Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayni ayarda mesela ekran kapaliyken elinle w yazinca WhatsApp o yazinca tarayici acilsin gibi ayarlayabilirsin. ekran açıkken herhan gibir uygulama veya anamenude iken sag alt koseden elini yukari kaydir koseden kolay esrisim ayarlari en cok kulanilan uygulamalar felan cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 12 Ağustos 2017; 15:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Aynen onları da gördüm, o zellkte oldukça iyi bi özellik. Deidğiniz gibi kendiniz geliştirebilmenizde ayrıca bi olay. Bakalım kurcaladıkça bişeyler çıkıyor.. :)
  • M__R__T kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı zamanda hemserimişiz . Gaziantep in neresinden siniz. Ben ibrahimli deyim, fakat yurtdışında ikamet ediyorum.

• Arkadaslar slm bende 3 gun once mavi bir doogee mix alarak araniza katildim kafama takilan iki soru var birincisi cihaz sarjda cok isiniyor sarj aletide isiniyor oyun oynarkende isinma var ama normal kullanimda isinma yok telefon malzeme kaliyltesi cok iyi goren premium bir telefon saniyor uzun uzun imceliyor markasini sony desem yiyecekler yani bide su avize sesi yukseltme isini burda paylassaniz bir turlu becceremedim

• erdekli1987 E kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hoşgeldiniz. cihazın sarj olurken isinmasi nornal daha once kullandığım Lenovo p1 sansung s7 edge vb gibi hızlı şarj olan cijazlar zarj olurken isiniyordu. ses konusuna gelirsek asagidaki serimdeki adimlari takip edin.

Doogee mix Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 13 Ağustos 2017; 14:45:0 >
  • merhaba arkadaşlar ben cihazı 4 gün önce sipariş verdim bakalım sabırsızlıkla bekliyorum işin açığı sipariş verdikten sonra ana konuyu gördüm ya nasip deyip vermiştim siparişi iyiki de almışım dedim konuyu okuyunca
  • boraocakci B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun banggood dan aldiysaniz haftaya elinizde olur bir hafta 10 gun sürüyor geesi kargolandiktan sonra.

• aliexpresten aldım bakalım dediğim gibi sipariş verdikten sonra konuyu gördüm
    Merhaba bu ayarlari yaptim ama karsi yarafin sesi bazen azaliyor bazen kisiliyor onceden bu sorun yokda nasil duzeltebilirim acaba yani bana sadece ahizenin senini hangisi yukswltiyir soyleyebilirmisin tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdekli1987 -- 13 Ağustos 2017; 22:0:29 >
    suan bende ayni ayar var bahsetiginiz gibi bir sorun yaşamadım.

Bana sadece ahize sesini hangisinin yukselttigini soyleyebilirmisinz

hangisi bilmiyorum ben bu ayarlari doogee nin kendi sitesimden aldim.

Dostum memdunun oldum, ben de gaziantep İbrahimlideyim.. Hem hemşeri hem mahalledaşmışız o zaman, ben Batıkent tarafındayım..
  • M__R__T kullanıcısına yanıt
    bende memnun oldum . Guven evlerde yim bende.

Yakınmışız, beklerim Türkiye'ye gelince.. (:
  • Abi cihaz cok az ram kullaniyor bir kisitlama var heralde aslinda onu kaldirabilsek cihaz cok daha stabil olur 4.5 ram var bosta

sistem meneger/Auto clean sag usteki carka tikla

auto clean memory deki tiki kapatin.

• Merhaba arkadaslar nasil mix le alakali dusunceleriniz ne kadar oldu cihazlari alali bi sikinti yasadiniz mi biraz sohbet edelim

• Bide snapchat de on kamera kullanilamiyor ya ayari falan yok mu acaba cevirince teli ayarlar donmuyir

• Maui Meta programıyla doogee mix telefonun imeisi değiştirilebiliyor mu arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.