Şimdi Ara

Doom 95 1.9 oynayan arkadaşlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar hangi versiyon olduğunu bilmiyorum ama eski Doom 95 1.9 un tam sürümünü arıyorum bir kaç sürüm bulup indirdim ama hepsi 7 - 8 bölümden oluşuyor ve benim istediğim versiyon değil daha önce bilgisayarımda bir versiyonu vardı diğerlerinden daha farklıydı daha farklı yaratıklar hatta dev iskelet yaratıklar uçan kırmızı top şeklinde yaratıklar vardı ve 14. bölüme falan gelmiştim bitirememiştim uzun bi oyundu öyle bilgisayara format atılması gerekti oyunda gitti ama şimdi o oyunu bulamıyorum Doom olduğundan eminim ama hangi versiyonu onuda bilmiyorum bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim nereden bulurum ve donwload edebilirim ?

Oyundan bazı görüntüler ;

Kendi küllerimiz üzerinden yeniden doğabilmek için kendimizi yakmadıkça,her birimiz birer simurg olmayı göze almadıkça,bataklığımızda,tüneklerimizde ve kafeslerimizde yaşamaktan kurtulamayacağız..

Rize

• O iskeletler felan sanırım doom 2 de vardı...

he still waiting for god's choice
  • Evet, Doom 2 olması lazım...

• Peki oyunu nerden indirdiniz yada nasıl temin ettiniz yardımcı olursanız sevinirim .
    Kendi küllerimiz üzerinden yeniden doğabilmek için kendimizi yakmadıkça,her birimiz birer simurg olmayı göze almadıkça,bataklığımızda,tüneklerimizde ve kafeslerimizde yaşamaktan kurtulamayacağız..

Rize
  • Arkadaşlar oyunu bulup indirdim ;

http://www.fullfreegamedownload.net/Doom-2-Full-Free-Game-Download-3760-.html

Ama oyunu yavaş titreyerek oynuyor bu nedendir ? sesler bile kesik kesik geliyor .

Rize
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Doom 2 dedim de bu gün kurdum oyunu sırf son bölümünü görmek için ama bunda hilelere baktım ''IDDQD'' Yazıyorum hiçbir şey olmuyor...

Hocam onunla ilgili bir bilgim yok ama şu soruyu tekrar soramak istiyorum.Bir türlü işe yaramadı ya hileler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana yardımcı olacak yokmu arkadaşlar ? Sizin bilgisayarınızda bu oyun tekliyerek oynamıyormu ?

Rize
  • hala sifreleri bile aklımda oyunun vay ne günlerdi be

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydragrip

hala sifreleri bile aklımda oyunun vay ne günlerdi be

aynen
    (+26)
  • vay be bi arkadaşla akşamları oturur oynardık bunu vayy beee kaç yaşındaydım o zaman hatırlamıyorum

• Tamam halletim ya ben hep seviye olarak en sonuncuyu seçiyormuşum.O yüzden hile işe yaramıyormuş

• quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Merhaba ..

Arkadaşlar hangi versiyon olduğunu bilmiyorum ama eski Doom 95 1.9 un tam sürümünü arıyorum bir kaç sürüm bulup indirdim ama hepsi 7 - 8 bölümden oluşuyor ve benim istediğim versiyon değil daha önce bilgisayarımda bir versiyonu vardı diğerlerinden daha farklıydı daha farklı yaratıklar hatta dev iskelet yaratıklar uçan kırmızı top şeklinde yaratıklar vardı ve 14. bölüme falan gelmiştim bitirememiştim uzun bi oyundu öyle bilgisayara format atılması gerekti oyunda gitti ama şimdi o oyunu bulamıyorum Doom olduğundan eminim ama hangi versiyonu onuda bilmiyorum bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim nereden bulurum ve donwload edebilirim ?

Oyundan bazı görüntüler ;

/>

Doom 95 in tam sürümü yok diye biliyodum ben.
    1993 yapımı olan Doom oynunun sadece demo versiyonun grafiklerinin biraz daha iyileştirilmiş şekli diye biliyordum(1995 yılı versiyonu).
    36 levellık oyunun sadece 9 level i.Tek Episode.Toplam 4 Episode den oluşuyo.(1993 versiyon)

Üsteki fotoğraf Doom 2/1994 den.(Level 6)
    Altdaki fotoğraf Doom/1993 den görüntü(Episode 3 Level 5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 21 Mart 2009; 14:26:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

bende indirdim..bendede ses problemi oldu..çözen varmı acaba??

Setup ayarından fx i kapatıcaksın none moduna al.
    Music sesini Wawe Blaster moduna al.
    Oynun müziği çalar.
    Silah seslerini kapatmak gerekiyor ama yoksa oyun takılıyor her ateş edişte ve düşmanların ateş etmesi esnasında.
    Doom 2 Hell on Earth v.2.02 versiyo da var 1996 yılında yenilenmiş şekli.1994 deki aynı Doom 2 oynunu 800x600 Pixel çözünürlüğünde garafikler çok iyi şekilde oynanıyor.Onda silah sesi açık şekilde oynanabiliyor.
  • Ne oyundu yaa.. Hatırlıyorum da ne kadar zevkle oynuyodum.. Böylesine bi oyunu hatırlattığın için sağol dostum.. Bu arada indirme linki vermek yasak aslında ama bilmediğinden dolayı sorun olcağını sanmıyorum

BUGÜN, SÖZLÜKLER KUSUYORUM; CÜMLELER KURAMAZKEN DÜN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Ne oyundu yaa.. Hatırlıyorum da ne kadar zevkle oynuyodum.. Böylesine bi oyunu hatırlattığın için sağol dostum.. Bu arada indirme linki vermek yasak aslında ama bilmediğinden dolayı sorun olcağını sanmıyorum

Doom 2 nin başka oyun versiyonlarıda var.Onlarda çok güzeldi 1996 da Final Doom adıyla 2 farklı oyun vardı.
    Final Doom lardan görüntü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 23 Mart 2009; 22:31:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.