Şimdi Ara

Doping Adsl Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıl önce ttnet 8mb sınırsız tarifeye geçmiştim,bu kampanyamın süresi bitince ben evde yokken evdekileri aramışlar doping adsl tarafından,modem vereceğiz daha az ödiyceksiniz diyerek bir şekilde ikna edip sözleşme imzalatmışlar.Neyse efendim modem dün geldi modemi taktıktan sonra doping adsl hizmetim aktif değildi ttnet kullanıcı adım ve şifrem ile kullandım.Bugün sms atarak doping adsl kullanıcı adı ve şifresini göndermişler.Verilen bilgileri girdim artık doping adsl kullanıcısıyım.Fakat acayip bir hız problemi olduğunu fark ettim.Örnek olarak dün ve öncesinde youtube da 2-3 dakikalık videolar izlerken çok rahat donmadan takılmadan izleyebiliyorken bugün tam tersi bir durum var müzik video falan izlemem için 5 dakikalık video için 2-3 dakika dolmasını beklemek zorunda kalıyorum.

Yorum yapmanız için modem arayüzünden ss aldım buyrun bi bakarmısınız.Eğer çok kötü bi şekilde sinyal veriyorlarsa arayıp iki üç kelime edeyim.

Doping Adsl Hız Sorunu

Doping adsl gönderdiği modemden önce airties kullanıyordum,onlar zyxel gönderdi.

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/airties-rt-204-rt-204-54mbps-kablosuz-adsl2+-1-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=35881

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/zyxel-p660n-t1a+8gb-usb-p660n-t1a-150mbps-kablosuz-1-port-adsl2+-modem-+-8-gb-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=52483

Şu an 8mb sınırsız bağlantı kullanıyorum.Dün doping adsl aktif olmadan önce modem arayüzünden dsl bilgilerine baktığımda bugünkünden farklı olan;
    Anlık hız bugün daha fazla ama ulaşılabilir hız daha az geçmişe öncekine göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline download hızı sorunu
    14 yıl önce açıldı
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.