Şimdi Ara

Doritosun bir cipsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler doritosun bir cipsi vardı piyasada yok gibi tadıda normalden farklı içinden bir sos çıkıyordu falan neydi adı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yoğurdun içine karıştırılıp yeneni diyosan onun adı aklıma gelmedi de laysin kaşık cipsi var şimdi, yoğurda katıp yiyosun, tadını bilmiyorum denemedim.

buldum şunu diyosun galiba

Doritosun bir cipsi

ya da salsa sosu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 7 Ekim 2013; 16:23:01 >
  •  Doritosun bir cipsi
  •  Doritosun bir cipsi
  • Kaşık cipsin tadı onun gibi değil benim dediğim cipsin rengi daha solgundu tadıda çok güzeldi yoğurtsuz yiyordum

• Kimse yazmamış ayıptır. Buyur kardeşim.

Doritosun bir cipsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

yoğurdun içine karıştırılıp yeneni diyosan onun adı aklıma gelmedi de laysin kaşık cipsi var şimdi, yoğurda katıp yiyosun, tadını bilmiyorum denemedim.

buldum şunu diyosun galiba

Doritosun bir cipsi

ya da salsa sosu?

Lays kaşık cipsin tadını açıkcası beğendim, cipsin dizaynı sayesinde sos miktarını isterseniz bol tutabiliyorsunuz. Ama şu son 1haftadır hiç bir markette bulamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bim pizza vs a101 pizza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

Lays kaşık cipsin tadını açıkcası beğendim, cipsin dizaynı sayesinde sos miktarını isterseniz bol tutabiliyorsunuz. Ama şu son 1haftadır hiç bir markette bulamıyorum.

Aynen ben de dört beş yere baktım bulamadım, nerde vardır acaba
  • Acaba tam adı neydi paketten bitane mavi paket halide baharat çıkıyordu ben baharatı yemiyordum normalde sadece cipsi yiyordum tadıda çok güzeldi yaaa

• quote:

quote:

Tahminim kipa, carrefour tarzı alışveriş merkezlerinde olabilceği ama oturduğum yere yakın değiller. Bir cips içinde gitmek istemiyorum, bir de gidip ordada bulamazsam boşuna vakit kaybı olur diye düşünüyorum.

• Reklamında oynayan oğlan ölmüştü galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

Acaba tam adı neydi paketten bitane mavi paket halide baharat çıkıyordu ben baharatı yemiyordum normalde sadece cipsi yiyordum tadıda çok güzeldi yaaa

Hatırladığım kadar ozamanlar TYTZ kodunun açılımını bulup, araba kazanma kampanyası da vardı bu bahsi geçen cipsin çıktığı dönemlerde.

• Sanırım 98 yılında bu doritosun açık mavi renkli bir cipsini yemiştim ferah bi tadı vardı sonrada göremedim hiçbiryerde. Onuda bulabilen olsa hayrına

• Tytz kapsamındaydı evet

• quote:

Tytz kapsamındaydı evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatipBey -- 7 Ekim 2013; 18:31:49 >
  • quote:

Acaba tam adı neydi paketten bitane mavi paket halide baharat çıkıyordu ben baharatı yemiyordum normalde sadece cipsi yiyordum tadıda çok güzeldi yaaa

Mavi renkli dedigin dipsos ?
    Kondom pakedi buyuklugundeydi

• Bul hadi

• Daha da eskiden Mavi Doritos vardı.Şimdikiler bilmez.
  • quote:

quote:

a101 de var.
  • dippas

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.