Şimdi Ara

Doping hafıza kullanan ve memnun kalanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doping hafıza edebiyat almayı düşünüyorum...389 tl diyorlar bana biraz yüksek geldi Ücret...kafamda şu soru var:evet bir yazarı dinledik oturtturduk,bütün yazarları izleyince Çorba gibi oluyor mu kafa...?örnek videoları izledim beğendim,tecbüre etmiş arkadaşların fikirlerini almak istiyorum...hedefim Max 50 net...şimdiden teşekkürler...

• Up
  • Teşekkürler sağolun...:)
  • Bak sana şunu diyeyim her yarım saatte 10 tane eser sanatçı ezberliyorsun , hiç zorlanmadan ,kesinlikle tavsiye ederim
  • ya hacı o işler dopingle falan olmuyor hani 3 günde ygs matematik 5 günde lys matematik falan geç allah aşkına diyicem o yüzden olacak en mantıklı şey oturup adam akıllı eski sistem çalışmak
  • Matematik için zaten uygun bulmuyorum bu doping i ama edebiyat için faydalı olabileceğini düşünüyorum...herkesin ezberleme kapasitesi aynı değil kimisi böyle hikayeler işe saçma da olsa hatırlıyor...
  • Kardeş kişiden kişiye göre değişir, bende çorba oluyodu mesela ve dinledikten sonra aklımda kaldı sanıyosun ertesi gün koskoca videodan bi yazar aklında :D bir eser yazar öğrenecekken beyine bir sürü boş hikaye daha sokuyo. Tabi kendin daha iyi bilirsin dostum 389 da çokmuş kendin kodla kafanda daha iyi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinsiyetsizkedi -- 14 Ocak 2017; 12:46:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.