Şimdi Ara

Doping AKN'siz Tüm hızlar 44,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hatlarda sıkıntı var deyip geçiştiriyorlar :D (Turknet)
    Salı günü erken kalkıp bunun için uğraşmaya çalışacağım :D bakalım yetkililer ne kadar cevap verebilecek. Bilerek akşam saatlerinde hız düşüyor bu resmileşti resmen . (Turknet)

şimdi fark ettim paket 1 megabit :D sadece denilen saatler içinde maksimum hıza alınıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 7 Nisan 2017; 0:55:44 >
  • http://www.doping.com.tr//Internet-Kampanyalari/Aile-Boyu-Hizli-Internet-Kampanyasi

zararına satışlar devam ediyor :D 34,90 olmuş

Doping AKN'siz Tüm hızlar 44,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinmrtkeskin -- 7 Nisan 2017; 3:57:48 >

• 1 mb twitchtv low ayarda izletirir...
  • yo devam, Daha öncede dedim kişisel bir kullanıcı olarak buradayım. Firma yetkilisi gözüyle mesaj yazdığımda parantez içinde belirtiyorum mutlaka.

Doping'in bu hareketi bence tüketici için güzel bir hareket. Paylaşılmalı gizlenmemeli.

Ancak,

1/ Zaten insanların kullanacağı zaman 1 Mbps'e çekmek hiç kullanma demek ile aynı. Kurumsal müşteriler için olabilir bu paket. SOHO yada KOBİ ler için süper olur.

2/1 mayıs sonrası 1'e teknik olarak çekemeyecekler. Kampanyaları nasıl değiştirecekler orasıda güven vermiyor.

3/ Sadece Tüketici için birşey yapmak istenen ancak abonelik çekmeyecek bir girişim. Ama kafa yapısı güzel :) TurkNet yapabiliyorsa Doping de yapabilir ;)
  • 1 mbit nedir birileri şunlara 2017 yılında olduğumuzu hatırlatsın zamanın cok gerisinde kalmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

yo devam, Daha öncede dedim kişisel bir kullanıcı olarak buradayım. Firma yetkilisi gözüyle mesaj yazdığımda parantez içinde belirtiyorum mutlaka.

Doping'in bu hareketi bence tüketici için güzel bir hareket. Paylaşılmalı gizlenmemeli.

Ancak,

1/ Zaten insanların kullanacağı zaman 1 Mbps'e çekmek hiç kullanma demek ile aynı. Kurumsal müşteriler için olabilir bu paket. SOHO yada KOBİ ler için süper olur.

2/1 mayıs sonrası 1'e teknik olarak çekemeyecekler. Kampanyaları nasıl değiştirecekler orasıda güven vermiyor.

3/ Sadece Tüketici için birşey yapmak istenen ancak abonelik çekmeyecek bir girişim. Ama kafa yapısı güzel :) TurkNet yapabiliyorsa Doping de yapabilir ;)

1 mbit e çekemeyecekler diyorsun ama.

AKNli bir paket değil ki bu. AKN siz olarak geçtiği için komple kapatabilirler bile. :)

• 8-17 yani mesai saatleri arasında çalışan küçük işletmeler ve işyerleri için çok iyi paket aslında.
  • Uygulama saçma olmuş. Çalışan kesim zaten 19:00 dan sonra evde oluyor. Evde olduğu süre boyunca işkence mi çekecek? Bunlar müşteriyi düşünerek iş yapmıyorlar.
  • Böyle kampanyaları görünce akn nin kalkacağına olan güvenimi kaybediyorum.
  • 1 mbit internet 35 lira.. Şok oldum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell de faturasız hatlarda 67 TL ye akn siz internet var bilgi almak isteyen özelden yazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

yo devam, Daha öncede dedim kişisel bir kullanıcı olarak buradayım. Firma yetkilisi gözüyle mesaj yazdığımda parantez içinde belirtiyorum mutlaka.

Ancak,

Aknsiz paket olarak geçiyor bunlar belli bir kota uygulaması yok Btk kararından etkilenmiyor aynısı Vodafone da vardı ben kullanıyordum sırf bu yüzden bıraktım.

• Bu doping'in altyapısı ne alemde yapa altyapısı falan nerelerde var bilgisi olan var mı?
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    O açıdan düşünmemiştim açıkcası. 1 Mbps ile çekilcek muhabbet değil.
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Dost internet kampanyasında kurumsallara 30 liraya verilen paketi incelemiştim. 1 Mayıs sonrasını aynen kampanyanın kalacağını yoksa firma için bir anlamı olmadığı iletmişti ekonomik olarak. 1 mbit kalır bu da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.