arkadaşlar pc ye 4defa format attım msn açıldıgı zaman donuyor kilitleniyor
sonra da hata veriyor formatı başka cd den attım,sorun yine düzelmedi anlamadım gitti,msn nin en son sürümünü hatta bir önceki sürümlerini de kurdum fayda etmedi anlamamıyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım lütfen yardım edermisiniz
yardım edecek birisi yok mu
Msn'inde çok fazla kişi mi ekli ondan olabilir
hayır başka msn actıgımda da böyle yapıyor windows live bugun mu açmaya çalışınca kasıyor acaba başıma ilk defa böyle bir şey geldi
Bilgisayarında Harici falan kullanıyormusun Kullanıyorsan Format atarken onu çıkart ve format attıktan sonrada Takma.
Bilgisayarına 2 tane BÖlüm varsa ( C ) ve ( D ) Doğal olarak sen C'e format atıyorsun D'de virüs varsada gitmiyor orada kalıyor formatın bittikten sonra virüs yada her neyse tekrar hemen C'e bulaşıyordur buda ne tür bir virüs olduğu bilinmediği için msn'i Kastırıyordur . Virüs Programı olarak avirayı Yükleyip bütün ayarlarını açıp , D'i bir tarat derim . Eğerki önemli dosyaların yoksa D'de 2 Bölümü birden sil tekrar oluştur . Format Attıktan sonra Msn'i yükle ve Keyfine bak .
olmuyor olmuyor olmuyor...
koca forumda yok mu yardım edecek birisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme