Şimdi Ara

Dostlar bunlara modernlik diyorsunuz da...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence tam aksine bunlar geri kalmışlık. Bakın tek tek fikirlerimi yazayım belki kafadarlarım vardır burada

İçmek: Yıllar öncesinin eğlencesi. Yıllar önce içki içmenin sağlığa ve psikolojiye etkileri pek önemsenmiyordu. Ama şimdi sağlığımız ve psikolojimiz zaten bu kadar berbatken (siyaset,adaletsizlik, eğitimsizlik vs den dolayı) içmek bana pek modernlik gelmiyor. O kadar kafa dağıtacak şey varken beyni uyuşturmak mı modernlik?

Pop kültürü\müziği: 40-50 yıl öncesinin modernliği. Devri geçeli çook olması lazım ama geri bir ülke olduğumuzdan geçmedi. Pop müzik dediğiniz anlamsız sözleri olan ve hiçbir amacı olmayan bir müzik türü. Modernlik dediğin şeyde bir anlam olur bir amaç olur. Bunun yerine rap\rock daha modernliğe uygun geliyor (elektronik\dans\enstrümantal\opera vs... Bunların hepsi poptan iyi. Ama halkımızın çoğu demet akalın, hande yener gibi vasıfsızların sanat yaptığını sanıyor..)

Karı\kızla yatmak
    , her gün farklı kızla birlikte olmak: Abi bunun neresi modernlik? Playboy falan demeyin bu insanlara. Bunlar bildiğin cinsel açlık yaşayan insanlar. Ama şık giyinince modern sayılıyor öyle mi? Cinsel açlığı olmayan (cinsellik yaşamasa dahi cinsel açlık hissetmeyen) insanlar kesinlikle daha modern. Abazanlığı bile modernlik görüyoruz

Daha da uzar bu listeler. Ama bu saatte uzatmak istemedim. Mobilden yazıyorum kopukluklar olabilir. Okuduğunuz için teşekkürler. Vasıfsızlıklar, modernlik değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abzüğürt -- 2 Ağustos 2015; 1:39:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşuna anlatma.Cahil hep cahildir.Birgün dayanır ikinci gün yine aynı b.ku yemeye devam eder.

• Bunlara modernlik adam ağır zâhirperesttir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gioielli

Boşuna anlatma.Cahil hep cahildir.Birgün dayanır ikinci gün yine aynı b.ku yemeye devam eder.

Ne bileyim hocam bunlar modernse ben geri kafalıyım bunlar genç işiyse ben 70 yaşındayım. Hiç biri modernlik gelmiyor suç bende mi anlamadım. Ülkemizde bunlar modernlik görülüyor. Böyle kafalı insanların seçtiği politikacıların bilime, sanata, sağlığa önem vermemesi zaten normal değil mi?

• Haklisin hocam

• Karı kız kesmeyi modernizm olarak görüyor fake&gay.

• İçmeye modernlik diyen mi var içiyorum ama alakası yok
    Edit:o sağlık sorunu dediğin sık sık ve aşırı içersen var aksine arada icersen ve abartmadan faydalı nimettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslanayolgosterenadam -- 2 Ağustos 2015; 1:41:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslanayolgosterenadam

İçmeye modernlik diyen mi var içiyorum ama alakası yok

Valla hocam baya denk geldim. Kendini içerken elit sanan, halktan farklı gören arkadaşlarım oldu

• modernlik bunları yapanlara karışmamaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bosnia

Karı kız kesmeyi modernizm olarak görüyor fake&gay.

Orayı yanlış yazmışım hocam düzelttim teşekkürler

• okumadım ama herkes istediği müziği dinleyebilir, senin ne gibi eleştirme hakkın var ?
  • Abzüğürt kullanıcısına yanıt
    Onlar popi olmak için içiyodur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

modernlik bunları yapanlara karışmamaktır.

Eleştirememeyi de modernlik yaptın hocam helal.

Karışmıyorum karışmak demek gidip rahatsız etmek, uyarmak, aklına girmek falan olur.

Eğer rahatsız etmeden fikirlerini dile getirirsen bu eleştirme olur. Ben bunları yapan insanlara gidip de karışmadım. Ama hep eleştirdim

• türkiyede modernlik burger kingten yemek yedikten sonra instagramdan fotoğraf paylaşmak 1 liralık bir eşyaya sadece statü kazandığını düşünerek 5 lira vermektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

okumadım ama herkes istediği müziği dinleyebilir, senin ne gibi eleştirme hakkın var ?

Eleştirmeye eleştirmeye bu hale gelmedik mi? Bak her türlü müziğe saygılıyım hepsi sanattır

Ama pop, afyondur. Pop diye diye uyuşturdular insanları. Pop diye diye sokaktaki çocukları aç kalan insanları unuttular. Pop diye diye aşkı bitirdiler aşk dediğin sevişmek oldu pop diye diye. Pop diye diye almaya, tüketmeye yönelttiler. Özendirdiler, aynılaştırdılar. Pop diye diye yeni nesli beyni algılamayan, düşünemeyen bir kitle haline getirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

türkiyede modernlik burger kingten yemek yedikten sonra instagramdan fotoğraf paylaşmak 1 liralık bir eşyaya sadece statü kazandığını düşünerek 5 lira vermektir

Haklının hocam

• içmeye modernlik diyen yok. kıçınızdan element uydurup sonra onu çürütmeye calısmayın

ayrıca he anasını satayım he pop müzik tek bizde var. pop muziğin devri geçmiş :))))
  • Müzik hariç diğerlerine katılıyorum. Yani herkes istediği müziği dinler. Pop dinlemek modernliktir diye bir cümle kimse kuramaz zaten. Ne kadar sözleri saçmada olsa tercih meselesi sonuçta.
  • Nasıl bir çevrede yaşayıp da dünyayı sadece o çevreden ibaret sayıyorsan artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Nasıl bir çevrede yaşayıp da dünyayı sadece o çevreden ibaret sayıyorsan artık...

Sen de pembe dizilerdeki çocuk olmalısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.