Şimdi Ara

DONANİMHABERDE YILIN PROJESİ(SS VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, arkadaşlar hazırlıklarını yaptığımı gördüğünüz bir projem var;

Amaç.:

+ Forumda bir soru veya sorun olduğu zaman aranılan ve doğru kişiye doğru bir şekilde üyeyi ulaştırmak.

Bunun için Her üye sahip olduğu bilgileri gösterdiğim şekilde belirtecek olur ise ileride mesela aorodinamik hakkında bir soru sorulduğunda Örnek_TR adlı üye ile iletişeme geçilecektir.

YAPMANIZ GEREKENLER :

SADECE 2 DAKİKANIZI AYIRARAK BİLGİSAYAR VEYA BAŞKA ALANLARDA BİLGİLERİNİZİ BİZLER İLE PAYLAŞMAK.

Bu sistemin kabul edilmesi halinde veriler bir programa aktarılarak Donanimhaberin yazılım geliştiricileriyle irtibata geçilerek bu sitede olacak bir şekilde kodlanabilir.

Evet bekliyoruz arkadaşlar ben bu fedakarlığı yapmaya hazırım DESTEKÇİ arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Blood -- 3 Ekim 2008; 21:33:09 >

• hımm karışık gibi görünüyor ama hadi hayırlı olsun ilk katılım benden

exel word yani mikrosoft ofis kullanmayı iyi biliyorum kursa falan gitmiştim
    öğrenciyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 3 Ekim 2008; 21:38:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: redeha

hımm karışık gibi görünüyor ama hadi hayırlı olsun ilk katılım benden

Bilgilerinizi yazarsanız veritabanına kaydedileceksiniz. ve MESLEĞİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Blood -- 3 Ekim 2008; 21:38:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ulas_KAMACI

quote:

edütlendi
  • quote:

quote:

quote:

edütlendi

Kaydedildiniz. Katılım bekliyoruz elbette ki birgün soracağımız sorular oluyor arkadaşlar.

• Biraz zor gibi ama orta seviye php biliyorum belki işe yarar, ayrıca cms sistemleri üzerine de bilgiliyim.
  • flash
    adobe fireworks
    photoshop
    html
    microsoft (excel word powerpoint)
    access
    Paint
    bilgisayar bilgisi Çok iyi

meslek :ögrenci webtasarım & veritabanı

not:oyun konusundada üstüme yokdur yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 3 Ekim 2008; 22:07:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir düşünce..Ama hayata geçirmek oldukça zor.458902 üye sana teker teker gelip ilgi alanlarını veremez.Ama profilde böyle bir bölüm açılır ve herkes ilgilerini yazarsa olabilir kanımca.
  • -MS Office (orta)
    -HTML (iyi)
    -.NET(az)
    -Dreamweaver(iyi)
    -Photoshop(orta)
    -Fireworks(iyi)
    -Flash(orta)
    -Veritabanı(Access)(şimdilik az)
    -Php(az)

Öğrenci (Lise4)

Edit:Meslek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Çelik -- 3 Ekim 2008; 21:58:02 >
  • @Kant ve @chelick

Mesleklerinizi de yazarsanız tam anlamıYla kaydolmuş olacaksınız.
  • saçma
  • donanım konusunda yeterli bilgiye sahip olduğuma inanıyorum diğer konulardada az buçuk bilgim vardır ayrıca babam beyaz eşya bayiisi olduğundan hertürlü ev aletinde yardımcı olurum yani kısaca tüm elektronik aletler özellikle bilgisayar

meslek : öğrenci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouz55 -- 3 Ekim 2008; 22:03:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouz55

donanım konusunda yeterli bilgiye sahip olduğuma inanıyorum diğer konulardada az buçuk bilgim vardır ayrıca babam beyaz eşya bayiisi olduğundan hertürlü ev aletinde yardımcı olurum yani kısaca tüm elektronik aletler özellikle bilgisayar

Daha ayrıntılı bilgi verirsenzi (örn : meslek/ bilgileriniz ve seviyeleri(kısa ve öz))
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ouz55

donanım konusunda yeterli bilgiye sahip olduğuma inanıyorum diğer konulardada az buçuk bilgim vardır ayrıca babam beyaz eşya bayiisi olduğundan hertürlü ev aletinde yardımcı olurum yani kısaca tüm elektronik aletler özellikle bilgisayar

Daha ayrıntılı bilgi verirsenzi (örn : meslek/ bilgileriniz ve seviyeleri(kısa ve öz))

meslek belirttiğim gibi öğrencilik
    donanım konusunda çok çok ileri seviyede olmasamda ihtiyaç olan konularda yardımcı olabileceğime inanıyorum beyaz eşya ve elektronik hakkındada önemli derecede birikime sahibim php c+ c++ visual basic gibi programlama dillerindende az buçuk anlarım genel olarak pc konusunda yardımcı olabilirim yani..

• Sanayi ve Ticaret Bakanlığında uzmanım.
    Uzmanlık alanım Tüketiciler ve Tüketicilerin Korunması.
    Her türlü sorunda yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Sanayi ve Ticaret Bakanlığında uzmanım.
    Uzmanlık alanım Tüketiciler ve Tüketicilerin Korunması.
    Her türlü sorunda yardımcı olmaya çalışırım.

Evet teşekkürler,

Arkadaşlar bu arkadşaımız gibi foruma katkıda bulunabileceğiniz başka şeyleri de belirtebilirisniz.
  • İyi olduğum tek şey top oynamak ve ingilizce bilmek 2.si lazım olabilir
    meslek:acentede çalışıyorum
    lise sondayım
  • öğrenciyim. donanım, mobil cihazlar(nokia, ipod touch, iphone), hayvanlar ve bakımları, otomobiller, sağlık konusunda elimden geldiince destek veririm. ancak bu sene biraz younum össye hazırlanıorum ama seneye çok daha rahatım. yardımım dokunursa ne mutlu bana...
  • mansiyon alır bu proce...
  • mak. müh. öğrencisiyim
    az buçuk bilgisayar bilgim,psp,oyunlar ....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.