Şimdi Ara

Dostlar Midem yanmasın diye sahurda ek olarak ne yiyebilirim ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende reflü varda talcid de bitti bugün şu an midem az yanıyor ve ekşiyor

Sahurdada annem spagetti makarna yapmış domatesli soğanlı falan oda yakar şimdi onun yanında ne yememi önerirsiniz midemin ekşimesini geçirebilecek en azından makarnanın vereceği etkiyi azaltacak..

• Sahurdan sonra 1 sise soda icerim hep,rahatlatir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Sahurdan sonra 1 sise soda icerim hep,rahatlatir.

Hocam soda yakmazmı ya asitli değilmi

süt nasıl peki ?
  • Yoğurt mideye iyi gelir.Süt de olur tabi ama yoğurt hem tok tutar hem de iyi gelir.Ev yapımı yoğurt daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Yoğurt mideye iyi gelir.Süt de olur tabi ama yoğurt hem tok tutar hem de iyi gelir.Ev yapımı yoğurt daha iyi olur.

Tm teşekkürler yeriz madem yogurt
  • Süt etki eder ama az miktar yanmalar için geçici çözümdür.

Sende reflü varsa akşam 9dan aonra hiçbirşey yememen lazım. Bende reflü yok ama çok midem ekşir, talcid dayanmaz. Vir de reni olması laIm o ilacı kğrssmen kafama dikerim. Aşam yemeğini hafif yirceksin biraz sindirip üstünde soda içtin mi tamamdır. Sahur felan geç bu işleri, aç kalmak sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asitli•Kahve, çay, neskafe, asitli içecekler, çikolata. uzak dur süt zaten yararlı reflü iyleşmesin de •Acılı baharatlar, turşu, sirke, soğan, sarımsak, limon tuzu, et suyu içeren besinlerden de uzak dur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazik olan yiyeceklerden ye.
  • Allah bitkilere ipuçları yerleştirmiş. Ceviz-beyin, kırmızı pancar-karaciğer, patates-mide ve dahası...

Mide sorunları için patates tavsiye ediliyor. Ayrıca gastrit gibi durumların tedavisi aç karına su içmekmiş.

Benim midem ağrıdığı zaman zeytin çekirdeği yutunca hemen geçiyor. Tabi reflüde işe yarar mı bilmiyorum.

Tabii ti gazlı içecekler, soda, kola ve diğerleri midenin baş düşmanlarından.

Halbuki yaylalardan gelen doğal maden suları var. Sadece acı ve gazsız tabii ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git bir nexium at bir daha miden aklına gelmez.Bana bir tane nexium içirdiler bu neymiş arkadaş lan dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 24 Temmuz 2013; 2:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Sahurdan sonra 1 sise soda icerim hep,rahatlatir.

Bende narlı içiyorum sardım bu ara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.