kalli hastalığı nedeni ile türkiye kupası yarı final karşılaşması gençlerbirliği maçında yok daha sonra süpmer ligde oynanacak denizlispor maçında da yok bunedir yaa hadi bir iki derken adam komaya girdi heralde bu böle gitmez kalli ile artık yollar ayrılmalı o daha gelmesin buraya orda kalsın
bana kalırsa kallinin getirilme sebebi böyle genç ve sağlam bir kadro oluşturmasıydı öyle de oldu kallinin görevi yok bana kalırsa Ben Lucescu yu istiyorum bu güne kadar en iyi o oynattı galatasarayı fatih terim hepten berbat etti 2.ci geldiğinde hagi yi söylemiyorum bile
Kalli hangi akla hizmet erderk yurt dışına çıkıyo ki?? yatıp kalkıp bu takımı sampiyon nasıl yaparım diye düşünmeli ..okadar aptalca puanlar kaybettik kki
quote:
Orjinalden alıntı: hidoretti
Kalli hangi akla hizmet erderk yurt dışına çıkıyo ki?? yatıp kalkıp bu takımı sampiyon nasıl yaparım diye düşünmeli ..okadar aptalca puanlar kaybettik kki
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Karl Keinz Feldkamp geçtiğimiz hafta bacağındaki lenf damarlarının iltihabına (lenfanjit) bağlı olarak ateşlenerek rahatsızlanmış ve hastaneye yatırılmasına karar verilmişti.
Galatasaray Spor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kurdoğlu ile yapılan konsültasyon sonucunda, normal olarak onbeş gün sürmesi gereken bu tedavinin kritik ilk aşamasının uçakla seyahat edecek duruma gelinceye dek Almanya’da sürdürülmesine karar verildi.
Uygulanan ilk antibiyotik tedavisine iyi cevap vermesi sonucu Sayın Feldkamp’ın rahatsızlığı kontrol altına alınmış olmakla birlikte, enfeksiyonun halen aktif olması dolayısıyla, tedavisi sağlık ekibimizin kontrolü altında Almanya’da bulunduğu hastanenin hekimleri tarafından sürdürülüyor.
Sağlık ekibimiz, genel durumu ve morali gayet iyi olan, ayrıca teknik ekibimizle devamlı iletişim içinde bulunan Sayın Feldkamp’ın yarından itibaren evine çıkmasının beklendiğini ve kendisine uygulanan yoğun antibiyotik tedavisinin önümüzdeki hafta başına dek evinde sürdürüleceğini bildirdi. Hafta sonu oynanan Ankaraspor maçı sonrasında, maçta sol uyluk arka adale grubuna aldığı darbe sonucu gelişen yaygın ödem ve buna bağlı ağrı yüzünden sağlık ekibimizce tedavi altına alınan Cassio de Souza Soares Lincoln’un dün yapılan MR tetkiklerinde kanama tespit edildi.
Sağlık ekibimiz, Lincoln’un kendi isteği üzerine ilk tedavisinin Almanya’da, kendisini daha önce benzer bir sakatlığı sırasında tedavi eden uzmanlarca yapılmasına karar verdi. Lincoln yarın Almanya’ya gidecek.