Şimdi Ara

Doom III Sistem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doom III Amd 2500+ ve 128 Winfast A340 Ekran kartında oynanabilir mi?2800+ de kastığını duydum
    veya Minimum özellikler ne olmal?

• bende amd 2500+ saphire 128 mb 9800 pro var 1 gb vede 120 sata var epox ana kart ultra higt detailde oynadım snycde bazen takılma oluyordu oda 3-4 npc ekrana girdiginde yani senin sistemle neredeyse ayni configim var oynarsın rahatlıkla ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kW

bende amd 2500+ saphire 128 mb 9800 pro var 1 gb vede 120 sata var epox ana kart ultra higt detailde oynadım snycde bazen takılma oluyordu oda 3-4 npc ekrana girdiginde yani senin sistemle neredeyse ayni configim var oynarsın rahatlıkla ..

neredeyse ayni config mi:) fx5200 ile 9800 pro ayni config mi oluyo
  • ahhah dogru ya 128 görünce hemen atladım ee gece yarisi normaldir ama CALISIR yani
  • ram 1 gb olduktan sonra problem olmaz pek tabi high detail açmak için yani
  • ya hemen oynamalı valla.yazıları okuyunca doom damarım tuttu biraz oynayım bari
  • p4 2400
    512 kingston
    9800pro orta halli bi bilgisayarla baya bi zevk alarak oynanıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende p4 1.7 512 266mhz ram 9600xtvar high detilde rahat oynuyom cok az kasıyo
  • walla imzamdaki sistemle ucuyo oyun
  • Oyunu Yükledikten sonra

nvidia Open GL Driver
    "Driver Component sizes mis-match.Retry to keep going.Cancel to exit" diyebir hata mesajı geliyor

Bu nvidia Open GL Driver sesle ilgili birşey mi?

nvidia update yapmak mı gerekiyor?

Link verebilir misiniz?ben bulamadım ya

Sistemim:

AMD 2500+
    MSI K7N2 DELTA-ILSR
    LEADTEK 128MB Winfast A340 TDH
    2*256 MB 400 MHZ KINGSTON

Ayrıca Windows Service Pack 2
    DirectX 9.0c yüklü
  • Baba senin sistemin aynısından bizde de var. Oyun performansı benim celeron 1.7 kadar anca Yani bi uyumsuzluk var. Yeni sürücü ve biosla çözmeyi deniycem.
  • imzamdaki sistemde oyun ultra highde çalışıyor ama biraz kasıyor yani sanırım ramdan olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.