Şimdi Ara

Doping edebiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu dopingle edebiyatmi bisiler varmis. 3 gunde herseyi oğretiyorlarmis bu dogrumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmkansız lise de 4 yıllık edebiyat 3 günde öğrenilicek sen de bunu yedin öylemi
  • Valla gidenler ogrendiklerini soyluyorlar. Sıkıntı ordaya

• quote:

Orijinalden alıntı: s.u.i

Arkadaslar bu dopingle edebiyatmi bisiler varmis. 3 gunde herseyi oğretiyorlarmis bu dogrumudur?

Doğru kız arkadaşım olmak üzere 3-4 arkadaşım gidiyor gerçekten feci şekilde aklında kalıyor ( tekrar etmen lazım tabiki ) görseller karikatürler hikayelerle beynine sokuyorlar.. ( 500 lira fiyatı var )
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

quote:

Orijinalden alıntı: s.u.i

Arkadaslar bu dopingle edebiyatmi bisiler varmis. 3 gunde herseyi oğretiyorlarmis bu dogrumudur?

Doğru kız arkadaşım olmak üzere 3-4 arkadaşım gidiyor gerçekten feci şekilde aklında kalıyor ( tekrar etmen lazım tabiki ) görseller karikatürler hikayelerle beynine sokuyorlar.. ( 500 lira fiyatı var )

benim de giden bir arkadaşım faydası var diyordu ama internette de çok gördüm "faydası yok " denilen yorumlari.

• 4 senedir kitap açmıyorum sınıfı geçiyorum,çalışmak isticem şuanda istediğim işin uzmanı olurum böyle dalgalara gerek yok çalışmak iste zaten başarılı olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.