Şimdi Ara

Doritosun bir cipsi vardı(Mavi pakette) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
16.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

Galiba aynı şeyden bahsedıyoruz ben sana ozelden ulaşayım bıraz nostaljı yaparız

istersen burda yapalım
    nerden baksan 13-14 sene olmuştur. bu bahsettiğim cheetosların zamanında o cipslerden naylon poşetlerde ufak arabalar çıkardı. benim koleksiyonum vardı

ayrıca yukarıdaki cips bizim bahsettiğimiz cips adı da cool la başlıyan bişeydi.

Amerıkan cool dıyorsunda onun ızerınde penguen resmı yok.Değişik versıonu mu bılmıyorum tam.Her neyse

Hatırlıomda tenefuslerde alırdım 250.000 lıraydı bole baharat yoktu içinde hiç aşırı bir tadı yoktu ferahlatıyordu ınsanı sankı hayal meyal hatırlıom sadece ahhh .

Alıntıları Göster
    içeriği de var. istersen çevirebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

bırakın doritosu rufflesi cips dedin mi ilk pringles aklıma gelir.

Hele Texas BBQ

uzun zamandır yemiyorum canım cekti gidip alsammı

Fiyatı ne kadar bunun pahalılaşmıştır bayağı oldu almayalı bu cipslerden

Alıntıları Göster
    evet bende hatırlıyorum, benimde en sevdiğim cipsti. ama bugünlerde yeni bi doritos çıktı ve senin bahsettiğin tat yeni çıkan doritosta var. 2 cips bir arada, reklamı da var hatta adriana lima oynuyo. dene bakalım, tadı aynı o dediğin doritos gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayN

evet bende hatırlıyorum, benimde en sevdiğim cipsti. ama bugünlerde yeni bi doritos çıktı ve senin bahsettiğin tat yeni çıkan doritosta var. 2 cips bir arada, reklamı da var hatta adriana lima oynuyo. dene bakalım, tadı aynı o dediğin doritos gibi.

Alıntıları Göster
    küçük paketler halinde olanı doritosumu diyorsun?hatta böyle mavi jeansle ortak bir reklamı fln vardı?marketlerde bakkalarda da böyle kottan standı vardı..doritos cep diye geçiyordu galiba...reklamındada blur grubunun şarkısı çalıyordu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrigal -- 12 Mayıs 2009; 3:17:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrigal

küçük paketler halinde olanı doritosumu diyorsun?hatta böyle mavi jeansle ortak bir reklamı fln vardı?marketlerde bakkalarda da böyle kottan standı vardı..doritos cep diye geçiyordu galiba...reklamındada blur grubunun şarkısı çalıyordu :D

Alıntıları Göster
     Doritosun bir cipsi vardı(Mavi pakette)

doritos dippas(sade baharatısz) ve burger kinglerde bulunan ranch sos ile bu tadı almanız mümkün olablir.
    bu arada bu ranch sosu burger king dışında nerede bulabiliriz.büyük marketlerde bulamadım.

• xD tm bilgiler bende b u cipse ait

İsim:CoolRunch(Coolen Runch/Cool Original/Cool American) birsürü ismi var.
    Marka:FritoLay/Doritos
    Paket Rengi:Mavi
    Paketin Altındaki Simge:Penguen
    Tad:Varla yok arası zor hatırladığım ekşi bi tadı var,baharat denilecek kadar sert değil,ferahlatıcı ekşibeyne yer edinen hafızadan kaybolmayan tad,raflardan kaldırılınca kaldırana sövdüren harika tad,her doritos aldığında kendini hatırlatan mavi ferah serin tad,bir günde yapılacaklar listesine adını sokturan tad,yemeyince eksiklik hissettiren-beni al dityen mkkmml ötesi tad
  • quote:

Orijinalden alıntı: @kii

doritos dippas(sade baharatısz) ve burger kinglerde bulunan ranch sos ile bu tadı almanız mümkün olablir.
    bu arada bu ranch sosu burger king dışında nerede bulabiliriz.büyük marketlerde bulamadım.

Alıntıları Göster
    çok eskiden mavimiydi yeşilmiydi bir doritos vardı hatırlayan var mı resmen ayak kokuyodu bide çoban salatalı vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 9 Ağustos 2010; 4:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tgye155

çok eskiden mavimiydi yeşilmiydi bir doritos vardı hatırlayan var mı resmen ayak kokuyodu bide çoban salatalı vardı

Alıntıları Göster
    hayvan gibi şii yapiyosunuz yav
  • Beyler yardırın cips yeniden piyasaya çıkmış tadı efsane ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue waffle hocam. Yazınca çıkar.
  •  Doritosun bir cipsi vardı(Mavi pakette)
  • Tatsiz bi doritos vardi mavi paketti yine icinde sos vardi yogurda dokup yiyoduk efsaneydi la o

• Hadi benden size bi kiyak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnox -- 10 Mayıs 2018; 3:6:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 sene önce açmışım konuyu almaya gidiyorum heryerde var mı şu anda bu umarım aynı lezzettir.
  • Tytz vardı cok guzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

10 sene önce açmışım konuyu almaya gidiyorum heryerde var mı şu anda bu umarım aynı lezzettir.
    İnceleme isterük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha çok iyi cipsi küçükken ailece yiyorsuk sosu oluyordu yoğurtla vb yapıyorduk galiba mükemmel oluyor o buydu galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getz49 G kullanıcısına yanıt
    Nereen bu be migros mu

• Efssane döneli 9 gün oldu. Dün migrosa gittim yakında ki, çalışana sordum millet saldırmış bitmiş stokta kalmamış
  • 10 yere baktım yok yok yok delircem ya nerden alıcaz bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: sev7nn

10 yere baktım yok yok yok delircem ya nerden alıcaz bunu
    En son şok market getirmişti yılbaşından önce almıştım şuan baktım yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.