Arkadaşlar merhaba, Dönerci CENGİZ USTA bugün açıldı. (2 Ekim 2024) Hemen gittim, 150gr porsiyon sipariş ettim. 22 yıldır Karadeniz dönerde çalışıyordu, Döneri takan ve kesen usta Cengiz Usta’ydı. Epey ümitli gitmiştim ama malesef bekletimin oldukça altında kaldı. Karadeniz döner ile birebir aynı döner, lezzet bekliyordum. DEMEK Kİ MARİNASYONU Asım usta yapıyor Ben döneri o taktığı için marinasyonuda Cengiz usta yapmaya başladı sanmıştım. Çünkü Asım usta uzun zamandır dükkana gelmiyor. Görsel olarak tabağı önüme koysalar bu karadeniz döner demem. Karadeniz daha parça parça oluyor. Sizde fark edeceksiniz fotoğraftan. Lezzet olarakta malesef karadeniz dönere benzemiyor. Pide malesef çok soğuktu. Soğan yoktu, Karadenizde ayrı küçük tabakta veriliyordu. Ben olsam 2 hafta %50 indirimli satardım, insanların ayağı alışsın. /// Lokasyon olarak KARTAL KÖZDE DÖNERİN tam yanında. Dükkan 2 ortaklı, hem tavuk burger hemde Cengiz Usta çalışıyor. Hayırlı uğurlu olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim