Şimdi Ara

Dondurmaların eski tadı yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek dondurma tadı alamıyorum. Ağızıma arabik gam ve emülgatör aroması geliyor. Nerede o eski dondurmalar...

O güzel dondurmalar, o güzel donduruculara bindi gitti. Dondurmanın samanına kaldık.

• Magnum classic, beyaz ve badem dışındaki paketli dondurmalar çöp. Bunlar da eh işte yenebilir diyeyim çok güzel değil. En güzeli pastane dondurması tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt

Fruttare?

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Fruttare?

Bundan yemedim hiç.

• Algida çöp

Normalde bu yorumları çok sevmem ama algida harbiden almıyorum eve sokmuyorum asla

Üstüne para vermeleri lazim almak için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cornetto ne kadar kötü olmuş öyle

hayatta para vermem bundan sonra dondurmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-068295B75

cornetto ne kadar kötü olmuş öyle

hayatta para vermem bundan sonra dondurmaya

+1

Geçenlerde sanal marketten oreolu olandan söylemiştim bir tane. Yenecek gibi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben dondurmaları izmitte süttenden alıyorum keçi sütlü litresi geçen sne 25 tl falandı galiba birde serbesler dondurma var orasıda fena değildir ama önceki sene orada çalışan cocuklardan biri o kadar litre dondurma almama ragmen 3 tane kullah vermeye çingeneleik yapınca oradan almayı bıraktım

• Bir tweet gormustum algidanin trdeki ve ingilteredeki sut ve meyve oranlariyla ilgili.Yamulmuyorsam orda 10 kat daha fazla sut ve meyve vardi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen kalite çok düştü resmen şekerli buz yiyoruz

En iyisi kendin yapmak veya kaliteli pastanelerden almak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

Algida çöp

Normalde bu yorumları çok sevmem ama algida harbiden almıyorum eve sokmuyorum asla

Üstüne para vermeleri lazim almak için
    Oreolu cornetto yedin mi qnq?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt

Krema ile mi? Çok zahmetli oluyor evde yapmak. Şimdi en sevdiğim kısma geldim, tadım yapıcam. Bakalım nasıl olmuş? Tıpkısının aynısı

• nerde 10 sene önceki magnum nerede şimdiki magnum lezzeti kalmadı yapay bir tat aroma

• dondurmalar gercekten cok bozdu. iki senedir dondurma yedigim cok nadirdir ki eskiden yazlari cok fazla dondurma yerdim, simdi agzima sadece yapay bir tad geliyor. evde yapayim desem zahmetli geliyor acikcasi useniyorum cunku surekli buzluktan cikartip karistirmak falan gerekiyor, pastaneden alayim desem malum covid var maskeyle yenmez. bu sene dondurmasiz kalicaz anlasilan

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

+1

Geçenlerde sanal marketten oreolu olandan söylemiştim bir tane. Yenecek gibi değil.

Alıntıları Göster

Evet oreolu ve yeni çıkan milkalı çok kötü

• Algida dondurmada süt olduğundan bile şüpeliyim. 3-4yıl olmuştur son ambalajlı dondurma yediğim geçen aldım kutu olanlardan. Dondurma falan değil bu artık bildiğin su olmuş zaten buzluktan çıkardığın gibi eriyor daha kaseye çıkaramadan böyle dondurmamı olur. Pastaneden almaya devam litresi 40tl olmuş sanırım benim aldığım yerde.

• Ne versek yiyorlar diye rezalet dondurmalar yapıp gönderiyorlar.
    Eski tadı hiç birinde yok.

Biraz magnum oda biraz.

Eskiden max lar bile güzeldi. Düşünün.. Şimdi bim çikolası gibi bişi.
    Buzu yala daha lezzetli ve sağlıklı

Eskisi kadar dondurma yiyesim gelmiyor çok bozuldu.

• bir akrabam algidada çalışıyor,gerçek süt oranı en fazla minimilklerde varmış,onun haricinde süt tozu kullanılıyormuş,ben de pek yemıyorum artık,haftada bir cartedor belki alırsam alıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.