Şimdi Ara

Donma, mavi ekran ve reset sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım ati his 4890 turbo olanlarından.. son 1 haftadır ekran kartının sorun çıkarttığını düşünüyorum. Video izlerken donmalar oluyor özellikle filmin nasıl olduğuna bakmak için arada hızlı hızlı atlayarak izlerken takılma oluyor %90.. Ayrıca oyunlarda da bazen donma oluyor (özellikle çok yoğun kısımlarda) ve reset atmak zorunda kalıyorum.. Son olarak da mavi ekran çıkıyor ve pc res atıyor kendine.. Bu sorunların hepsi aynı zamanda başladı yaklaşık olarak..

Yardımlarınızı bekliyorum.. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Ek olarak 2 gün öncesine kadar 2 hafta boyunca ekranımın bir yerinde yeşil kırmızı renklerinde noktalar oluşmuştu onlar geçti acaba o da mı ekran kartı sorunu bir arkadaşa sordum pixeller ölmüş demişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 5 Mart 2010; 3:00:10 >

• Ekran kartının ramlerinde problem var gibi....Yakın zamanda sürücü guncellestirdinizmi ya da hangi sürücü sisteme yüklü
  • ısı sorunu veya sisteme virüs girmiş olabilir.kasa içini bi kompresörle temizleyin fanları ve soğutucuları temizleyin.tozdan kaynaklı ısı sorunları olabilir.temiz bir sistem kurun (format) ondan sonra tekrar aynı şeyler olacakmı kontrol edin.
  • Hmm fanları felan yeni temizledim 1 ay oldu ama elle temizlediğim için belki kalmış olabilir birde ekran kartımın soğutucusunu daha doğrusu fanını temizliyemiyorum dıştan çok az bir şey temizleyebildim kutusunu açarsam sanırım tamamiyle ayrılıyor.. Bu arada virüs girmiş olabilir antivirüs programıı yoktu önceden..
  • Arkadaşlar hala devam ediyor aynı sorun ayrıca bazen firefox da bile takılıp reset attığı oluyor ve arada bir kasmaya başladı yardım edebilecek var mı acaba
  • arkadaş garanti varsa zaman kaybetmeden distürübütörüne götür benim 260 ta aynı sorun vardı
    arızalı dediler iade ettim yenisini alırsın
  • sanırım öyle yapacağım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temiz bi format atın, aynı sorunlar devam ederse başka bir kart ile deneyin sistemi. Aldığınız neticeye göre kartınızı garantiye yollarsınız..
  • dx dosyaları, ekran kartı driver ı veya windows sistem dosyaları ile ilişkili bir problem olduğu kanısındayım. kart masaüstünde sorunsuz ama oyun yada video larda sorunlu ise %90 yazılım kaynaklı problemlerdir. ısı sorunlarıda olabilir ama sanmıyorum.

dxgmms1.sys v.b mavi ekran hataları alıyorsanız directx dosyalarında veya ekran kartı driverında bir sorun var demektir driver ı kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.
  • @alito tamam hocam driverı yeniden yüklüyeyim ve diğer arkadaşlarada teşekkürler format atayım daha yeni atmıştım gene tekrar atayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.