Şimdi Ara

Dorco Pace 3 Traş Bıçağı (8,45) ve 4 Adet Yedek (7,80) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
6.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    blue 2,3 tavsiye ederim 8 tanesi 15 tl ye bulunabiliyor.

bu dorco çöp ötesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    hangi ürünü kullandınız merak ettim. çünkü 2 bıçaklı bir tıraş bıçağı öneriyorsunuz. üslelik kullan at ürünlerin içinde en kalitesizini.

6 bıçakla 2 bıçak arasındaki farkı kısaca özetlemek gerekirse:

bıçağın sakalı kesmesi için yüze bir basınç uygulamak zorundasınız. basınç yüze temas eden bıçaklara dağılır. her bıçak üzerinde bu basıncın dağıldığını düşünecek olursak 6 bıçakla 2 bıçak arasında ki fark burada ortaya çıkar. 6 bıçakta 2 bıçaklıda olanın %66 daha az tahriş var demektir. ayrıca blue 2 mühendisliği rezalet bir makinedir. tıraş artıklarını temizlemek için lavaboyu dövmek isteyenlere şiddetle önerebilirim.

bu konuyu biraz araştırırken insanların tıraşı önemsediğini farkettim. hemen hemen her gün yaşanan bir işkence gibiydi benim için. tıraş olmayı sevmiyorum pek. ancak insanlar bunu keyifli bir hale getirmiş. 500 lira verip antika ustura ve bileme kayısı alanlar bile var. yada hala jilet makinesi ve yaprak jilet kullananlar. sadece ve sadece keyif almak için. şahsen yakında bende bu tarz tıraş malzemeleri almak arada bir olsada kullanmak istiyorum. biraz nostarjinin kimseye zararı olmaz. ancak şu var ki şu an için kullandığım dorco pace 6 oldukça iyi.

2000 li yıllarda Türkiye de yaprak jiletleri kullanılmış dorconun. Hediye olarak bir çok tıraş malzemesi içine konmuş. dediğiniz gibi oldukça kalitesizmiş. tek perdah bile almayacak kadar kötü bir jiletmiş. ancak son 3 aydır dorco kullanıyorum. gayette memnunum. kimse çöpü suratına sürmek istemez şahsen. :)

Dorconun en büyük pazarı amerika. 97 ülkede satılıyor.http://www.dorcousa.com/ bıçaklarının Türkiye ye henüz gelmemişleri burada satılıyor. ürünleri incelemek isteyen olursa :) bakabilirler.

ankara bayisi arkadaşım olduğu için konuyu görünce misyon olarak bende bildiklerimi paylaşma gereği duymuştum. ancak daha fazlasına gerek yok zannımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJANSMUREKKEP -- 16 Temmuz 2015; 11:43:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AJANSMUREKKEP

hangi ürünü kullandınız merak ettim. çünkü 2 bıçaklı bir tıraş bıçağı öneriyorsunuz. üslelik kullan at ürünlerin içinde en kalitesizini.

6 bıçakla 2 bıçak arasındaki farkı kısaca özetlemek gerekirse:

bıçağın sakalı kesmesi için yüze bir basınç uygulamak zorundasınız. basınç yüze temas eden bıçaklara dağılır. her bıçak üzerinde bu basıncın dağıldığını düşünecek olursak 6 bıçakla 2 bıçak arasında ki fark burada ortaya çıkar. 6 bıçakta 2 bıçaklıda olanın %66 daha az tahriş var demektir. ayrıca blue 2 mühendisliği rezalet bir makinedir. tıraş artıklarını temizlemek için lavaboyu dövmek isteyenlere şiddetle önerebilirim.

bu konuyu biraz araştırırken insanların tıraşı önemsediğini farkettim. hemen hemen her gün yaşanan bir işkence gibiydi benim için. tıraş olmayı sevmiyorum pek. ancak insanlar bunu keyifli bir hale getirmiş. 500 lira verip antika ustura ve bileme kayısı alanlar bile var. yada hala jilet makinesi ve yaprak jilet kullananlar. sadece ve sadece keyif almak için. şahsen yakında bende bu tarz tıraş malzemeleri almak arada bir olsada kullanmak istiyorum. biraz nostarjinin kimseye zararı olmaz. ancak şu var ki şu an için kullandığım dorco pace 6 oldukça iyi.

2000 li yıllarda Türkiye de yaprak jiletleri kullanılmış dorconun. Hediye olarak bir çok tıraş malzemesi içine konmuş. dediğiniz gibi oldukça kalitesizmiş. tek perdah bile almayacak kadar kötü bir jiletmiş. ancak son 3 aydır dorco kullanıyorum. gayette memnunum. kimse çöpü suratına sürmek istemez şahsen. :)

Dorconun en büyük pazarı amerika. 97 ülkede satılıyor.http://www.dorcousa.com/ bıçaklarının Türkiye ye henüz gelmemişleri burada satılıyor. ürünleri incelemek isteyen olursa :) bakabilirler.

ankara bayisi arkadaşım olduğu için konuyu görünce misyon olarak bende bildiklerimi paylaşma gereği duymuştum. ancak daha fazlasına gerek yok zannımca.

sizde dorco turkiye dist. sanırım. blue 3, 3 bıçaklı birde bıçak sayısı önemliyse gidin derby alın arkadaşım. tek önemli olan bıçak sayısımı misal yapıldığı malzeme keskinlik bıçakların açısı bunlar önemsiz mi. ucuz ürün aranıyorsa BİC daha kaliteli bıçaklar üretiyor. birde herkesin cildi farklı benim cildim mac 3 de bile rahatsız oluyor blue 2 ve 3 de hiç sıkıntı çekmiyorum sanırım bıçakların açısıyla da alakalıdır. yinede dorco tırt.

• Bu Dorco'nun bıaçkları ve sapı, Rossmann'da Isana Men olarak satılıyor.

6+1 bıçaklısını görmüşken alıp deneyeyim dedim. 4 adet bıçak 18 liraya satılıyor.

Özellikle favori ve düzeltme için yapılmış tek bıçağını çok merak ediyordum. Kesinlikle favori için işe yaramıyor ancak burun altında kalan kıllar için çok iyi.

6 bıçaklı olması ve bıçakların birbirlerine yakın olmasına rağmen tıkanma yapmadı, sakalımda baya uzundu zorlanmadan gayet iyi bir şekilde tıraş oldum.

3 bıçaklı ile arasında baya fark var yakın tıraş açısından.

Ancak dediğim gibi o arkadaki tek bıçak favorilerde işe yaramıyor, daha zayıf işler için yapılmış.

Sonuçta Isana Men markasınıda alıp kullanabilirsiniz aynı sap ile. Bütün bıçakların aynı sapa uyması güzel.

Dorco Pace 3 Traş Bıçağı (8,45) ve 4 Adet Yedek (7,80)

• Dorco pace kullananlar nasıl memnun mu? Bayağı vakit geçmiş çünkü son mesajın üzerinden kaç bıçaklı kullanıyorsunuz? Mach 3 ten sonra tavsiye eder misiniz? Ya bunu denerim yada yaprak jilet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiiliyol

Dorco pace kullananlar nasıl memnun mu? Bayağı vakit geçmiş çünkü son mesajın üzerinden kaç bıçaklı kullanıyorsunuz? Mach 3 ten sonra tavsiye eder misiniz? Ya bunu denerim yada yaprak jilet.

Ben Mac 3 turbo'dan sonra geçtim. İlk önce 6 bıçaklı versiyonunu kullandım sonuç gayet başarılıydı. Mac 3 turboyu aramadım hiç. Sonra Şok Markette satılan 3 bıçaklı kartuşlarına denk geldim. Aynı sapa bu üçlü kartuşlar da uydu. 3 bıçaklı kartuşları hala kullanıyorum. Fiyatına göre ortaya koyduğu performanstan memnunum. Elimdekiler bitince Dorco'ya devem etmeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dorco pace3 çağrı semt ve şok marketlerde satılıyor. Elimdeki eski stoklar bitince ben de dorco'ya geçmeyi düşünüyorum. Geçenlerde bir arkadaş paylaşmıştı. Şok marketlerde 1+1 dorco çok uygun fiyata geliyordu ama galiba bölgesel olduğu için bulamamıştım. Artık zamanı geldiğinde bakıcam.
  • Ankara da baktım peynirci marketlerde bulunuyormuş galiba sitesinde öyle diyor.yarın gidip alayım deneyince sonuçları yazarim buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Bu Dorco'nun bıaçkları ve sapı, Rossmann'da Isana Men olarak satılıyor.

6+1 bıçaklısını görmüşken alıp deneyeyim dedim. 4 adet bıçak 18 liraya satılıyor.

Özellikle favori ve düzeltme için yapılmış tek bıçağını çok merak ediyordum. Kesinlikle favori için işe yaramıyor ancak burun altında kalan kıllar için çok iyi.

6 bıçaklı olması ve bıçakların birbirlerine yakın olmasına rağmen tıkanma yapmadı, sakalımda baya uzundu zorlanmadan gayet iyi bir şekilde tıraş oldum.

3 bıçaklı ile arasında baya fark var yakın tıraş açısından.

Ancak dediğim gibi o arkadaki tek bıçak favorilerde işe yaramıyor, daha zayıf işler için yapılmış.

Sonuçta Isana Men markasınıda alıp kullanabilirsiniz aynı sap ile. Bütün bıçakların aynı sapa uyması güzel.

Dorco Pace 3 Traş Bıçağı (8,45) ve 4 Adet Yedek (7,80)

Birkac yildir forumdan takipnettigim bu urun icon daha fazla sabredemefdim. Rossmanda urun satistan cikarildigi icin 6+1 bicaklinin 8li yedegi 32,99tl den 19,99tl ye dusmustu. Reyonda olan 5 adet 8 li paketi alarak, torunlarima miras kalacak bir yatirim yaptim.Abartarak benzerini praktiker kapanirken 50kurusa bir suru zimpara alarak yapmistim.iyi takim oldu tiras bicagi ve zimpara.

Dorconun 4 bicaklisina uyan sapla isana men 6+1 bicakli da kullanilabilir demissiniz.teyit etmek istedim, rossmandakiler dogal olarak bilmediklerinden bizim 6+1 bicagimiz sadece ona uygun 1yedegiyleb18,9tl ye satilan sapta kullanilir der. 8 yedege 19,99tl verince 1sap ve 1 yedege 18,9tl pahali geldi. Egerki dorconun 4bicakli sapi uygunsa buna alayim mi, son soz sizindir?

• uzak durun çöp,kullandım çöp,mach3 e geri döndüm neden?çöp
  • lacinalper L kullanıcısına yanıt
    3 bicaklisi 6+1 e uyuyor. 4 bicakli hic kullanmadim bilemicem ama uymasi muhtemeldir.

• Herkesin beklentisi farklı. Ben Dorco kullanıyorum, bir arkadaşıma önerdim kendisi de memnun kaldı. Şok marketten 3 bıçaklk kartuşlarına denk gelmiştim. Onlarla traş oluyorum uzun süredir. Bir şikayetim yok, gayet iyi traş ediyor. Türkiye pazarında kartuşları da gayet uygun fiyattan satılıyor. Gilette firmasına karşı bir alternatif olması açısından bile desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa tüketici olarak bu alanda tekel bir marka tarafından sömürülmeye devam ederiz. Sattıkları traş kartuşlarının maliyeti belli, bir dünya para istiyorlar. Millet sıcak fırsat olduğu zaman paylaşım yapıyor. Halbuki bir rakibinin pazara girmesine yardımcı olsak rekabet koşullarında tüketici olarak avantajlı çıkarız. Altı üstü 3-5 liralık bir ürün sonuçta. Al, kullan kardeşim ne soruyorsun? Belki çok memnun kalacaksın, hep bu markanın ürünlerini kullanacaksın. Özet olarak ben memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 7 Mart 2016; 19:37:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi boş iş. En iyisi ustura.

• http://www.epttavm.com/item/6465849_dorco-pace-tiras-makinesi-3-bicak
    3 bicak ve makine kargo dahil 13.89a siparis verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

http://www.epttavm.com/item/6465849_dorco-pace-tiras-makinesi-3-bicak
    3 bicak ve makine kargo dahil 13.89a siparis verdim.

Hayirli olsun. Eger civarinizda rossman varsa; satistan kaldirilmak uzereymis denilen 6+1 bicakli 8 yedegi de 19,99tl ye alip bu sapla kullanabilirsiniz @lasvegas hocamin dedigone gore. Ayrica a101in elinde kalmus olanlarinda 3bicak 4 yedekli 6,9tl olmali. İzmi karsiyakada mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

3 bicaklisi 6+1 e uyuyor. 4 bicakli hic kullanmadim bilemicem ama uymasi muhtemeldir.

Tesekkurler. Karistirmisim, 4bicakli degil 3 bicakli demek istemistim. O halde, 3 bicakli sapini ben de alip 6+1 yedeklerle kullanayim.ama su an 11,89TL ye epttavm de dukkani olan marketpaketinin kendi sitesinde de ayni fiyat. Rossmanin elinde 6+1 yedegi olmayan farkli magazasini da yarin yoklayacagim,sap icin fiyat kirmuslar mi bakayim. Ona gore ihtiyaci olan da haberdar olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.