Şimdi Ara

Dost kazığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu hiç uzatmadan anlatıcam lise sondan mezun olduk Allah'ın izniyle biz ''KEMİK'' 5 dost iş bakıyorduk ilk başta tersaneye basvurduk babam cok kaza oluyor diye istemedi sonra benim halam karton üreten bir şirkette iş ayarladı bana ben iş görüşmesinde arkadaşlarımında isimlerini ve numaralarını vererek ''Dostluk'' görevimi yaptım ancak arkadaşlarımı aramamışlar 4/12 calısıyorum bu gün 4. günüm ve tam bir amele işi belim nasıl ağrıyor belli değil ilk gün arkadaşlarımdan birini aradım ve aranmadıkları bilgisini aldım , ona ''Burası cok zor bende cıkmak istiyorum başka iş bulursak burda yapamayız'' dedim bu 4 ü aqua parkta iş bulmuş habersiz giriyorlar whatsapp grubundan bana nispet yapıyorlar fotoğraflar falan atmalar iş güzel zaten bide biri demezmi ''xxxx orda sürünsün burası kebap tatlılar , içkiler gırla gidiyor biz burda karı kız keselim sen taş*** kes'' demişler ya kadın cefa zamanı erkek sefa zamanı karakterini belli eder bu durumda aynısı 14 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum içlerinden biride öz ve öz kuzenim neyse arkadaşlar sizden ricam bu ihaneti anlatan ve kime gittiği çokta belli olmayan güzel bir kapalı söz whatsapp durumu yapıcam anlayan anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 21 Haziran 2014; 13:11:25 >

• Hic bir sey yazmak icin didinme sessizligini koru onlar hatasini elbet anlar ve sana yazmak isterler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Will be again Aqua yaz
  • Hocam belli ki arkadaslarinca bir yanlis anlasilma durumu olmus, nispet yapmaya caliscagina konusursan daha iyi olur gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xDuMaNx

Merhaba arkadaşlar konuyu hiç uzatmadan anlatıcam lise sondan mezun olduk Allah'ın izniyle biz ''KEMİK'' 5 dost iş bakıyorduk ilk başta tersaneye basvurduk babam cok kaza oluyor diye istemedi sonra benim halam karton üreten bir şirkette iş ayarladı bana ben iş görüşmesinde arkadaşlarımında isimlerini ve numaralarını vererek ''Dostluk'' görevimi yaptım ancak arkadaşlarımı aramamışlar 4/12 calısıyorum bu gün 4. günüm ve tam bir amele işi belim nasıl ağrıyor belli değil ilk gün arkadaşlarımdan birini aradım ve aranmadıkları bilgisini aldım , ona ''Burası cok zor bende cıkmak istiyorum başka iş bulursak burda yapamayız'' dedim bu 4 ü aqua parkta iş bulmuş habersiz giriyorlar whatsapp grubundan bana nispet yapıyorlar fotoğraflar falan atmalar iş güzel zaten bide biri demezmi ''xxxx orda sürünsün burası kebap tatlılar , içkiler gırla gidiyor biz burda karı kız keselim sen taş*** kes'' demişler ya kadın cefa zamanı erkek sefa zamanı karakterini belli eder bu durumda aynısı 14 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum içlerinden biride öz ve öz kuzenim neyse arkadaşlar sizden ricam bu ihaneti anlatan ve kime gittiği çokta belli olmayan güzel bir kapalı söz whatsapp durumu yapıcam anlayan anlar.

"Diktiğim çiçeklerin başlarını kopardınız. Kurudular. Uzaktan kazık gibi görünebilir. Üstlerine oturmak yerine sulamayı deneseniz?"
    Bunu yaz dostum.

• İyi kazık atmışlar , geçmiş olsun.Ders olsun bundan sonra arkadaşlarını seçerken daha dikkatli olursun.
  • Entry için teşekkür ederim kardeşim ama biraz terso bu üstlerine oturmak yerine derken oturan benim zaten bu söz biraz saçma gibi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İran dost mu düşman mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Hepsini adam sandım arkadaş yerine koydum " yaz direkt üzerlerine alınırlar (eğer onlardan vazgeçtiysen tabi)

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    Öyle vaz da geçemem yani başka arkadaşım yok sağlam gerçi bunlar ne kadar sağlam ki ben hiç bir zaman yamuk yapmadım aynı şeyi onlardanda beklerdim ama ''Hayat'' hani silemem ama sağlam bi trip atmak istiyorum

edit: ya aslında kuzenim dün aradı beni işteyken oyle bi halimi hatrımı sordu acaba bunlar ben zaten iş buldum diye bana söyleme ihtiyacı mı duymadılar sucu hepsine değilde o cümleyi kurana mı yüklemeliyim kafam karsıtı sağlıklı düşenemiyorum zaten o cümleyi kurana direk benimle muhattap olma bidaha dedim ama suan sinirim geçti aslında belki şaka amaçlı yazdı ama zaten onların işide güzel hani bilirsiniz şey oluyo insan ben 8 saat paletlere karton diziyorum belim kopuyo sesim cıkmıyo bide oyle bişey deyince adam ayar oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 22 Haziran 2014; 14:23:29 >
  • Arkadaşlar sagopa kajmerden - gölge haramileri sarkısnı dinliyordum sözleri dikkatimi çekti dost kazığını anlatan mükemmel sözler sizce nasıl bkz ;

Tersi döndü güvenin ansızın belirdi dostun hilesi , yıkar geçer bi dostun düşmancasına hamlesi , iki boy aşmış ihanetin ki katti yok bahanesi hayrından umutsuzum getirme bari şerrini...

Çok uzun ve çok ağır oldu galiba.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 22 Haziran 2014; 15:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDuMaNx

Arkadaşlar sagopa kajmerden - gölge haramileri sarkısnı dinliyordum sözleri dikkatimi çekti dost kazığını anlatan mükemmel sözler sizce nasıl bkz ;

Tersi döndü güvenin ansızın belirdi dostun hilesi , yıkar geçer bi dostun düşmancasına hamlesi , iki boy aşmış ihanetin ki katti yok bahanesi hayrından umutsuzum getirme bari şerrini...

Çok uzun ve çok ağır oldu galiba.

edit: imla

Evet dostum bunlar ağır biraz. Yani bu olay için en azından
  • Zaten suratına söyleim muhattabı kes benle diye ama bunlarıda yazarsam geri dönüşü olmaz neyse bu sözler çok iyi biyerde kalsın lazım olur dünya hali hiç belli olmaz üstad ne güzel yazmış be

Peki bu olayı özetleyecek güzelce dokunduracak bir söz bulabilirmisiniz googleda biraz araştırdım kamyon arkası gibi sözler var
  • xDuMaNx kullanıcısına yanıt
    Bir şey yazmayın hocam, yazmak zorunda değilsiniz. Yazacaksanız da manalı, ağır abi sözleri olması gerekmiyor.
    "Cafede işe girince bile değişen insanlar var" al bunu yaz. hangi işe girdilerse cafe ile değiştirirsin
  • vay be yaz sadece. anlayan anlar ve agirda degil

• teşekkür ederim arkadaşlar vay be yazıcam
  • Sende izin gününde çalıştıkları yere git hizmetini görsünler.
  • bence hiçbir şey yapma. arkadaşlığını falan da kes. sen kimseye bağlı değilsin onların yanında çalışacaksın diye bir kural yok yani. e sana kazık atmışlar belli ama bu senin onlara bir cevap verme-intikam alma zorunluluğu yaratmıyor bırak ne halleri varsa görsünler sen de kendi hayatına yön ver bu hayatta dost diye bir şey yoktur, karşındakinin ne olduğunu anlayana kadar geçici arkadaşlık vardır.
  • Adam sandık eşeği alnımıza değdi ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kapak etme sevdasındasın ki, ufak bir atışmada hemen isimlerini çiziyor gururuna yediremiyorsun.. oysa hata senin yanlış kişilere yanlış anlam yüklemişsin, kendini boş yere yorma ne gönderme yap ne gönderme bekle sağlam dostlar seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Adam sandık eşeği alnımıza değdi ...

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.