Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
241.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Sınavdan geçme notu 65 ve üzeri. 65 aşağısı (F, D, D+, C) sisteme işlenmiyor. Ama diyelim ben bu sınavdan b- aldım ikisi içinde işleniyor. İlk notun önemi kalmıyor. Yönergede böyle yazıyor.
    Bunun haricinde okuma ve iş hayatınada gireceğim. İş hayatı hariç, diğer iki sınav pek kolay gözükmüyor. Ama sonuçta test en azından şansımı deneyeyim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer91 -- 24 Ocak 2010; 12:46:56 >
  • Sınavlar yabancı diller sitesinde var.Ayrıca bu konuşma sınavı test mi oluyor? Bu sınavın ismi neden böyle?

Orijinalden alıntı: Mushmula

Usis gecesi ne zaman ?

8 Şubat olması lazım

Bu arada insanlar bazen deli ediyor. Gelmiş konuma olmadık yorum yapmış, beni zor durumda bırakmış. Bir de söylediği şey de doğru olsa

Orijinalden alıntı: Death666

Sınavlar yabancı diller sitesinde var.Ayrıca bu konuşma sınavı test mi oluyor? Bu sınavın ismi neden böyle?

test şeklinde oluyor sınav ama dersleri sunum şeklinde yapılıyor olması lazım
  • usise giremiyorum arkadaşlar....sizde de aynı sorun var mı?

Orijinalden alıntı: Khán

usise giremiyorum arkadaşlar....sizde de aynı sorun var mı?

Giremiyordum ama şimdi girebiliyorum.

Bu arada okul bir şirket ile anlaşmış, USİS değiştirilecek yakın zamanda...

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: Khán

usise giremiyorum arkadaşlar....sizde de aynı sorun var mı?

Giremiyordum ama şimdi girebiliyorum.

Bu arada okul bir şirket ile anlaşmış, USİS değiştirilecek yakın zamanda...

Oh iyi haber :D

quote:

Usis gecesi ne zaman ?

8 Şubat olması lazım

Bu arada insanlar bazen deli ediyor. Gelmiş konuma olmadık yorum yapmış, beni zor durumda bırakmış. Bir de söylediği şey de doğru olsa

Konu ne şeydi ?

• quote:

Konu ne şeydi ?

Bir yazıma gelen yorum. PM atmıştım ama hala cevap vermedi

şerefsizim benim aklıma gelmişti

Orijinalden alıntı: scary.

bi haberde benden, otağı hümayun restore edilicek
    http://www.istanbul2010.org/KENTSELUYGULAMALAR/PROJE/GP_529439

şerefsizim benim aklıma gelmişti

Ne kadar tarihi bir okulda okuyoruz yahu ? Her tarafı tarih kokuyor.

Bu arada nasılsın abi ?

bu arada teşekkürler shady iyiyim sen nasılsın

quote:

Orijinalden alıntı: baloonist

Öncelikle Arkadaşlar Mühendislik ve mimarlık YTU İTÜ ODTÜ de okunur..Hepsinin Bir ekolü vardır.. Sözü uzatmadan, kampüsün konumu, deneyimli hocaları ve öğreti kadrosu piyasada tutulan bir uni olması sebebiyle YTÜ tercihlerinizde sakınmayın yazabilirsiniz..

Özellikle universite istanbulda okunur, bunuda gözden kaçırmayın.. Şu anda Mimar Sinandan bile daha iyi eğitim veriliyor YTUde.. Buna emin olabilirsiniz.. Muh konusunda diyecek birşey yok zaten, daha son sınıfta iş teklifleri alırsınız..

YTU mezunu çalışan birini bulun ve sorun gerçek hayatta yanılmazsınız bunları söyler size..

Şimdiden başarılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: scary.

bu arada teşekkürler shady iyiyim sen nasılsın

Bende iyiyim abi. Tatil modundaki öğrenci durumundayız bildiğin gibi.
  • selam millet bayadır yazamıyorum. tatil geldi çattı. dağıtın kafasınızı derslerden flan. gerçi benim notlarım berbat. usisten baktım 7 dersten 6sı açıklanmış. 4 tane F im var. :D gülüyorumda içim kan ağlıyor. ya tekrar össye girmeye karar verdim. dersleri boşladım össye çalışıyorum. eğer olmazsa kazanamazsam o zaman ne halt yiyeceğim bilmiyorum. iyi tatiller hepinize.

Orijinalden alıntı: ertanunver

selam millet bayadır yazamıyorum. tatil geldi çattı. dağıtın kafasınızı derslerden flan. gerçi benim notlarım berbat. usisten baktım 7 dersten 6sı açıklanmış. 4 tane F im var. :D gülüyorumda içim kan ağlıyor. ya tekrar össye girmeye karar verdim. dersleri boşladım össye çalışıyorum. eğer olmazsa kazanamazsam o zaman ne halt yiyeceğim bilmiyorum. iyi tatiller hepinize.

Abi 7 senen var bu açıdan bak ÖSS olur inşallah, olmazsa da tekrardan asılırsın derslere

• ya beyler bu notlar ne zaman açıklanır. Hala 3 ders var açıklanmayan. Bazıları diyor bugün son günmüş sisteme girmek için falan. Ne derece doğrudur?

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

selam millet bayadır yazamıyorum. tatil geldi çattı. dağıtın kafasınızı derslerden flan. gerçi benim notlarım berbat. usisten baktım 7 dersten 6sı açıklanmış. 4 tane F im var. :D gülüyorumda içim kan ağlıyor. ya tekrar össye girmeye karar verdim. dersleri boşladım össye çalışıyorum. eğer olmazsa kazanamazsam o zaman ne halt yiyeceğim bilmiyorum. iyi tatiller hepinize.

Abi 7 senen var bu açıdan bak ÖSS olur inşallah, olmazsa da tekrardan asılırsın derslere

evet bakalım ne olacak eşşek gibi çalışmak zorunda kalcam herhalde 1 sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer91

ya beyler bu notlar ne zaman açıklanır. Hala 3 ders var açıklanmayan. Bazıları diyor bugün son günmüş sisteme girmek için falan. Ne derece doğrudur?

Pazar akşamına kadar girer hocalar tahminim.

Ekleme: 50.Sayfanın ilk mesajı benden oldu. Mushmula bak buna bak (Sakın önceki mesajlardan birini sileyim demeyin :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 31 Ocak 2010; 1:52:58 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.