Şimdi Ara

Donmaların nedeni wireless mi (Cs 1.6)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nadir olarak oyunda donma tarzı bir lag oluyor.Sanırım ms yükselince oluyor.Wireless kullanıyorum.Oynadığım sistem imzamda.Bu sistemle bir soorun olmayacağını düşündüğüm için wireless da bir sorun olduğunu düşünüyorum.Sizce nedeni nedir.Bu donmalar 1-2 saniye kadar sürüyor.

• Bir anda ms fırlıyorsa olabilir
  • wireless kitlenme yapar kabloluya geç anlarsın
  • evet hocam kablosuzdan oluyor bu.Bende kablosuz kullanıyorum ve source oynarken sık sık laga giriyorum hatta modem ile laptopumun arasındaki mesafe 5 mt bile yok... Kablo takınca ise sorun kalmıyor
  • Bu anlık ms artışını engellemenin bir yolu yok mu?
  • bendede oluyor aynı sorun bende cisco wmp600N wireless kullanıyorum cs serverlarına girmeye çalıştığımda internet bağlantısı gidiyor 2 dk sonra geliyor bazen giriyor servera ping 5000-7000 oluyor cl_flushentitypacket yada connection problem yazısı çıkıyor bundan önce darkın range maxini kullanıyordum onda kasanın usb kısmına takıyordum %85 falan çekiyordu +5db lik anteni vardı müthişti 69 milyondu o şimdikini 125 milyona aldim bu kasanın içine takılıyor çubukları +1 dbydi 2 tane onları çıkarıp 2 tane +8db lik çubuk taktım %45 alıyorum cs serverlarına girmeye çalıştığımda ağ bağlantısı gidiyor hemen 2 dk sonra yine geliyor ne yapmalıyım rate ayarları olmuyor dns numarasını değiştirdim olmuyor çubukları değiştirdim olmuyor napmamı önerirsiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 düşük fps problemi
    17 yıl önce açıldı
    cs 1.6 lag sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.