Şimdi Ara

Doping Adsl kullanan var mı? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
2
Favori
145.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiberle doping nasıl karşılaştırırsın ya
    fiberi kim kaybetmişde biz bulalım fiber imkanı olan düşünmesin

Orijinalden alıntı: achellias

Yani benim tavsiyem doping'e geçmeniz, ama şu son günlerde fiber internet çıktı piyasaya çok da iyi diyorlarmış, fiyatları da çok uygun.
    Sanırım bende bizim buralara fiber döşenince fibere geçicem.Ama şimdilik Adsl kullanmaya devam...
    Eğer sizin oralarda Fiber varsa hiç durmayın derim...
    Fiber ve Doping'in karşılaştırılması...

Doping Adsl kullanan var mı?

Fiber yokta,şu tabloda doping çokta avantajlı değil ilk 6ay 20tl bi avantajım olacak sonra ttnet gibi 55tl dönecek.Hızda aynı kalır herhalde sonuçta ttnetin altyapısını kullanıyorlar.

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009

• Yani benden söylemesi arkadaşlar, tarifeler ortada, eğer doping fln bağlatmayı düşünürseniz, öncelikle fiber bağlatma şansınız var mı bi sorun-öğrenin derim...=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achellias -- 6 Aralık 2011; 2:20:43 >

2009
  • Doping adsl kapattırmak için nereye başvuruluyor bilen var mı? Telekoma mı gidilecek müşteri hizmetlerimi kapatacak bilgi verebilirmisiniz?

Orijinalden alıntı: pusula58

Doping adsl kapattırmak için nereye başvuruluyor bilen var mı? Telekoma mı gidilecek müşteri hizmetlerimi kapatacak bilgi verebilirmisiniz?

Müşteri hizmetlerine telefon açıyorsun dopingin sonra fax numarası var oraya bir dilekçe faxlıyorsun iptal ediyorlar. Biz daha modem gelmeden anında iptal ettirdik dilekçeyi faxlayınca iptal ettiler bilmiyorum sende modem varsa önceden kullanıyorsan baya bir fatura kestiklerini felan söylüyorlar sözleşmen felan varsa dikkat et

Orijinalden alıntı: maseratti

quote:

Doping adsl kapattırmak için nereye başvuruluyor bilen var mı? Telekoma mı gidilecek müşteri hizmetlerimi kapatacak bilgi verebilirmisiniz?

Müşteri hizmetlerine telefon açıyorsun dopingin sonra fax numarası var oraya bir dilekçe faxlıyorsun iptal ediyorlar. Biz daha modem gelmeden anında iptal ettirdik dilekçeyi faxlayınca iptal ettiler bilmiyorum sende modem varsa önceden kullanıyorsan baya bir fatura kestiklerini felan söylüyorlar sözleşmen felan varsa dikkat et

siz niye vazgeçip iptal ettirdiniz?

2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

quote:

Telekomdan arıyoruz sözleşmeniz bitiyor devam ettirmek istiyormusunuz diye babamı aramışlar oda devam ettirmek istiyorum diyince kurye ile sözleşme göndermişler sonra babamda imzalamış telekomda doğal olarak hizmeti kesti benimde haberim yoktu aradım telekomu internetim çalışmıyor diye başka bir servis sağlayıcıya geçmişsiniz dediler bende nasıl olur diye dellirdim meğer babam imzalamış daha ucuz felan demişler kandırmışlar. İlk başta neyse olmuş artık dedim ama sonra forumlarda felan okudum insanlar kopma problemleri yaşamışlar baya bir daha sonradanda iptal ettirmekte zorlanmışlar. Bende dedim daha başındayken dönelim. Şimdi ttnet kullanıyoruz o lokasyonda 6 GB kotalı oldu hem ilk 6 aymı ne az gelcek... Babam kanmıştır ucuz diyince dedim babama kızdım ama bir çok insan şikayetçi bu durumdan Telekomdan arıyoruz diye aramışlar insanları hep en çokta buna kızdım insanları kandırarak abone alıyorlar diye ondan iptal ettirdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

quote:

Telekomdan arıyoruz sözleşmeniz bitiyor devam ettirmek istiyormusunuz diye babamı aramışlar oda devam ettirmek istiyorum diyince kurye ile sözleşme göndermişler sonra babamda imzalamış telekomda doğal olarak hizmeti kesti benimde haberim yoktu aradım telekomu internetim çalışmıyor diye başka bir servis sağlayıcıya geçmişsiniz dediler bende nasıl olur diye dellirdim meğer babam imzalamış daha ucuz felan demişler kandırmışlar. İlk başta neyse olmuş artık dedim ama sonra forumlarda felan okudum insanlar kopma problemleri yaşamışlar baya bir daha sonradanda iptal ettirmekte zorlanmışlar. Bende dedim daha başındayken dönelim. Şimdi ttnet kullanıyoruz o lokasyonda 6 GB kotalı oldu hem ilk 6 aymı ne az gelcek... Babam kanmıştır ucuz diyince dedim babama kızdım ama bir çok insan şikayetçi bu durumdan Telekomdan arıyoruz diye aramışlar insanları hep en çokta buna kızdım insanları kandırarak abone alıyorlar diye ondan iptal ettirdim.

En iyisini yapmışsınız...
    Benide sürekli cepten evden arayıp duruyorlar abone yapalım diye pek iyi şeyler duymadım geçmiyeceğim dopinge filan

2009

• Bende dopingi aradım fiyatlarınız nedir arkadaş dedim. tel yok evde dedim yalın olsun dedim. 24 ay taahhütlü 1 mps sınırsız 54,99 dedi. yapma bacım ne diyon dedim. başka bir ücreti var mı dedim. kurulum bağlatma falan yok yok dedi. hepsi bizden dedi. ısrar ettim şaka yapıyon dedim çok ısrarcıydı abla. neyse ben dedim özgürlükcüyüm öle 24 24 anlamam taahütsüz ne olur dedim. dediki olmaz illa taahhütlü olacak dedi. hııı dedim allah versin hade bana eyvallah dedim kadın şaşırdı. nasıl yani dedi. beni 24 ay bağlayamassınız ben öle sıkıya gelemem dedim. başka firmalara bakarız dedim. honuşma bitti. deseki hiç taahüt yok ver 55 tl senin olsun dese seve seve verecektim valla

• Kampanyadan falan faydalanmıyorum. Zaten kampanyasız abone olmuştum. 2009 yılından beri kullanıyorum yaklaşık 3 sene oldu. İhtiyacım olmadığı için kestirmeye karar verdim. Aslında ihtiyacım yok işyerinde zaten internetim var evde kullananda yok. 1 ay ücretsiz kullandıralım sonra karar verirsiniz dediler. Gerçi kararımı verdim faturada otomatik ödemede en iyisi otomatik ödemeyi keseyim ne olu ne olmaz.

Kampanyadan falan faydalanmıyorum. Zaten kampanyasız abone olmuştum. 2009 yılından beri kullanıyorum yaklaşık 3 sene oldu. İhtiyacım olmadığı için kestirmeye karar verdim. Aslında ihtiyacım yok işyerinde zaten internetim var evde kullananda yok. 1 ay ücretsiz kullandıralım sonra karar verirsiniz dediler. Gerçi kararımı verdim faturada otomatik ödemede en iyisi otomatik ödemeyi keseyim ne olu ne olmaz.

Kalitesi nasıl aktif olarak kullanıyormusunuz ? Kesintiler olduğu doğrumu ?
  • Herhangibir sorun yok bir ara kesinti oluyordu modemi değiştirdikten sonra sorun yaşamadım. Heralde hatlarla ilgili sonuçta telekomun hatlarını kullanıyorlar arıza durumunda yerel telekom müdürlüğü bakıyor. Telekomdan ayrı kendi altyapısı falan hikaye yani telekomun iyi olduğu yerde doping adsl de iyi oluyor. İşyerinde ttnet var arıza yapınca arıyorum bulunduğunuz yerde bakım var 4 saat içinde düzelir diyorlar evde kesinti olunca doping müşteri hizmetleri de aynı cevabı veriyor. Son 1 yılda sadece 2 defa arıza durumu oldu bence pek sorun sayılmaz.
  • Arkadaşlar doping kullanan biri oalrak söylüyorum sakın kullanmayın download hızı hiç 100kbps nin üstüne çıkmıyor sözleşme imzaladığımız için iptale karşılık 140 tl para isteniyor.. Ayrıca sözleşmeye göre hız değişimide yapamıyorum..

Orijinalden alıntı: emresinik

Arkadaşlar doping kullanan biri oalrak söylüyorum sakın kullanmayın download hızı hiç 100kbps nin üstüne çıkmıyor sözleşme imzaladığımız için iptale karşılık 140 tl para isteniyor.. Ayrıca sözleşmeye göre hız değişimide yapamıyorum..

En iyisi biz hiç bulaşmayalım dopinge filan...

2009
  • Arkadaşımın evinde 1 ay kadar misafir olduğumda tanışmıştım Doping ile. Tam 1 ay boyunca herhangi bir problem yaşamadım. Ama sanırım rutin hızı bir süperonline değil gibi de hissetmedim değil.
  • doping kullandım, smile adsl kullandım abi ttnet gibisi yok hepsini iptal ettirdim iptal ettirincede tomarla para verdim yine zararlı ben çıktım geçtim ttnete kafam rahat etti en yüksek hızda internetimi kullandım.

Orijinalden alıntı: adagios

Maceraya atılmaktan baika bir şey değil. Hiç bir konuda kendilerini farklılaştırmıyorlar, fiyatlar desen ne farkı var diğerlerinden. hizmet konusunda birşey diyemem,

fiyat da farklılık söz konusu değil tamam ama en azından ttnet gibi zırt pırt hat değerleriyle oynamıyorlar ben ttnetdeyken 8 mb paketim vardı ve 1 mb kullanıyordum santralle aram 3 sokak düşün artık santral 16 mb veremediği için 8 mb kullanıyordum ama modeme gelen hız 1 mb ya şaka gibi 54 lira haybiyen para ödüodum ve sayfaları açmak işkenceydi sonra kafam attı dopinge geçdim 1 senedir kullanıyorum 1 gün bile ne bir arıza nede hızda düşme oldu hergün modem arayüzüne bakıyorum ve hızlarla hiç oynamıyorlar ttnet zaten biri,türknet,smile,doping gibi firmaların performansını düşürmemek için kendi müşterilerinin hızlarıyla oynuyor böyle adi bir firma olurmu ya kaynak daha sağlam nasılsa müşteri memnuniyeti kimin umrunda benim müşterim 1 mb kullansın diğer çukurova abim sonra doğana abime yalakalık yapim onlar bana kızmasın diye bakıyor olaya

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.