Şimdi Ara

DOOM 3 OYNANMAYA BASLAMİŞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dosya transfer edilen sitelerden yayilmya baslamiş
    hadi hayirlisiyla cekinde cd atin satin alalim
    DOOM 3 Alpha Multiplayer multiplayer de olsa merak ediyom desenize full sürüm me az kaldi
    :Uzi:[xx(]

• Multiplayer'ı adamlar haritayı hackleyerek yapıyorlar.Yani single player haritayı mp'ye getirmişler.Tek silah tabanca ve yalnızca 2 tane spawn yeri var.Hiç zevkli diil tavsiye etmem.Tabi oyun çıkınca multiplayer'ı çok çok farklı olacak.Bu alphada bu kadar var.
  • nezaman çıkacak acaba? kare kare oynarız artık..:))
  • bu oyunun hakkından ancak ATİ9700 gelir.
  • ATİ9700 nasıl bir oyun?Calisto
  • duymamış olıyım deepbluem ATİ9700 Radeonun çıkardı son kartlardan biri... yada kartta diye bilirim...
  • güzel espri deepbulem..
    Bu arada eklıma eski bir oyun geldi.. Adı "Virge" idi...[:P]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada maxpayne2 gibi bunu da oynamayı becerenler,bir sonuçlarınızı söyleseniz..

Nasıl birşey,daha extreme neler var bir öğrenirdik..
  • multi player da olsa screenshoot gördüm gercege benziyor texture cok istiyor ekran karti
    9700 20 fsp
    nv30 80 fsp
    nasil ama
    32 tnt2 bunlari ezer gecer
  • meydey45 ve acharad

http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=16392

Bu ttopicin en sonuna bakın.Doom3 izlenimlerimi aktardım.
  • yeni nvidia super ultra tranzistor manyağa hakkında yazılanları biraz okudumda, doom3 ü çoktan benim ekran kartıyla oynamayı unuttum bile, unuttum gitttttiiiiiiiiiiiiiii!

İlerde, bizim de 125milyon transistorlu ekran kartımız olur belki, ama doom3 ün çıktığı zamanlarda alamayacağıma kesinlikle eminim. Şu durumda benim sisteme yalnız ekran kartı taksak bile o transistor manyağının benim sistemde çalışacağını sanmıyorum, çıkış tarihi 1 sene sonra olan bir oyunu artık 2 sene sonra oynarım herhalde.
  • wala artık alırsam ti4600 alırım yada ati9700 :)
  • nvidia artık 4600 üretmeyecekmiş. pclabs'da okudum. nv30 çıkana kadar başka bir kart çıkartıp bizi oyalayacaklarmış. heheh
    [Smash]
  • kesker shotları bir yayınlasana(ya da sadece linkleri ver,biz indirip bakalım nasıl ne menem birşy..)
  • Ok --CAN-- arkadaşımızın web sitesinde yayınlatacam.Size linkleri bildirecem
  • Yaw Quake4 ve Doom3 gibi oyunları oynamam için.. Ti Falan almam gerekiyor.. 64mb Geforge Mx bile kurtarmıyor bu oyunları.. Artık 2 yıl sonra bir Ti alırım.. O zamanda Doom4 çıkmış olur ona da Ti2 almam gerekir heralde.. Neyseki oyunlara o kadar da meraklı değilim.. Yoksa batmıştım Ehueeeee
  • Evet forumdaki ---CAN---

Ne oldu acharad kardeşim inanılmaz birşey mi söyledim :)
  • özel msj.lar umumi konulardan yanıtlanmaya başlanmış..

Helaaall adanalı celaaall..

bu arada romero hala id in içinde mi??

ve doom 3 ün tasarımında iş yapıyor mu yine??
    <font size='1'>eğer romero gittiyse iç organlarını da her vertice'e bir hücre gerlecek kadar ince de renderlasa oyun sux..</font id='size1'>

<font size='1'>Orada bir senaristin oyunda hikayeyi yönlendirmezse o kadar çaba uyduruk bir raytrace kadar mekanik ve ruhsuz kalır da..</font id='size1'>
  • ee screenler nerede
  • Can'ın web sitesinde problem var.Web sitesi olan bir arkadaşımız benimle irtibat kursun olayı halledelim.Bu arada benim icq gümledi.Sildim baştan yükledim yine aynı hatayı verip kapanıyor.Şu anda msn messenger'la idare ediyoruz.Lafın özü:
    --------------------------------------------------------------
    WEB SITESI OLAN BIR ARKADAŞ ACILEN BENIMLE IRTIBAT KURSUN.
    --------------------------------------------------------------
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.