Şimdi Ara

dos da şifre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dos modunda şifre koydum pc açılırken soruyor normal şifre koyunca pc kullanmayı bilen bir kişi bile kolaylıkla açıyor pc. o yüzden bende dos modunda koydum peki ben bunun şifresini unutursam ne olucak merak ettim.

• 1) dos modu dedğin nedir?
    2) normal şifreyi nasıl aşıyorlar?
  • dos dediğim arkadaşım pc açılırken dos modunda şifre soruyor boot menüsü varya şifreyi ordan koydum.

ikinciside pc açılırken f8 e bas güvenli modda aç şifreyi kaldır bu kadar basit yani bilen birisi rahatlıkla yapar bunu
  • eğer bios şifreni unutursan anakarttan bios pilini çıkar 8 saniye kadar bekle geri tak şifre silinir.

sen pc açılırken F8 e bas. güvenli modda administrator hesabı ile aç. denetim masasından şifre koy. böylece diğerleri aynı yöntemi kullanamaz
  • hım peki kardeş ana karttan bios pilini çıkarınca tekrar takınca c de herhangibir bilgi silinmezmi

2 cisi laptopa koyarsam bios şifresini o zaman ne yapıcam unutursam yani onun anakarta yetişmek imkansız
  • Dostum eğer güvenli bi şifreleme istiyosan bunu kullan.
    Çalıştır>syskey.exe>günçelleştir>Başlama parolası>--parolayı gir>tmm.

Not: bu parola iptal edilemez. dikkatli ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocean

hım peki kardeş ana karttan bios pilini çıkarınca tekrar takınca c de herhangibir bilgi silinmezmi

2 cisi laptopa koyarsam bios şifresini o zaman ne yapıcam unutursam yani onun anakarta yetişmek imkansız

pili çıkarmak bios yazılımındaki kişiselleştirmeleri iptal eder. şifre gibi. c ye dokunmaz ve hdd ile alakalı değildir.

laptopta denemedim inan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8 şifre kırma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam saol ansızın unuturum filan sonra pc dende oluruz :)
    quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Dostum eğer güvenli bi şifreleme istiyosan bunu kullan.
    Çalıştır>syskey.exe>günçelleştir>Başlama parolası>--parolayı gir>tmm.

Not: bu parola iptal edilemez. dikkatli ol.
  • neyse saolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için ben bios şifresi ile devam edem bye

quote:

Orjinalden alıntı: ::x::

quote:

Orjinalden alıntı: ocean

hım peki kardeş ana karttan bios pilini çıkarınca tekrar takınca c de herhangibir bilgi silinmezmi

pili çıkarmak bios yazılımındaki kişiselleştirmeleri iptal eder. şifre gibi. c ye dokunmaz ve hdd ile alakalı değildir.

laptopta denemedim inan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.