Şimdi Ara

DOSTLARIM BİR BAKABİLİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar MODEL 4- CASIO EDIFICE REDBULL 543D-2AV bu modeli almayı düşünüyorum

DOSTLARIM BİR BAKABİLİR MİSİNİZ?

acaba gittigidiyordaki orjinal midir?

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-edifice-en-cok-satan-modeller-70-indirim-55889018#product-information

bir de şurada var fiyatı çok ucuz...

http://www.sanalpazar.com/Casio-Edifice-Ef-543d-2av-Ucretsiz-Hizli-Kargo!__isp2954640

bunlar orjinal değilse bu saatin orjinali nerede satılır. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Illuminati-

Geçen kız arkadaşıma o saatin gri olanını alom, neyse ne olo bu gido saat sorarken suyu döko. Bence güzel saat olo but i think it is a bit outdated. So, ama şunuda belirtmek istom, i guess...

• quote:

Orijinalden alıntı: -Illuminati-

Geçen kız arkadaşıma o saatin gri olanını alom, neyse ne olo bu gido saat sorarken suyu döko. Bence güzel saat olo but i think it is a bit outdated. So, ama şunuda belirtmek istom, i guess...

insan gibi bir soru sordum aynı şekilde karşılığını bekliyorum
  • "ÖNEMLİ!!! Şu an sadece saat yollanacaktır. Gümrükteki vergilendirme ile ilgili yaşadığımız bir sorun nedeniyle ürünün faturası ve kutusu 15 Mayıs'tan sonra ayrıca kargolanacaktır. Yine kargo ücresiz olarak gönderilecektir."

Cümlesi var hocam altta, ne kadar güvenilebilirsiniz bilmiyorum Gittigidiyor'dakine. Ama saat güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccoló

"ÖNEMLİ!!! Şu an sadece saat yollanacaktır. Gümrükteki vergilendirme ile ilgili yaşadığımız bir sorun nedeniyle ürünün faturası ve kutusu 15 Mayıs'tan sonra ayrıca kargolanacaktır. Yine kargo ücresiz olarak gönderilecektir."

Cümlesi var hocam altta, ne kadar güvenilebilirsiniz bilmiyorum Gittigidiyor'dakine. Ama saat güzel

sağol kardeş. bende o yüzden şüpheleniyorum. eğer alan varsa diye sorayım dedim. yoksa orjinal olarak nerede vardır bunu bilmiyorum
  • yok mu bilen :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.