Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Doraemon Türkiye'de başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doraemon 20 Ocak'ta Disney Channel'da başlıyor. Daha önce konusu açılmamış, ben açayım dedim. Bir bilgi yok galiba ama herhalde 2005'te başlayan seriyi verecekler, tabi dublajlı olanlar. İzlemek isteyen kaçırmasın.

Doraemon, (Japonca: ドラえもん - Doraemon) Fujiko F. Fujio (藤子·F·不二雄) tarafından yapılan bir Japon manga serisidir. Doraemon, aslında gelecekten gelen bir robot kedidir. Olay, Matsushiba Robot Fabrikası'nda (マツシバロボット工場) robot kediler üretilirken bir yıldırımın bir robot kediye düşmesiyle olmuştur ve bir insan gibi davranmaya başlamıştır. Hiçbir şeyi düzgün yapamadığı için bütün robotlar onu dışlamıştır. O da fabrikayı terkederek bir eve çekilmiştir. Tam pizzasını yiyecekken başına bir fare konmuştur, Doraemon korkudan başını yaralamıştır. Bir robot klinik(ğ)ine (ロボット クリニック) gitmiştir ve başı sargıya alınmıştır. Bir zaman sonra sargı çıkarıldığında kulaklarını kaybetmiştir. O da üzüntüden plajda ağlamıştır ve ağlayınca fabrikada boyanan sarı renk akıp, ilk ve şimdiki hali mavi rengi kalmıştır. Sonra da geçmişe giderek Nobita Nobi (野比 のび太) adlı bir çocuğun dolabına girmiştir ve Doraemon, Nobita ve arkadaşlarıyla çok iyi geçinmektedir.

Doraemon Türkiye'de başlıyor

• Çocuklar için güzel bir seri.TRT nin Osmanlı padişahlarının hayatını anlatan çizgi filmler yapacağını okuduğumda artık böyle çocukları hedef alan animelerin ülkemizde yayınlanmayacağını düşünüp üzülmüştüm.Ama Disney channel doreamonu almakla güzel bir iş yapmış bence.Severim bende küçükken atari oyunlarını çok oynardım.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 10 Ocak 2014; 18:24:36 >
  • Düzgünce verilecekse bölümleri takip etmeyi planlıyorum. Ama olay, bir eski bir yeni bölümden vermeye dönmez umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 11 Ocak 2014; 14:04:21 >
  • Bu anime japonya'da oldukça seviliyor.Bende 10-12 sene önce ps 1'de oyununu oynuyordum.Ama tanıtım videosu çok iğrenç olmuş içine etmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 13 Ocak 2014; 10:45:15 >
  • denk gelirsem seyrediyorum. bölümler birbirinden alakasız olduğu için sıralı mı veriyor bilemiyorum. denk gelirse izleyin. doraemon cebinden bayağı ilginç, bazen saçma şeyler çıkarıyor. arşiv yapılacak anime değil ama izlemekte bir sakınca görmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.