Şimdi Ara

'Dönem Ödevi 100w anfi yapımı proteus'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dönem ödevi olarak 100w lık bir kaliteli anfi hazırlamak istiyorum malzemeler ve proteus programında baskı devre ve isis dan devre şeması lazım. yardımcı olabilecek varmı?

• up
  • hocam bunu yapmayı bende biliyorum ama pek bi elektronik bilgim yok o yüzden yapmış bir kişi varsa yardım alarak yapmak istiyorum.
  • yeri gelmiş bende sorayım endüstriyel kontrol arıza analizi dersinden proje ödevi aldım ödevim bir tane opamp devresi yapıcam kullanışlı olursa daha iyi olur dedi

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Transistör test devresi yapımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TDA 7294'ün datasheetinde PCB'sine kadar herşey mevcut.
  • Madem dönem ödevin, direkt 100w yazan bir entegre alıp amfi yapmanı tavsiye etmem. Sadece montaj kısmını öğrenmiş olursun. Gene de karar senin.
    Aşağıda vermiş olduğum link'teki amfiye bak en azından bişiler öğrenirsin, yayınlayan arkadaş baya bir açıklama yapmış zaten gerisi senin tercih ve becerine kalmış. Kolay gelsin.

http://www.diyaudiotr.com/islecler/tammetin.php?metinid=6
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ank

Madem dönem ödevin, direkt 100w yazan bir entegre alıp amfi yapmanı tavsiye etmem. Sadece montaj kısmını öğrenmiş olursun. Gene de karar senin.
    Aşağıda vermiş olduğum link'teki amfiye bak en azından bişiler öğrenirsin, yayınlayan arkadaş baya bir açıklama yapmış zaten gerisi senin tercih ve becerine kalmış. Kolay gelsin.

http://www.diyaudiotr.com/islecler/tammetin.php?metinid=6

Hocam bu devre daha iyi ise bunu seçeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

yeri gelmiş bende sorayım endüstriyel kontrol arıza analizi dersinden proje ödevi aldım ödevim bir tane opamp devresi yapıcam kullanışlı olursa daha iyi olur dedi

Opamp preamp veya ton kontrol diye ara birçok devre çıkar karşına

7294 yerine LM3886 yapabilirsiniz aynı beslemede çalışırlar fakat LM 70W 7294 100W ama LM gürültü oranı daha düşüktür , daha kaliteli ses alırsınız.
  • Iki gündür arıyorum verdiğim linkten başka adam gibi devre bulamadım yukardaki hoparlörlerden biriyle çalistırabilicegim devre bulamadım Yardımınızi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

yeri gelmiş bende sorayım endüstriyel kontrol arıza analizi dersinden proje ödevi aldım ödevim bir tane opamp devresi yapıcam kullanışlı olursa daha iyi olur dedi

Opamp preamp veya ton kontrol diye ara birçok devre çıkar karşına

7294 yerine LM3886 yapabilirsiniz aynı beslemede çalışırlar fakat LM 70W 7294 100W ama LM gürültü oranı daha düşüktür , daha kaliteli ses alırsınız.

ödevin nisana kadar vakti var hoca bir örnek verdi opamplı gaz dedektörü yapabilirsin dedi ama ben farklı bir devre arıyoruö

• quote:

Orijinalden alıntı: DalinleCekYanmasin

Beyler dönem ödevi olarak 100w lık bir kaliteli anfi hazırlamak istiyorum malzemeler ve proteus programında baskı devre ve isis dan devre şeması lazım. yardımcı olabilecek varmı?

Nick çok manalı.. Biraz açıklarmısın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lesitin

quote:

Orijinalden alıntı: DalinleCekYanmasin

Beyler dönem ödevi olarak 100w lık bir kaliteli anfi hazırlamak istiyorum malzemeler ve proteus programında baskı devre ve isis dan devre şeması lazım. yardımcı olabilecek varmı?

Nick çok manalı.. Biraz açıklarmısın...

konuya dönelim
  • up
  • opampla alakalı devre yok mu hiç?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.