Şimdi Ara

DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
3.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafa dağıtmalık müthiş bir oyun gerçekten, bam güm dalıyoruz DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!! 

• Bazı bölümler baya uzun sürüyor. Özellikle %100 yapmaya ya da tüm itemleri bulmaya çalısıyorsanız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

2.4 milyon kişi game pass'den oynamış

• MAHŞER zorluk seviyesinde deneyimleyen yada bitiren oldumu DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!! 

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Ne gerek var eziyete

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarı ile kupa da yok zorluga göre.

• OldGamers86 kullanıcısına yanıt

Yok hocam, hiç gerek yok o zorluğa.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!! 

ölçüsüz dehşet seviyesi yeterli banada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 27 Mayıs 2025; 16:14:16 >
  • Oyun bitti sonunda. 4 tane kupa kaldı ki, pek takmıyorum. Cogu bolum %100, bir kısmı %99-%97 civarı bitti en dusuk. Luzum yok zorlamaya, tadında bırakalım. Hikayesi güzeldi. Sonlara aksiyonu hızlandı, niye kalkan, niye tank gibiyiz de jet gibi degiliz, demedim.
    Doom hayranı iseniz, oynayın, oynattırın diyorum. Bir de şu grafik belası olmasa idi, harika olacaktı. Bizi rt'ye dusman edecekler.

• DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!!MuricanEagleyoutube
    DOOM: The Dark Ages isn't a real DOOM Game? Maybe if you're blind and deaf. If you want to play with Centered Viewmodel, these are the commands I used: bind (any key) "hands_fovscale 0.8; hands_offsetx 0.1; hands_offsety 0.128; hands_offsetz -0.03" This will bind the Center Viewmodels to a key. If you wish to turn off Center Viewmodel set all commands to 0 or bind to another key as such: bind (any key) "hands_fovscale 0; hands_offsetx 0; hands_offsety 0; hands_offsetz 0" Music: Andrew Hulshult - Running From Evil (IDKFA) #DOOM #DOOMTheDarkAges
    https://www.youtube.com/watch?si=JUCRhjU95GMvtnKM&v=bNjl9CCjVp0&feature=youtu.be
  • %100 bitmek üzere. Güzel olmmuş , full aksiyon.

• Doom serisi gamepad ile oynamak gerçekten zor mu ben mi beceremedim anlamadım DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!! Halo, COD vs. çatır çatır giderken bunda paketliyorlar DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!! 

• Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt

hocam bunda klavye mouse oynasan bile paketliyorlar valla DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!! 

zorluk seviyesi ve oyun hızı önemli

• Sardı ama hocam güzelmişDOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!! 

• Zor modda bitirdim, 3 farklı Doom oyunu da birbirlerinden farklı adamlar ezbere gitmiyor her oyun birşeyler denediler. Bu oyun baştan sona efsane değildi belki ama kesinlikle bu haliyle bile muadili olmayan güzel bir tarzı var ve aksiyona doyuruyor. Keyifle oynadım sonuna kadar bazı sahneleri tam badass modundaydı. Teşekkürler Id Software teşekkürler Xbox DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!!  Id Tech motorunu başka oyunlarda da görmeyi umuyorum.

• 20 saatte bitirdim oyunu,gayet güzeldi türkçe olmasıda ayrı keyif verdi,daha ağır oynanış keyifli geldi,önce ki oyunlarda çok kaos vardı ordan oraya kollarımız ağrıyordu 😁 eksi olarak sadece finisher hareketlerini çok azaltmışlar o biraz keyif kaçırdı sadece kalkanla falan bitirici hareketler yapıyor,onun haricinde çok keyifliydi 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Update geldi, glitch olan achivement da duzeltildi

DOOM : The Dark Ages [XBOX SERIES] - 15 MAYIS 2025 - ANA KONU TÜRKÇE !!!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.