Şimdi Ara

DOOM' MU? HALF LİFE'MI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki doom da half life de mükemmel oyunlar (herkese göre farklı dır) biliyoruz ki.
    önce half life a değinmek istiyorum. biliyorum ki bu oyunun ilki oldukça güzeldi. half life 2 çıkınca en mükemmel fizik motorları bu oyunda kullnılmış diye düşündüm ve gerçektende öyle aynı zamanda görüntü kalitesini anlatmama gerek yok iyi bir donanımla mükemmel bir şölen. oyunun senaryosu oldukça güzel .
    oyunun biraz daha etkileyici olmasını isterdim. etkileyicilikten kastım.doomdaki gibi nereden ne çıkacağının belli olmaması gibi özellikler. Ama half lifenin görüntü özellikleri daha çok hoşuma gitti ve yine iyi bir donanımla half life 2 episode one da özelliklerin geliştirildiği görülmekte ekrankartını güncellediğinizde fark ediliyor.
    Dooma gelince, herkes oyunların atası olduğunu hepimiz biliriz. vegerçektende yeri başkadır. doom 3 mükemmel ve gerçektende adamı kasıyor. oyunun senaryosuna göre sıkı bosslar çıkmasını beklerdim ama beğenmeme rağmen tatmin etmedi. ama oyun süresince sesler ve yaratıkların ne yapacağının belli olmaması beni etkiledi. half life 2 deki senaryoda sıkı bosslar gelmedi zaten oyunun gidişatından belli oyun bosslar üzerine kurulu değil.
    peki arkadaşlar size göre hangisi daha güzel.
    Amacım birini eleştirip yermek değil sadece merak. çünki ikiside bana göre güzel sadece sizin düşüncelerinizi merak ettim. ve ikiside ekol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 21 Şubat 2007; 20:25:11 >

• İkisi de
  • İkisi de yeterince iyi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

İkisi de yeterince iyi değil.

neden önerin nedir yani hangi oyunla karşılaştırıyorsun.
    ve beklentin nedir
  • zamanında doomdu ama şimdilik Half lıfe
  • hlaf life benimde daha çok hoşuma gidiyor ama doomu da yadsıyamıyorum daha etkileyici gibi sesler yönünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdullahors84

quote:

ve beklentin nedir

Oyunun doyuruculuğu açısından söyledi sanırım. Yani oyun bittiğinde birşeyler başarmış olma hissini mesela half life'ta pek alamadım ben açıkçası. Doom'da ise ( ilk 2 oyunda ) milyarlarca yaratıkla boğuşmaktan oyunun bittiğini farkedemiyorsun. 3. oyunda ise yine half life'taki bitirmişlik hissi yok. Sanırım o hissi en iyi Metal Gear Solid (1) de aldım. Oyun türü farklı olsada his aynı sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life'a Benzer Oyunlar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: N. Flamel

quote:

quote:

ve beklentin nedir

Oyunun doyuruculuğu açısından söyledi sanırım. Yani oyun bittiğinde birşeyler başarmış olma hissini mesela half life'ta pek alamadım ben açıkçası. Doom'da ise ( ilk 2 oyunda ) milyarlarca yaratıkla boğuşmaktan oyunun bittiğini farkedemiyorsun. 3. oyunda ise yine half life'taki bitirmişlik hissi yok. Sanırım o hissi en iyi Metal Gear Solid (1) de aldım. Oyun türü farklı olsada his aynı sonuçta.

Arkadaşım başta söylemiştim senaryolar farklı doomdan beklediğim sıkı boss lar çıkmadı doomda o yönden pek beni tatmin etmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

zamanında doomdu ama şimdilik Half lıfe

mutlaka insanın beklentisi değişiyor. sence doom da ki sesler daha etkileyici değlmi.
    tabi half life daki görüntü teknolojisi daha iyi
  • doom oyunmu yaw tabiki Half Life Serisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

doom oyunmu yaw tabiki Half Life Serisi

Doom oyunların bir nevi atası o varken half life yoktu. tabiki iyi olan kazanır. ama doomdaki senaryo ve insanı kasma unsurlarını göz ardı etmemek gerekir bence
  • half life serisi tabiki zaten half life 2 piyasaya cıktığı sene tüm oyun ödüllerini aldı
  • quote:

+1

• BEKLENEN CEVAPLAR GELİYOR HALF LİFE AÇIK ARA ÖNDE GİBİ ARKADAŞLAR HA
  • quote:

quote:

Doom oyunların bir nevi atası o varken half life yoktu. tabiki iyi olan kazanır. ama doomdaki senaryo ve insanı kasma unsurlarını göz ardı etmemek gerekir bence

valla atası olabilir ama o oyunu oynadım bana hiç tat vermedi ve 1. bölümü bile geçmeden oyunu sildim pc den half life konusu bakımından gercekten cok etkileyici bi oyun + grafikleride cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 21 Şubat 2007; 21:18:10 >

• half life we doom un 1. oyunlarını kıyaslıcaksak half life cok daha sonra cıkmasına ragmen doom derım ama yenı wersıyonlarında tartısmasız HALF LİFE

• ve half lifenin teknolojisi daha iyi gibi bence
  • quote:

ve half lifenin teknolojisi daha iyi gibi bence

doom cıktı zaman teknolojı yoktu daha ıcad edılmemıstı sonra doom 3 u yaptılar ondada kullanamadılar teknolojıyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

quote:

ve half lifenin teknolojisi daha iyi gibi bence

doom cıktı zaman teknolojı yoktu daha ıcad edılmemıstı sonra doom 3 u yaptılar ondada kullanamadılar teknolojıyı
  • HALF LİFE EPİSODE TWO DADA DAHA İYİ GÖRÜNTÜ TEKNOLOJİSİ KULLANILACAĞI SÖYLENİYOR DOOM CEVAP VERMEZSE TARİHE KARIŞACAK GİBİ
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.