Şimdi Ara

DOS/EİCAR_TEST_FİLE sürekli virüs programı karantina altına alıyor YARDIMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm arkadaşlar bir sorunumvar ve kafayı yiyicem 1 haftadır uğraşıyorum ve denemediğim yöntem kalmadı Combofix Malwarbyte herşeyi kullandım genede silinmedi bi türlü bu virüs bi yardım Microsoft Essential tanıyor diğerleri arada sırada acill

• O kadar uğraşmıssın birde yapısını araştırsaydın keşke. Virüs değil o :D
  • Virüs olmadığının bilmem iyi geldi gerçekten fakat nedir kaç gündür hatta azz öncede MSE gene algıladı ve sürekli algılıyor 1 hafta öncesine kadar böyle bir sorun ile karışlaşmamıştım bilgilendirirmisiniz yapısıması ?
  • programlarınızın silmesi gerekirdi, lokasyonu tespit edip kendiniz silmeyi deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test file yani test dosyası.

Antivirüslerin performansını ölçmek için kullanılan yalnızca virüs imzası içeren ama hiçbir çalışır kod bulundurmayan dosyadır. Yani elle silmen için hiçbir engel olmamalı.
  • Anladım fakat sürekli çıkıyor ve sürekli kendini koplayalayıp duruyor hiçbir zaman olmayan şey son bi haftadır kendini tekrarlayıp duruyor şimdi anlatmak istediğim sorunu ne olduğunu anladım virüüs değil bu bir test fakat neden sürekli oluyor antivirüs dosyaları sildiği halde tekrar tekrar devam ediyor nasıl durdurabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.