Şimdi Ara

'dostan' disketteki dosyayı kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bi hata yaptım system 32 de ki bir dosyayı sildim sonra bilgisayarı açamıyorum güvenli kiptede açılmıyor. o dosyayı buldum ve diskette onu nasıl system 32 nin içine atabilirim dos ekranına nasıl düşürcem xp kullanıyorum.

• Selamlar,
    Eğer diskiniz NTFS ise, programsız olarak MS-DOS ortamına geçmeniz mümkün değil. Sanırım bunun için NTFS-DOS gibi birkaç program vardı ancak tam emin değilim.

Eğer sürücü FAT-32 ise,
    windows-98 CD' si bulup, bununla boot edebilirsiniz. Boot esnasında "CD-ROM desteği ile başlat" seçeneğini seçin.
    Sonra önyükleme yapıp, MS-DOS' a düşecektir. Disketinizi taktıktan sonra, sırasıyla yazmanız gereken komutlar :

a:
    copy XXXXX.XXX c:\windows\system32

Yada imkan varsa harddiski söküp, başka bir bilgisayara takın. Disketteki dosyanızı bu şekilde kopyalayın.
  • dosya sistemi ntfs fat 32 olsa yapcaktım zaten ama o başka bilgisayarada takmayı düşündüm yanlız garantili açmak istemiyorum yani servise vermek istemiyorum. bide sata hardisk olduğu için başka bilgisayara takınca görmüyo galiba bunuda göze alamıyorum
  • "NTLDR hatası" diye forumda aratın ordak takip edilen yol olan Windows XP cd sinden kurtarma konsolunu açarak tamir etme metodunu sildiğiniz dosyalarada uygulayın probleminiz çözülecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiren boot cd?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.