Şimdi Ara

Dondurma yiyen çocuklara karışan cübbeliler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
40.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nycha kullanıcısına yanıt
    O biraz baglilik meselesi. Kucuklukten oyle yetisiyorlar, cevreden oyle goruyorlar. Bunun uzerine ne kadar egitim alsan da degismiyor. Insanlarda fikir olusturmak kolay da o fikri degistirmek zordur. Dedikleri, yaptiklari birbiriyle celisse bile bir cogu fark edemez. Mesela disari da yemek yemek onlar icin etik olmayan, cok yanlis bir davranis oldugu icin baskasina karismak olarak degil de dogruyu gostermek olarak goruyorlar. Gene boyle biriyle burada tartismaya calismistim adamin disarida sadece yemek yiyen yada su icenlere etmedigi laf kalmamisti.

Bu zihniyet aslinda bircok seyin temeli. Baskasina zorla birsey yaptiranlar kendilerinin dogru oldugunu dusundukleri icin kendilerince sadece "yanlisi duzeltiyorlar". Mesela ozellikle bu kesimin tepki verdigi basortusu yasaklarina bakalim. O gun bu yasaklari koyanlar dogrusunun oyle oldugunu dusundukleri icin yaptilar. "Kafani ac oyle okula gir, disarida takabilirsin ama burada takamazsin" demekle "yemek yemek istiyorsan git evinde ye, burada yiyemezsin" demek acisindan hicbir fark yok. Ama goruldugu gibi kendilerine yapilinca tepki verenler simdi neler neler diyorlar.

• Burasi Müslüman bir ülke der dondurma yiyen iki çoçuğa sesini çıkarır ama tecavüzcüye,katile,hırsıza sesini çıkarmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 20 Haziran 2017; 19:14:31 >
  • Müslümanım elhamdülillah ama şu cübbeli aynısını bana yapsa şu cübbeliyi evire çevire tartaklarım. Kimin ne yediği yemediği ilgilendirmez bu arkadaşları. Ama o kamerayı çeken veledide evire çebire döverdim. Yürü arabistana ne lan babanın ülkesimi bura veledde az kışkırtı konuşmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 20 Haziran 2017; 19:17:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Ya yürü git o adama dedimmişmiş dön babam dön

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Ensestçiler gelmiş yine konuya.

Bu tür konulara ilk gelenlerden biri SENSİN anladın sen onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

bunlar özellikle böyle sataşmak için güçsüz çoluk çocuk yada zayıf yada yanında sevgilisi olanımı seçiyorlar acaba ?

gelsinler bakayım benim gibi 1-2 kişiye böyle zorba zorba hareketlerle, bura müslüman ülke vs laflarıyla konuşsunlar bak napıyorum

nerede yazıyor müslüman ülke olduğu ? herkez müslüman olmak zorundamı bu ne iş ?

Öyle zaten güçleri sadece çoluk çocuğa ve yanında kadın olana yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ya yürü git o adama dedimmişmiş dön babam dön

Ahahah söyledikten sonra bile anlayamama diye bir ölçü olsa onda da patlayacaksınız he

neyyyyyyse eğitimde uzun süre sonuncu kalacağız anlaşıldı

• Çocuklara helal olsun. Dik duruşlarından ötürü tebrik ediyorum.

Madem oruç tutuyorsun madem bu bir sınav, madem aç olanın halinden anlamak istiyorsun al sana fırsat! Çevrende yemek yiyenleri gördükçe nefsini terbiye et. İşte sana fırsat; gündelik yaşantıda gösterişli masalarda yemek yiyenlerin yanından geçen o fakirlerin/açların ne hissettiklerini anla!

Bu hastalıklı kafaların işleri güçleri şov.

Özetle; bu tiplere prim vermeyin, ayar verin. Ufacık çocuklar ayak üstü iyi tokatlamış bu sözde müslüman geçinen hastalıklı zihniyetteki şu tipleri.

Not: Hamdolsun müslümanım.

• Aferim gençlere bunların anladığı dil bu sert çıkmasalar büyük ihtimal dayak atarlardı oruc tutmuyor diye.

bir söz varya namuslu insanlar namussuzlar kadar cesaretli olmalı diye tam burda gençler bunu göstermiş böylelerini alttan almıyacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

2023e gelene kadar sizin başhırsız geberir muhtemelen. o değilde, öldüğünde çok pis dağılacaklar.

dağılmak mı ? daha beter olacaksınız siz kendiniz düşünün kendinizi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Ensestçiler gelmiş yine konuya.

Bu tür konulara ilk gelenlerden biri SENSİN anladın sen onu

Mesajım üçüncü sayfada yavrucum, tikatli bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 20 Haziran 2017; 19:27:16 >

• Televizyonu aciyorum adam kiza otobuste short giydigi icin dayak atmis , dovmus kimsede yardim etmemis... foruma geliyorum bu. Din denen seyin ne kadar buyuk bi zarar oldugu goruluyor

• Yav çağrı filmini izledim dün.Dünküler müslümansa bunlar ne?Bir tespitim var katılır mısınız bilmem günümüzde kafirlerle müslümanlar yer değiştirmiş.Dün kafirlerin yaptığı zülümleri bugün müslüman geçinenler yapıyor.

• Bunlar o. biçim insanlar bunların müslümanlıkla alakası yok bunlar arabın sakalına kılık kıyaftine hasta olan haşhaşiler, bunlar ya cübbelinin takımındandır,ya da mahmutcuların takımındandır. Bunlaradaki dedikodu, çekememezlik, cahillik, iftira, insanları tekfir etme gavurda bile yoktur
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    O onların kafa yapısı herşeyi dine bağlamanız bıktırdı artık

• Videodaki uyarıyor. Çocuk sanane , yallah arabistana tarzında konuşuyor. Adamı çekiyor. Sinirlendiriyor.

Başkası uyarsa belki çocuk hak verirdi ama. Sırf kıyafetinden dolayı hemen videoyu başlatmış. Belli ki ileride sağlam provakatör olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Adamlar kendilerini Allah sanıyor.Birde müslüman ülke diyor orada yarıldım.Neyse böyle devam etsinler.Böyle yaparak ancak ateist sayısı artar.

2023 ten sonra bakalım ateist kalacak mı ülkede

Napçen, kesçen mi

• Bu tipler banada denk gelsin lütfen.Stres atmaya ihtiyacım var.Gerçi Adana'da bu tipelr barınamaz
  • Çocuk adamın dibi.Bizim halk su isi kavrayamadi.Tam bir din insani ile gerici bir din insani.İkisini ayiran en önemli nokta egitim seviyesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.