doom3 un su alpha versiyonu var elimde eger oyun bole olursa kotu gibi bende voodoo5 de 10-15 fps de calisiyrki hardware t&l olmadan iyi bi sonuc gibi oyun sanildigi gibi yavas olmayacak gorunuyor
Phenone'ye bana yardımcı olduğu için teşekkür ederim.Tüm screenshotlar 1600x1200 32 bit 6xFSAA ve 16xQuality Anisotropic Filtre açıkken alınmıştır.
Oyunda dinamik gölgeler kapalı,doku sıkıştırması açıktır.
peki bu ss leri hangi ekran kartında aldınız acaba
bu arada john carmack de çılgına dönmüş iyi olmuş heheeheh
Ss'leri aldığım sistem: Athlon 2000+,512 mb pc2700 ddr,rad 9700 pro
bende bu grafiklerle bu fps nası alınmış diyodum kendi kendime demekki oyunu bu şekil oynamak için baya bi para harcayacağız
hmm grafikler render açısından çok iyi..
Ama bu Romero'nun tasarımına pek benzemiyor..(İlk 2 sindeki cehennemi sahneyi bunda bulamadım)
acaba bunun senaryosu ne??
Dünya'da bir yerde bu sefer kahramanımız herhal..
Öyle eskisi gibi satanın güçleriyle savaşmaktan vazgeçmiş herhalde..
çıkınca bir şansımı deneyim ben yine de..
Lord merak etme oyun çıktığı zaman şu ankinden en az 2 kat daha performanslı olacak.Bu alpha versiyonu olduğundan optimizasyonlardan mahrum bir versiyon.Carmack motoru programlamayı bitirdi.Şimdi haritalar ve optimizasyonlar üzerinde çalışıyorlar.
Sana şöyle bir örnek vereyim.UT2003 Alpha'sı benim rad 8500'de 10 fps,Beta'sı 15 fps,Full sürümü 40 fps veriyordu.(aynı çözünürlük ve ayarlarda)
Ama yinede geforce 2 mx'le olmaz tabi.Benim aldığım çözünürlükte olmasa bile 1024x768'de FSAA ve AF aktif Ti 4600'le oynarsın full sürümü.
Şu anda ss'leri aldığım ayarlarda 10-35 fps arasında deişiyor.Son sürümünde en az 20-50 arasında bi fps bekliyorum bu ayarlarda.
o zaman en azından bi geforce3 almam lazım benim monitör 14' olduğundan zaten yüksek çözünürlükle işim olmas 800*600 de rahat oynuyayım yeter para biriktirmeye başlasam iyi olacak muahaha
bu arada açıklamaların için saolasın kesker
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme