Şimdi Ara

BALIKESİR BURHANİYE'DE GEZİLECEK YERLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
30.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar malumunuz yaz tatili yaklaştı.Haftaya okulların kapanmasıyla tatile çıkacağım.Balıkesir Burhaniyeye gidiyorum gezilecek yerleri nelerdir , neler yapılır , nerde yemek yenir , nerde gezilir yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.İlk kez gitmiyorum daha önce gitmiştim ama yaklaşık 5 sene felan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Sabbath -- 7 Haziran 2009; 0:57:59 >

Orijinalden alıntı: GødLiké ~ RéckLéssLy

Hiçbir yer gezilmez ben senle buluşup seni akçay'a götüriyim takıl bana sen..Burhaniyede takılıcaksan Ören'e gitmeni tavsiye ederim burhaniyede gezilcek hiçbir yer yok..
    Up.

Orijinalden alıntı: vocador

Kardeş arkadaşın da dediği gibi gezilecek fazla yer yok...Ören de ücretsiz halk playları var git oraya denize gir..başka istesende bir şey yapamazsın....yanlız deniz çok soğuktur dikkat et....
    Ben 3 sene yaşadım Ören'de yaz kış burhaniyede hiçbir halt yok git örene zaten tek vesait araba var örenin kumsalı falan çok güzeldir ama denizi soğuktur.

Akçaya falan gidebilirsin onun dışında özel arabayla gideceksen ayvalık taraflarınıda gezmeni öneririm

Örenin eski havası kalmadı maalesef yaklaşık 7-8 sene önceki örenle şimdi ki arasında çooooooooook fark var insanlar artık gelmiyor oralara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 7 Haziran 2009; 10:44:18 >
    Bu şehirden nefret ediyorum,
    Hepinizden nefret ediyorum,
    İnsanlardan nefret ediyorum,
    Aslında ben bu dünyadan nefret ediyorum.

• quote:

Kardeş arkadaşın da dediği gibi gezilecek fazla yer yok...Ören de ücretsiz halk playları var git oraya denize gir..başka istesende bir şey yapamazsın....yanlız deniz çok soğuktur dikkat et....
    burhaniyede pek bir şey yok, çevresini gezmelisin. sarımsaklı plajı oldukça güzeldir, cunda adası var hemen yanında sarımsaklının, hoştur. ama sen en yakını ören i gezebilirsin.

Orijinalden alıntı: zenten-

Ben 3 sene yaşadım Ören'de yaz kış burhaniyede hiçbir halt yok git örene zaten tek vesait araba var örenin kumsalı falan çok güzeldir ama denizi soğuktur.

Akçaya falan gidebilirsin onun dışında özel arabayla gideceksen ayvalık taraflarınıda gezmeni öneririm

Örenin eski havası kalmadı maalesef yaklaşık 7-8 sene önceki örenle şimdi ki arasında çooooooooook fark var insanlar artık gelmiyor oralara...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

ya son 3 seneden beri örene tatile giden ancak artık kesinlikle bir daha gitmeyecek olan biri olarak soruyorum...herkes senin gibi diyor önceden nasıldı ören...yani daha mı cıvıl cıvıldı..eğer böyleyse ki pek inanmıyorum çünkü cıvıl cıvıl olan yer gelişir..burası hiç gelişmemiş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmire gezilecek yer
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

ya son 3 seneden beri örene tatile giden ancak artık kesinlikle bir daha gitmeyecek olan biri olarak soruyorum...herkes senin gibi diyor önceden nasıldı ören...yani daha mı cıvıl cıvıldı..eğer böyleyse ki pek inanmıyorum çünkü cıvıl cıvıl olan yer gelişir..burası hiç gelişmemiş..

Alıntıları Göster
    ören, kötü yapılaşmadan korunmuş, yeşillik, plajları geniş ve plajları herkese açık biyerdir. gezilecek ve eğlenilecek pek biyeri yoktur, çevre köylere (taylıeli vs.) gidip ören manzarasını seyretmeye piknik yapmaya çıkarlar insanlar, emekli yeridir.

bURhaniyeden video:
    http://www.youtube.com/watch?v=3F1yIZEE1Sw&feature=related

burhaniye, ayvalığa 40 km , akçaya'da aynı uzaklıkta olduğu için günü birlik buraları gezebilirsin, akçayın akşamları güzeldir sahil kenarında herkes yürür, temmuz ortası festivali olur konser verilir, akçaydan devam edip altınoluk yoluna girdinmi, mis gibi deniz sol tarafında deniz kıyısından doğru yol alırsın. altınoloğa girip gezdikten sonra adatepeye çıkıp, altınoluğu kuş bakışı izleyebilirsin. küçükkuyu mıhlı şelalesinde mola verip buz bigi sular içerinde süper bir piknik yapabilirsin. burada bittimi assos yoluna devam edersin
    kısacası ben o sahil şeridinin tümünü gezmiş biriyim.

adatepe - zeus altarından kendi çektiğim resim (altınoluk manzarası)

youtubedan birkaç video

http://www.youtube.com/watch?v=XI9wFDSMhX0&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=NeerQnvZgP0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 7 Haziran 2009; 17:28:48 >