alabilir. Ekstra programla uğraşmak istemeyenler için.

• Başıma gelen sorunu şu şekilde çözdüm;
    D sürücüsünde 4-5 dosya içerde bulunan 3 adet .cs uzantılı dosyayı silmek için programlar denedim olmadı, ismi değiştiremiyorum, taşıyamıyorum ve silemiyorum. Sorun uzantıyla beraber dosya adının uzun olmasıymış, benimde aklıma ilk dizinden itibaren dosyaya giden tüm klasörlerin adını kısatlmak geldi. Üst dizindeki klasör isimlerini tek harf olacak şekilde kıslatarak dosyaları silebildim.
  • Windoes 10 kullanıcıları için çözüm olacağını düşünerek benim de bir katkım olsun istedim.

Windows+R tuşuna basarak "regedit" çalıştırın.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\

içinde "LongPathsEnable" çift tıklayıp açılan pencerede "0" olan değeri "1" yapın ve "Tamam" deyip bilgisayarı yeniden başlatın.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: folkeyno

Windoes 10 kullanıcıları için çözüm olacağını düşünerek benim de bir katkım olsun istedim.

Windows+R tuşuna basarak "regedit" çalıştırın.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\

içinde "LongPathsEnable" çift tıklayıp açılan pencerede "0" olan değeri "1" yapın ve "Tamam" deyip bilgisayarı yeniden başlatın.

iyi forumlar.
    Güzel bilgi hocam, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Güzel bilgi hocam, teşekkürler.

Alıntıları Göster

Ben bunu yaptım ancak olmadı. Neden olabilir?

• yıl olmuş 2022 hala aynı sorunu yaşıyoruz arkadaş. yaşadığım bilgisayar da şirket bilgisayarı, dosyayı server a atmaya çalışıyorum bu sıkıntıyı yaşıyorum.

işin kötüsü şirket bilgisayarı olduğu için dışarıdan program yüklemek de yasak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.