< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostunuz veya yakın bir arkadaşınız var mı?

-
-
4 tane dostum/yakın arkadaşım işte adını sen koy, uzun yıllardır arkadaşlığımızı sürdürüyorum iyi anlaşıyoruz ve güveniyoruz birbirimize.
2 tanesi erkek 2 tanesi kız.
-
Ne güzel hocam.quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTiger4 tane dostum/yakın arkadaşım işte adını sen koy, uzun yıllardır arkadaşlığımızı sürdürüyorum iyi anlaşıyoruz ve güveniyoruz birbirimize.
2 tanesi erkek 2 tanesi kız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok vAllaha hacı olsa guzel olur da cok da aramiyorum yani
İnsanlar çok acayip ya üniversitede delikanli adam gibi adam yok cunku çoğu kişi aileden kurtulmanin heyecani ile yapabilecegi tum pislikleri yapmaya uğraşıyor adamin karakteri de cortluyor o arada tabi
sadece 1 tane...
-
Yok :) -
bir sürü arkadaşım var çevrem biraz geniş kız/erkek ama sayabileceğim 2 tane has dostum var erkek 1 tane de kız kuzenim güvenebileceğim diğer arkadaşlarıma güvenmediğimden değil en çok görüştüğüm samimi olduğum bütün vaktimizi beraber geçirdiğimiz kişilerden bahsettim
-
Benimde dostum zannettigim şimdi selamlaşmadığımız insan var. Demekki yan yanayken dostmuşuz hepsi geldi geçti tek takılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_DISCO -- 10 Şubat 2021; 1:47:24 > -
Öyle hocam universitede herkes kendi çıkarının peşinde. Yine arkadaş diyebileceğin insanlar buluyorsun ama onlarda bir yerde aslında çıkar için senine takılıyor. Mesela senden daha kafa dengi bi arkadaş bulsa gider onunla takılırdı herşey çıkar ilişkisi.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Yok vAllaha hacı olsa guzel olur da cok da aramiyorum yani
İnsanlar çok acayip ya üniversitede delikanli adam gibi adam yok cunku çoğu kişi aileden kurtulmanin heyecani ile yapabilecegi tum pislikleri yapmaya uğraşıyor adamin karakteri de cortluyor o arada tabi
Dost kara günde belli olur.Çoğu insanı dostum sanıyorsunuz sadece benden söylemesi.
-
En kötüsü o hocam.quote:
Orijinalden alıntı: DJ_DISCO
Benimde dostum zannettigim şimdi selamlaşmadığımız insan var. Demekki yan yanayken dostmuşuz hepsi geldi geçti tek takılıyorum.
Hocam çok samimi olduğum 8-10 kişi var fakat dostum dediğim insanlar değiller hiçbiri artık çünkü hepsinin bir yanlışını gördüm.Hangisi boşsa onunla takılırım anı yaşarım yoksa dert üstüne dert -
Aman öyle bi gün gelmesin hocam, Şuanki birkaç arkadaştanda oluruz yapayalnız kalırız herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: E.R.W.Dost kara günde belli olur.Çoğu insanı dostum sanıyorsunuz sadece benden söylemesi.
Aynen öyle hocam, benimde 3yıldır takıldığım bir arkadaş grubum var ama hiçbiri dostum değil anlık zaman geçirmelik arkadaşlar. İyi gün dostluğu yani.quote:
Orijinalden alıntı: NadirŞah
Hocam çok samimi olduğum 8-10 kişi var fakat dostum dediğim insanlar değiller hiçbiri artık çünkü hepsinin bir yanlışını gördüm.Hangisi boşsa onunla takılırım anı yaşarım yoksa dert üstüne dert
En yakın dediğim çocukluk arkadaşlarımın bile yanlışını görünce insanlara güvenim azaldı hocam en mantıklısı bu yoksa sağdan soldan darbelerle ayakta kalmak zor -
Yok.
Ama bazen benden 10-15 yaş büyük ve her hedefine ulaşmış, hayatta her istediğini almış halimle konuşuyorum, durum değerlendirmesi vb. yapıyorum.
O bana yol gösteriyor ve hiç ihanet etmedi. Kimseye söyleyemediğim şeyleri ona söyleyebiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 10 Şubat 2021; 2:41:2 > -
Var 2 tane birisi doğduğumuzdan beri diğeri 7.sınıftan. Bana ihanet ederler mi veya bi süreden sonra konuşurlar mı bilemem ama onların dostluğu olmadan kendimi baya kötü hissederim. -
Hiç yok. Potansiyel insanlar hep oldu ama yakından tanıdıkça onlardaki kusurları fark ettim ve uzun süre onlara katlanamayacağıma karar verdim. -
Gel sarılalım, bu satırları ben yazmışım gibi hissettim.
Ortak bir sosyal ortam olduğunda, çıkar ilişkisi altında arkadaşlıklar kuruluyor ve o sosyal ortamdan bağ kopunca, bir daha iletişim kurulmuyor. Çünkü insanın insanla olan işi - çıkar ilişkisi - bitiyor.
Şuanda tek dostum, spor salonundaki barlar dambıllar ve okumam gereken kitaplar kimse umrumda değil artık.
Sosyal ağ olarak da bir burayı kullanıyorum. O da günü birlik kafa dağıtıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 10 Şubat 2021; 3:54:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- çelik kapı nasıl açılır
- ton balığı zararlı mı
- zayıfım ama göbeğim var
- pasta veneta makarna
- duration of stay ne demek
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- ets 2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X