Şimdi Ara

donma kasma açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bilgisayarda kasma donma v.s problemi yaşıyorum yani çok gönülsüz çalışıyor. formatlıyorum birkaç gün süper hızlı çalışıyor ama sonra yine başlıyor. Son olarak arkadaş C-D sürücüsünü komple sil yavaş formatta biçimlendir tekrardan bölüm oluştur düzelir dedi ama sizce bu doğrumu? D sürücüsü yaparmı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar1 -- 25 Ekim 2010; 17:12:32 >

• D sürücüsünde virüs varsa yaparGüncel bi virüs programı ile pc nizi taramanızı öneririm
    Aynı zamanda everest ultimate programını yükleyip işlemcinizin ısısınıda kontrol edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 25 Ekim 2010; 18:57:10 >
  • virüs olabilir .bilgisayarınıza harici hard disk ,flaş bellek vb.takıyorsan onlardan da bulaşabilir tekrar format ve hiç bişey takmadan birkaç gün kullan
  • bilgisayarında virüstan kaynaklanabilir ve everest kuararak işlemci ısısını kontrol et bide virüs programı ile tarama yaptır(vürüs programın güncel olmalı).olmazsa eğer bilgisyarına format at flaş bellek takmadan cd den yükle programları ilk önce virüs porogramını kur şimdiden kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar1

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bilgisayarda kasma donma v.s problemi yaşıyorum yani çok gönülsüz çalışıyor. formatlıyorum birkaç gün süper hızlı çalışıyor ama sonra yine başlıyor. Son olarak arkadaş C-D sürücüsünü komple sil yavaş formatta biçimlendir tekrardan bölüm oluştur düzelir dedi ama sizce bu doğrumu? D sürücüsü yaparmı ki?

D nin ne ayrıcalığı var ki Virüs girdimi D E F farketmez sorun çıkar

• Format attığın halde düzelmiyorsa donanımda arıza var demektir. İşlemcine dikkatini yoğunlaştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.