Şimdi Ara

Dönüşümlerle Geometri Müfredatta var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birey b 3 test koymuş da şekillerin döndürülmesi bir noktanın bir doğruya göre simetriği falan müfredatta var mı ösym pek sormuyor gibi?

• Var ama sormazlar 15 geo var 1 tane doğrunun analitiği gelir merak
  • mvp1mp M kullanıcısına yanıt
    etme
  • mvp1mp M kullanıcısına yanıt
    O gelen doğrunun analitiği de geçen sene gelen gibi olur onuda yapamazsan o kadar çaliştiğın analitikde boşa gider ne güzel sistem aq .d ve ayrica geçen sene gelen cemberin analitiginden 1 soru koniklerden 1 soru vektörlerden 2 soru uzay geometriden 3 soru (2 si iptal ama ) bu sene kaç soru gelir sizce .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene ygsdeki zor değildi ama lysdeki zor bir soruydu fakat şöyle bir şey var bu sene 180 dk o soruyu 15 dk düsünürüm en az yani geçen sene o dikdörtgenli analitiği diyorsun di mi ben analitik için çapı çözdüm bitti ekstremumu yarıladım şuan 3-4 soru gelecek belki sevdigim icin umarim vektör cember konik doğru analitiği bi de uzay toplam 5 soru gelir an az şunlardan 5 inide yapacağımı düsünüyorum.Trigoyuda yaparim apotemi ve çap çözdüm hedefim 2.oturum geosunufullemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvp1mp

geçen sene ygsdeki zor değildi ama lysdeki zor bir soruydu fakat şöyle bir şey var bu sene 180 dk o soruyu 15 dk düsünürüm en az yani geçen sene o dikdörtgenli analitiği diyorsun di mi ben analitik için çapı çözdüm bitti ekstremumu yarıladım şuan 3-4 soru gelecek belki sevdigim icin umarim vektör cember konik doğru analitiği bi de uzay toplam 5 soru gelir an az şunlardan 5 inide yapacağımı düsünüyorum.Trigoyuda yaparim apotemi ve çap çözdüm hedefim 2.oturum geosunufullemek
    Hocam apotemi trigonometri nasıl? Ösym seviyesinin üstünde mi? Mutlaka çözülmeli mi?
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Ösym trigosunun ayari yok zor bir ıitpa değil maratonlar zor konu uygulama felan orta düzey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.