Şimdi Ara

dost kalalım dedi!.. ne yapmalıyım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eren21ds

@anotherdie tamam hocam..dedıqın qıbı qonuscam ama maılı neden atmaym gayet super..

Konuştuktan sonra baktın olmuyor atarsın maili ve veda edersin .
  • tmm yarın konuscam we olmazsa aksamada maılı atacam hepınız saq olun krdslrm ılgılendınız bnmle saq olun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

yas 17 abılerm kız melek gıbı dems bırı bı arkdas da soylemstı ole...

Bak sakın senden daha üstünmüş gibi bakma kıza ..
    Sen kızla çıkmadığın için birşey kaybetmedin o senle çıkmadığı için çok şey kaybetti .
    Ve bunu sen onun hayatından çıkınca anlıyacak .
    Veya yanlış ilişkiler yaşayıp başını duvarlara vururken sen aklına geliceksin .

Yeterki bi terbiyesizlik yapma onu sevdiğini ona karşı en saf duygularını beslediğini hissettir hepsi bu hiç bi çaba içine girme .
    Bazen küçük bi bakış çok , ufak bi gülümseme sayfalar dolusu şey anlatır.

Valla abicim tam benim düşüncemi sölemişsin ya... Beyler bi kızı etkilemek istiyosanız adam akıllı yüz yüze konuşmanız gerekir. Böyle böyle bunları hissediyorum deyin ve cevabını almak için hiiiç acele etmeyin. Kabul ederse zaten neler yapacağınızı siz benden iyi bilirsiniz. Etmezse arkadaş olamıyacağını sölemeniz gerekir ve yoluna bidaa çıkmayın o kızın.

• arkadaş kalalım= tipsizsin demek

kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

arkadaş kalalım= tipsizsin demek

kusura bakma

Ne alaka.
    Belki arkadaş yakışıklı.Bu kavram kişiden kişiye değişir.Tipsizsin değilde'' seni istemiyorum ''olur ancak.
  • Görmemezlikten gel aldırma Slm-slm o kadar G...ü kaldırma açmak gerekirse ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cendere*35

Kardeş üzülme daha beterleri de var bana "Ben senin ablanım" dedi ben ne diyeyim şimdi. yaşı mı tabiki benden küçük ayrıntımı sormasanız daha iyi bence ah ah

hem senden küçük, hemde ablanım diyor.
  • dostum g harfin çalışmıyomu q ısrarı niye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmiR_CoasT -- 21 Mayıs 2008; 0:42:36 >
  • açık ve net bir "varmısın-yokmusun" dersin...yokum derse "tamam elendin sen , hadi sana güle güle, yolun açık olsun"

şaka yapıyorum.

Ancak şunu bilmelisin , uzun süre arkadaşlık yaptıysanız sn merak etme o en başından düşünmüştür acaba olurmu ?diye...

ve kararını çoktan vermiştir.Arkadaş kalma olayının kararını da öyle...sen yine de acaba olurmuydu dememek için şansını dene , daha sonra ben olsam yüzüne bile bakmam...

kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

Senin bir başkası için güleceğine, bir başkası için üzüleceğine ve bir başkasıyla
    sevişeceğine üzülüyorum. Benimle bunları hiç yapmayacak olmana üzülüyorum. Beni, gelecekte hayatına girecek erkeğe tercih etmemiş olmana üzülüyorum. Bir başkasını, kendin için daha iyi bulmuş olmana üzülüyorum.

Sana hiç sarılamayacak olmama üzülüyorum. Seninle yaşayamadıklarımız beni üzen. Yaşayabileceklerimiz. Yapabileceklerimiz. Ve tüm bunları, yani hayalini benim kurduğum şeyleri şu an senden haberdar bile olmayan biriyle gelecekte yapacağını bilmek. O birinin gelip benim kurduğum hayalleri sahipleneceğini, yaşayacağını bilmek. Bir süre sonra senin için arada bir hatırlanıp aranacak kişi haline geleceğimi, en mutlu anlarında beni aklına bile getirmeyeceğini bilmek. O anlarında yanında olamayacağımı, sana sarılıp saçlarını okşayamayacağımı, en önemlisi o mutlu anları yaşatan kişinin ben olamayacağımı bilmek.
    Arkadaş kalalım.

Biliyorum, ama biz en iyisi arkadaş kalmayalım. Sen arkadaşım olarak kal istersen,
    ama ben bir yönümle hep seveceğim seni. Seninle yaşanamamış bir sürü şeyim var çünkü. O şeyleri yaşamadan seni unutmam mümkün değil işte.

Yine de "Evet." diyorum sana. Seni tamamen kaybetmeyi göze alamıyorum
    çünkü. Sonunda daha kötü olacak, biliyorum. Seni sevmiyormuş gibi yapmak rollerin en zoru, ama deneyeceğim. En azından gittiği yere kadar. Hayatımdan çıkmanı istemiyorum çünkü. Bir gün "Evet" diyebileceğinin umudunu yitirmek
    istemiyorum. Bu yüzden, ben daha fazla rol yapamaz olduğumda, beni çok suçlama. Seni sonsuza dek yitirmek istemiyordum çünkü. Bir şekilde yanımda olmanı istiyordum. O zavallı teselliyi kabullenmeye çalışmak, senin başka kişilere yaşayacağın acılara, sevinçlere katlanmak ve seni umarsızca sevmek...

Kızma bana. Birgün daha fazla rol yapamayacağım çünkü, biliyorum. O gün geldiğinde, suçlama beni yeter. Elimden geleni yaptım çünkü

lanet olsun aşk denilen şeye

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Hiç bi zaman dost kalamıyacağınız için hayatından çıkarmaya bak

Selam ver - al o kadar başka bir çaba içine girme.

abı ama sewıorum ya nası unutacam ya?

Bundan sonrakinide seversin!
    şimdi sorarsın abi bu farklı ama bu ne bileyim çok değişik ben bunu seviyorum!
    - Tüm sevgilerde olan budur !

Dost kalacağız lafları sanırım hikaye kalıyor. Sen ginede mümkün olduğunca uzak dur!

• ya aga nesine unutamıcan..

anlıyacağın dost ayagı felan bunlar boş işler. bitecekse adam gibi bitecek. şahsen bana ters. hoş ortama ayak uydurmak lazım..
    yani biri sana böle demişse onu çok sevsende içnide gerçekten soguyorsun o kıza karşı. bilmiyorum herkes duygularına hakim olamaz ama benim şahsi fikrim böle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 21 Mayıs 2008; 4:15:44 >
  • İki sebepten ötürü dost kalalım demiş olabilir
    -Kızın demek ki gözüne kestirdiği başka birileri var. Seni stepne olarak görüyor. İleride bir durum olursa belki dileğin gerçek olabilir ama sinsi bir mücadele içine girmen gerekir. Tavsiye etmem
    -Yok senden sevgili olmaz demiştir. Fikri değişmez. zor

Direk uza, bir daha da arama kızı. 5-10 gün içinde kendi halinde yaşayabildiğinin farkına varırsın. Geçer
  • git başka bi kızla çık bencede..
    bende mesela kızın birine çıkma teklifi etmiştim geçen yıl. düşünecem ık mık yaptı kız seviyordumda bu kızı..
    dedim düşünecen haa..
    gititm başka kız ayarladım buda duydu felan..
    helal olsun sana dedi. saol dedim.
    dedim teklifim halen geçerli felan sonra çıkmaya başlamıştık tabi kısa sürdü 3 ay
  • quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

arkadaş kalalım= tipsizsin demek

kusura bakma

Edit: Tipim DeğiLsn...Demek..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.