Şimdi Ara

DORTMUND YASIN'İ GÖNDERİR ENES'İ ALIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BvB Enes Ünal için Türkiye'ye gelmiş. Ben aynı zamanda Sporting Lizbon'un da ilgisini duymuştum. Şimdi bizim balon transferimiz Mr. Yasin Dortmund çıkışlı. Dortmund tabi ki topçudan anlıyor Yasin'den de bir şey olmayacağını biliyor gönderiyor seneler önce. Biz Yasin'i 1.5'a alıyoruz. Aynı gün içerisinde BvB Enes için Türkiye'ye geliyor. İşte vizyon farkı işte transfer politikası. 1.5'u Enes'e versinler hatta 3 milyon versinler gıkımı çıkartmam. Tüm avrupa scoutları takip ediyor bu çocuğu. Başkan Doria'ya 10 fazla diyor diğer yandan Hajrovic'e havadan 8 milyon €. Salih Dursun vs saymıyorum bile.

Son olarak Dortmund olacağız, ATM, Ajax, Porto olacağız diyenlere selamlar. Daha 40 fırın ekmek yememiz lazım. Değişen şeyler var ama daha yolun çok başındayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahını seversen bu yabancı sınırında ne bekliyorsun ? Yasini vs. almasa bu sefer de başlıyacaksınız sezon içinde olcanın yedeği kim ? bu sınırda kimi oynatcaz ünal aysall ban !!!111
  • Sen ne diyon kardeş, çok dikkat çekmeye başladın bak, yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Sen ne diyon kardeş, çok dikkat çekmeye başladın bak, yapma

Asıl Yasin'i savunanlara bu soru sorulmalı. Bu adamın GS'da ne işi var ya? Ben dikkat çekiyormuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Allahını seversen bu yabancı sınırında ne bekliyorsun ? Yasini vs. almasa bu sefer de başlıyacaksınız sezon içinde olcanın yedeği kim ? bu sınırda kimi oynatcaz ünal aysall ban !!!111

Hocam Tarık'ı alırsın anlarım. Bak stoperde iki senedir toplam 8 maç oynamış Serdar Taşçı ismi geçiyor onu bile anlarım ama bu adamı anlamam. Olcan bile yetersiz ŞL'de oynayan bir takıma ama mantıklı en azından. Yasin nedir ya? Bu adak 70'den sonra girip ataklarımızı öldümekten başka bir işe yaramaz net bir şekilde. Amrabat'tan bile kötü oyun zekası. Tek artısını gördüm iki üç penaltı almış onu ben de yaparım. Bir milyonu bana versinler oyunculuk eğitimi bile alırım bu konuda.

• bir ara kaybolmuştun ama ne yazık ki geri gelmişsin..
  • arkadaşım bak şuan da alternatiflerimiz kısıtlı bize yerli alternatifler lazım nolursa olsun elimiz mahkum. Hem Dortmundun göndermesini örnek vermişsin de böyle şeyler olabilir her yolladığı adam kötü diye bir şey yok. Mesela en yakın örnekleri Pique ve Pogba ManU da Ferguson gibi adam yolladı bunları senin gözünle baksan dünyanın en kötü adamları belki de ama öyle olmadı. Yasin de ligimizde Erciyes de ortalama üzerinde oynayan bir yerli sol açık bu sınırda bence yapılabilecek iyi hamlelerden biri bende istemiyorum takımımda böyle adamlar görmek hatta ilk 11 de Semihten başka Türk olsun istemiyorum ama napalım elimiz mahkum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söyledikleri doğru.
  • BÜYÜK HARFLERLE CELALLİ ŞEKİLDE KONU AÇMAK MODA MI OLDU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Söyledikleri doğru.

Yoo yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

BvB Enes Ünal için Türkiye'ye gelmiş. Ben aynı zamanda Sporting Lizbon'un da ilgisini duymuştum. Şimdi bizim balon transferimiz Mr. Yasin Dortmund çıkışlı. Dortmund tabi ki topçudan anlıyor Yasin'den de bir şey olmayacağını biliyor gönderiyor seneler önce. Biz Yasin'i 1.5'a alıyoruz. Aynı gün içerisinde BvB Enes için Türkiye'ye geliyor. İşte vizyon farkı işte transfer politikası. 1.5'u Enes'e versinler hatta 3 milyon versinler gıkımı çıkartmam. Tüm avrupa scoutları takip ediyor bu çocuğu. Başkan Doria'ya 10 fazla diyor diğer yandan Hajrovic'e havadan 8 milyon €. Salih Dursun vs saymıyorum bile.

Son olarak Dortmund olacağız, ATM, Ajax, Porto olacağız diyenlere selamlar. Daha 40 fırın ekmek yememiz lazım. Değişen şeyler var ama daha yolun çok başındayız.

ilk kez tamamen katılıyorum

• Anlamadığın olay şu ki bize hazır oyuncu lazım. Yasin transferini savunmuyorum hatta karşıyım ancak kadroyu olgunlaşmamış genç oyuncularla dolduramazsın. Biz genç oyuncu sayımız zaten gayet yüksek Bruma, Ontivero, Koray, Oğuzhan, Berk Ünsal, Endoğan (?), İbrahim Coşkun ... . Önce sen bu gençlere maçlarda ciddi süreler vermeye başla ondan sonra bak şöyle bir genç oyuncu vardı kaçırdık diye hayıflan. Eğer genç oyuncu yetiştirmek istiyorsan kadroyu tamamen gençlerden kuramazsın. Dortmund Enes'i izlemeye gelmiş ancak ikisini bu sezon aldıkları 3 tane forvet var ellerinde, onlarda gayet iyi biliyor Enes'ten en az 2-3 yıl istedikleri verimi alamayacaklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

arkadaşım bak şuan da alternatiflerimiz kısıtlı bize yerli alternatifler lazım nolursa olsun elimiz mahkum. Hem Dortmundun göndermesini örnek vermişsin de böyle şeyler olabilir her yolladığı adam kötü diye bir şey yok. Mesela en yakın örnekleri Pique ve Pogba ManU da Ferguson gibi adam yolladı bunları senin gözünle baksan dünyanın en kötü adamları belki de ama öyle olmadı. Yasin de ligimizde Erciyes de ortalama üzerinde oynayan bir yerli sol açık bu sınırda bence yapılabilecek iyi hamlelerden biri bende istemiyorum takımımda böyle adamlar görmek hatta ilk 11 de Semihten başka Türk olsun istemiyorum ama napalım elimiz mahkum.

Hocam kusura bakma da çok saçma konuşuyorsun. Pique La Masia çıkışlı. Pogba ManU'nun hatası. Yasin 27 yaşında zaten yabancı sınırına karşı diğer muhtemel hamleleri söyledim. Senin ki bira fazla iyimserlik Yasin'den hiçbir şey olmaz. Ama saygı duyuyorum tabi ki umudu olanlara. Ayrıca başkanı en çok savunanların başında geliyorum ama son hatalar kabul edilemez. Hajrovic, Salih Dursun vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhius

bir ara kaybolmuştun ama ne yazık ki geri gelmişsin..

Ben de senin gibi futboldan anlamayan adamlardan rahatsızım ama burası forum. Ben trolleri bile blocklamıyorum ama sen istersen blocklayabilirsin senin tercihin. Bir eleştirin varsa adam akıllı cevap veririz yoksa blockla dediğim gibi

• Yasin Ronaldo olur demiyorum ama mantığınız saçma. Ayni Dortmund zamaninda Reus'u yollamis, sonra tonla lara verip aldilar. Hummels'I Munih, Pogba'yi Man.Utd, Etoo'yu Real Madrid bedava fiyatlara zamaninda elden cikardilar. Bu demek degil ki bu kulupler futbolcudan anlamiyor. Her futbolcunun olgunlasma, sicrama yapma yasi farkli. En guzel ornegi takimimizda forvet oynuyor zaten.

• Adam zaten Türkiye Kupası'nda oynayacak. Ne kadar abarttınız...

• Ben Yasinden alıp takımı sürüklemesini beklemiyorum ki. alternatif olarak kenarda beklesin her türlü aydından emre çolaktan iyidir. asıl sen yerin dibine sokuyosun sanki yasini direk 11e almışız da her şeyi ona bağlamışız takımda ki. Kimi alacaktık sorması ayıp da yedeğe kimi istiyordun yada emre çolak ve aydınla devam mı edecektik ?
  • enes i 3 e vermezler. en az 6 7 milyon euro çekerler. ayrıca gürcü takımına karşı durumunu gördük. en az 4 5 senesi var adamın. şu an elimizde yeterince genç oyuncu var. ligin neredeyse en genç takımıyız artık. en yaşlı oyuncumuz hamit 31 yaşında. o da ne kadar ilk 11 de başlar belirsiz. yasin konusunda bir şey diyemem ama istatistiklerde her sene en az 5 gol 5 asisti var adamın. çok izlemedim büyük takıma uyar mı şüpheliyim. ama erkan zenginin alınmamasına sevindim. yılın balonu olurdu. bizi fıtık ederdi. tamam telefon kulübesinde 2 kişiye çalım atabilir ama şutları bitiriciliği ve asistleri ile brumadan daha iyi değil. yasinle kıyaslayacaksak da eminim çok bir fark yaratmayacaklar bizim takımda. türkiye kupasında işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Adam zaten Türkiye Kupası'nda oynayacak. Ne kadar abarttınız...

türkiye kupası 1.5 milyon euroyu bırak,tl eder mi?
  • ünal aysal istifaaaa

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.