Şimdi Ara

Diablo 2 > 1 günde level 80?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bizim bi arkadaş internetten kolpa bi serverda d2 oynuyor ve bu serverda oyunda normalde olmayan itemlar düşüyor. yani içinde edit olduğu kesin.

arkadaşlar 8 kişi toplandığında bir charı 1 günde level 80 yapabiliyorlarmış ama anladığım kadarıyla birsürü high level char arasında 1 tane 1. level kasmak deil, herkes 0dan başlayıp 80e kasıyormuş (tabi bunu kesin demiyorum).

size sorum: bu 2 şekilden biriyle editsiz bir char 1 günde 80.level olabilirmi? orj bnette oynayan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar...

şimdiden herkese teşekkürler =)

• Bence olamaz.. Bi sürü yüksel levelli arasında tek bi char yükseltilebilir ama öteki türlü olamaz gibi geliyo.
  • nasıl yükseltecek bi sürü yüksek levelli arasında tek bi char xp almaz ki onlar kestiği zaman? kendi kesse daha çok alır :)

ayrıca bi günde lvl 80 imkansız bence. oyunda bi bug kullanmadan tamamen hilesiz gece gündüz vardiyalı bi arkadaşınla oynasan bile imkansız gibi gelio bana.
  • Sanırım orjinal serverde değilsiniz. Neyse ben 3 seneye yakın battlenette diablo2 oynadım. Lvl i yüksek bir arkadaşınızı yada kendi yüksek bir lvl charınızı (tercihen teleport yeteneği olan char olmalı) ile lvl 1 karakterimizi lvl almadan normal oyunu bitiriyoruz. Yani baal ölüyor.

daha sonra nightmareyide bu şekilde bitirtiyoruz.. Böylece lvl1 de Hell karakteriniz oluyor. Daha sonra parti bulup birgüne yakın experience almaya devam ederseniz lvl 80 olursunuz.

Ben şimdiye kadar yaklaşık 30 karakter rushlamışımdır bu yöntemle. rekorumda 90lvl gibi birşeydi. Olmaz diyen arkadaşlar önce araştırıp daha sonra bana yalancı derse sevinirim. Çünkü birisine söyleyince direk bombacı diye damgalanıyorum:)

Son olarak artık D2 oynamıyorum wow ve conan takılıyorum yani şuan lvl almak zorlaşmış olabilir ama hiç sanmıyorum oyuna başlasam eminim gene 1 günde 80den yukarı char yaparım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

nasıl yükseltecek bi sürü yüksek levelli arasında tek bi char xp almaz ki onlar kestiği zaman? kendi kesse daha çok alır :)

ayrıca bi günde lvl 80 imkansız bence. oyunda bi bug kullanmadan tamamen hilesiz gece gündüz vardiyalı bi arkadaşınla oynasan bile imkansız gibi gelio bana.

hatırladığım kadarıyla party ne kadar kalabalıksa yaratıklar onunla orantılı olarak artan exp veriyorlar. ayrıca arkadaşın dediği gibi teleport ederek 1.lvl birini boss'a götürürsen tek defada sağlam exp aladırabilirsin düşünsene lvl1 bir char meph kesiyo löy löy löy diye exp alıyo.
  • Rushlayacak adam olduktan sonra Battle.nette 1 günde lvl 1 char 90 bile yapılır. Zaten Bana göre en zor ve sıkıcı kısmı lvl 1 den 25'e geçmek. Ondan sonrası çok kolay oluyor zaten.

1.yol
    Level 1-14 arası Trist-run
    14-20 arası Tomb run.
    20-24 arası da cow'a gidilir. ()
    Gerisi Barbarlar ve Baalrun. (ben 2. yolu kullandığım için bu level aralıklarını çok iyi hatırlamıyorum.)

2. yol çok sağlam hammerdinli bir arkadaşın olur. Senin Level 1 charı direk Hell'e geçirir. Hell de Chaos Sancturary run yaparsa bir kaç saat içinde lvl 85 olunur çok rahat. Bu anlattığım en sağlam yöntem.

@Ercx
    Level 1 char mef keserse experience namına hiç bir şey alamaz. Bir char en iyi leveli kendi leveline yakın yaratıklardan alır. Hell cs hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 4 Temmuz 2008; 3:26:58 >

• battlenet te yapılabilir 24 saat içinde 80 lvl (hatta ben yapmıştm çok ama çook uzun zaman önce)
    en büyük sıkıntı lvl1-29 arası
    29 dan sonra normal baalrun lara girebilirsiniz
    burda lvl 40-45 olursunuz çok rahat
    daha sonra nightmare geçip lvl49 dan sonra nigtmare baalrunlara katılıp lvl65 e kadar rahat kasarsınız
    hell de ise 3 barbar için gereken min lvl i unuttum
    onuda geçerseniz hell baalrun larda 80 e kadar zorlanmadan gidersiniz
    bunun için sağlam bir arkadaşınız olacak
    enigmali fcr hammerdin mesela (rush için)

neuro
    lvl1 de hell e geçmek için tek karakter yetmez
    bölüm sonu görevlerini yapacak bir parti olmalı sen town da beklerken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01
    neuro

Ya sen lvl 1 char ile "I help Baal quest" diye oyunu acıyosun. sana rush atan lvl 90 küsür adam da geliyo oyuna. muakkak nm'ye geçmek isteyen lvl 40 45 bir adam geliyo oyuna
  • 1-90 bi saat içinde yapılabilir...
    1)char expension secenegi kapatılarak açılır
    2)chara classic d2 de rush atılır act4 bitcek sekilde
    3)char expension karaktere çevrilir
    4)full party ile uber trist run yapılır

bu saydıklarım kadro tam ise en fazla bi saat sürer
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

battlenet te yapılabilir 24 saat içinde 80 lvl (hatta ben yapmıştm çok ama çook uzun zaman önce)
    en büyük sıkıntı lvl1-29 arası
    29 dan sonra normal baalrun lara girebilirsiniz
    burda lvl 40-45 olursunuz çok rahat
    daha sonra nightmare geçip lvl49 dan sonra nigtmare baalrunlara katılıp lvl65 e kadar rahat kasarsınız
    hell de ise 3 barbar için gereken min lvl i unuttum
    onuda geçerseniz hell baalrun larda 80 e kadar zorlanmadan gidersiniz
    bunun için sağlam bir arkadaşınız olacak
    enigmali fcr hammerdin mesela (rush için)

neuro

Normal de 3 barbar Ancient gorevini geçmek için level 20,nm de geçmek için level 40 ve hell de geçmek için level 60 olmak gerekiyor.Eğer party de çok sayıda karakter varsa en az bir tanesinin bu levellerde olması ve bu görevlerin yapıldığı yerde bulunması laızm.Diğer düsük levelde olanların ancient görevleri olmaz ama leveli yeten karakterle beraber hell zorluk seviyesine geçebilirler.Experince kazanmak içinde ball run görevleri şart değil.Level 20 olan bir karakter normal cow levellerde iyi experience almaya başlar.Level 25 olduktan sonra da nm zorluk seviyesinde iyi experience almaya başlar.
    Hellcow larda level 80 olduktan sonra baal runlarla çok rahat level 90 olunur bir günde.
    En zor kısım level 20 yapma kısmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 5 Temmuz 2008; 1:50:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: reoix

1-90 bi saat içinde yapılabilir...

hmm bilen adamın halide yöntemi de başka oluyo tabi. klasik d2'de act 5 yok tabi. klasik d2'de rushlayacak karakter kasmak lazım bi de ona.

bi de full party uber trist kim atacak be abi? bi de ona key organ topla kaldı mı o kadar adam battle.nette?

canımı çektirdin şimdi bana. nerde benim cdkeylerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 5 Temmuz 2008; 2:51:04 >

• lvl yükseltmeye kullanmadan editle bile olmaz daha yeni denedim

beyler Diablo 2 LOD v 1.10 u arkadaşlarla hamachiden oynuyoruz bize katılmak isteyenler pm atsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

hmm bilen adamın halide yöntemi de başka oluyo tabi. klasik d2'de act 5 yok tabi. klasik d2'de rushlayacak karakter kasmak lazım bi de ona.

bi de full party uber trist kim atacak be abi? bi de ona key organ topla kaldı mı o kadar adam battle.nette?

valla hocam doğru söze ne denir zaten reoix kadar d2 de mastery yapanıda nadir bulursun -bizzat şahidiyim- cd keylerinde oralarda bi yerlerdedir ne de olsa dia cı herşeyi kaybeder cd keyi ni asla

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

hoca battle.nette yeterince adam var o rushları yapmak icin organ set dedigin 1 hirune ile alınır sen yeter ki başlıcam de:)

cd keyi kaybetmek mesele deil ki e-bay de 10 dolar cd key;)

• geçen sene başlamıştım ladder sıfırdan. hiç arkadaş yok bişey yok. tek başıma 2 cdkey ile iki ayrı pencerede oynayarak helforge yapa yapa 5 günde 15 ist biriktirmiştim. sonra arkadaş geldi. cd keyleri ona da verdim. pluginli maphack kullanmış 2 cdkeyide banlattırdı. daha önce banlanmıştı cdkeyler bidaha açıldı sonra şimdi süresiz banlandı.

bir de bu dup olayları falan çıkmış. hile bot almış başını yürümüş. sonra akıllının biri birtane trade forumu açmış fg ile trade yaptırıyo millete. blizzard da ilgilenmiyodu zaten wowla meşguldu.

blizzard ilgilense zaten bir tane merkezi trade center koyardı oyuna. bir tane para birimi olurdu ayrı ki biliyosun altının hiç bir değeri yok oyunda...

blizzard dup'ı botu engellesin bir tane de ticaret merkezi açsın wowda açık arttırmalı varmış galiba öle bişey. o gün 5 tane cdkey satın alırım gelirim bnete tekrar. hem d3'ü beklerken de sıkılmam... ama nerdeee?...

• benim bildigim kadarıyla d2jsp blizzard tarafından onaylı ve cok kapsamlı bi yer bulamadıgın esya nerdeyse hiç olmuyo bot ve dupe olayına gelince haklısın artık hirunelerin falan önemi kalmadı ama bu yinede diabloyu en iyi oyun yapmaktan geri koymaz euscnl duels ftw!
  • bu gayet normal birşey nasıl imkansız oluyormuş çok merak ettim :)
    battlenet herkez ilk charı 1günde lvl80 yapar bu battlenetin kanunudur :)
    Ama seri belli lvl aralarında belli partiler ile desteklenicek 15'e kadar tristam daha sonra act2tapınak kasıcaksın 19a kadar sonra rush 3barb daha sonra normal baal kasıcaksın her lvlin max exp aldıgı bölümler var buralar party lerle destekleyeceksin. 1günde 80lvl olmak single imkansız ama battlenette gayet normal birşey..
  • quote:

benim bildigim kadarıyla d2jsp blizzard tarafından onaylı ve cok kapsamlı bi yer bulamadıgın esya nerdeyse hiç olmuyo bot ve dupe olayına gelince haklısın artık hirunelerin falan önemi kalmadı ama bu yinede diabloyu en iyi oyun yapmaktan geri koymaz euscnl duels ftw!

ya sen nediyon mal runeyi 2 iste sattım noluyoz dedim ya....

benim zamanımda eni'nin kralı 6 istti 12 iste satıyolar en iyi...

bence forumdan çok blizzard bir ticaret sistemini bnete entegre etse daha iyi olurdu...

çünkü herkes forum sevmez ve oyun içinde böyle bişey olması daha iyi olurdu...

benim üzüldüğüm nokta blizzard para getirmiyo diye artık ilgilenmiyo oyunla 1.5 2 senede bir laddera reset atıyo başka bişey yaptığı yok....

eskiden çok güzeldi RAKI klanı vardı. çok sağlam oyuncular vardı. en son geçen sene girdim işte çoluk çocuk dolmuş herkes odaya bir girdim kimsenin annesi babası kalmıyo çok sogudum yani oyundan değil oyunculardan...

• o yüzden forever lan yada hamachi vs

80 yapmak için bi taraflarımız çıkıyordu ama güle oynaya .en güzeli o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.