Şimdi Ara

DONMA VE MAVİ EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler Selamın Aleyküm, Ben bundan 1 hafta önce bilgisayarımda performans düşüklüğü fps kaybı nedeniyle format atmıştım başka herhangi bi sorunu yoktu.Format attım Windows 8 yükledim ardından driverleri yükledim sonra birden sürekli değişen mavi ekranlar, ekranın donup kilitlenmesi gibi sorunlarla karşılaşmaya başladım ne yapsam çözemedim bazen disk %100 gösteriyo görev yöneticisinden baktığımda ayrıca sağ altta cpu 65 derece gösteriyo donanımsal bi sıkıntım oldugunu zannetmiyorum formattan sonra böyle şeyler olmaya başladı kafayı yiyeceğim yarım saat kesintisiz bilgisayarımı oynayamıyorum en ufak bi oyun vb bişey açtıgımda direk mavi ekran veya donuyor ayrıca performans kaybı oldu bilgisayar boştayken bile işlemler yavaş ve donarak gerçekleşiyor lütfen yardım edin kıracağım bilgisayarı

Sistem özelliklerim
    Windows 8 Pro 64bit
    AMD-FX-8350 Eight-Core-Processor
    8,0GB RAM
    NVIDIA GeForcew GTX 750 Ti Ekran kartı

• Sürücüleri donanım üreticilerinin resmi sitesinden mi kurdun? Çünkü w8 yüklü işyeri bilgisayarına driver booster kurup güncelledim, aynı sorunlar bende de oldu.
  • C:\Windows\minidump klasöründeki (standartı budur) dosyaları upload edebilir misiniz?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.