Şimdi Ara

Donanımhaber ve Knight oyuncuları Buluşması(Tepki ölçümü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Benim aklıma şöle birşey geldi.Hem donanımhaberde takılan hemde knight oynanan arkadaşlarla neden bir araya gelmiyoruz.Burda internet üzerinde yazışıp duruyoruz.Ben isterdimki... Realdende görüşelim....Ben kocaelide oturuyorum.Ama görüşmek için istanbula gelebilirim.Ama herşeyden önce nasıl tepki alcak onu ölçmek istedim..Yorumlarınızı bekliyorum..Böle birşey olursa ben gelirim dermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 5 Ekim 2007; 17:31:57 >

• Bursada olursa ben gelirim seve seve
    konu dışında oluyor böyle buluşmalar eğlenceli geçiyor
  • Güzel Fikir Ama Gelirim Diyipte Gelmezlerse Görürüm
  • İşte benim çekindiğim konu yalan olursa söledikleri.Kocaelide buluşmak isterseniz mekan hazır..Gelmek isteyen arkadaşlara yolu tarif ederim yani ama herşeyden önce samimi şekilde oluşcak katılım sayısı...
  • İstanbuldayım yaş 15. Okul var yaf. Benim için çok zor buluşma
  • Çok isterim ben böyle birşeyin olmasını ama bulunduğum il çok ters kalıyor. elazığ...

Ama inşallah böyle birşey gerçekleşirde resimlerden bakarız :)
  • Önce katılım durumuna bakalım katılcak arkadaşlar İstanbul yada kocaeliye gelebilceklermi ? Özürlü oldgunuz günleride yazın..Duruma göre ayarlarız onu..Yeterki katılcak onlar samimice cevap yazsın gelirim diyip gelmemezlik etmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim sadece Pazar günü boş. İstanbul/anadolu yakası. 1-2 hafta sonra pazar günü olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Çok isterim ben böyle birşeyin olmasını ama bulunduğum il çok ters kalıyor. elazığ...

Ama inşallah böyle birşey gerçekleşirde resimlerden bakarız :)

Senin baya bir tersmiş yafİllaki İstanbulda olcak değilki.Ankarada oturup dh ye takılan kişiler orda daha fazla olur..Ben böle birşeye öncülük ettim..Oda orda böle bir organizasyon yapar.. İlham kaynağı olur fenamı
  • Buna yaş sınırı koymanız gerekir ama (=

Ramazan cıksın aradan güzel bi yere gitcekseniz katılabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: plmpcity

Benim sadece Pazar günü boş. İstanbul/anadolu yakası. 1-2 hafta sonra pazar günü olabilir

Akşama daha fazla katılımcı çıkar diye umuyorum..Eğer bu tutmazsa kafamda daha başka konu dışı projeleri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Buna yaş sınırı koymanız gerekir ama (=

Ramazan cıksın aradan güzel bi yere gitcekseniz katılabilirim..

Yaş sınırı koymak istedim en başta ama ayırım yapmış olurum diye düşündüm.Oda ters tepki almazmı..
  • 15 yaş kusura bakmayın ama ayak uydurabilceğimi düşünüyorum . Bizde bi liseliiyiz :)

Bulusursak eğer kadıköy güzel mekandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 5 Ekim 2007; 16:45:56 >
  • Yaş sınırı derken

Gideceğiniz mekan +18 falan olursa , mecburi yaş sınırı oluyor..

Ne mantık bea.
  • quote:

Yaş sınırı derken

Ne mantık bea.

Amanin sakının beyler

• quote:

Yaş sınırı derken

Ne mantık bea.

Karaköye vapurda ayarlarızAlkol alırım ama.Her yaştan katılım olursa alkol alınan bir yer uygun olmaz
  • İşte gelecekler aynı yaş sınırlarında olsa daha iyi olur diyorum ben (=

Kopukluk olmaz , mesela 13 yaşındaki birinin muhabbeti farklıdır 17 - 18 yaşındakinin muhabbeti farklıdır.

Örneğin yaş ortalaması 16-17 bir buluşma yaptın , e buraya gelen 13 yaşındaki çocuk muhabbetlerin çoğuna fransız kalacak.Yani bunun için gelmemesi daha hayırlı olmaz mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

Yaş sınırı derken

Ne mantık bea.

Karaköye vapurda ayarlarızAlkol alırım ama.Her yaştan katılım olursa alkol alınan bir yer uygun olmaz

muhallebici , çay bahçesi gibi yerlere gidin

• @W0lky
    En hayırlısı öyle olur Ben uzaklasim topicden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 5 Ekim 2007; 16:53:59 >
  • Şuan zaten yokluyorum ortamı kimler geliyor diye..Durum ne diye..En azından liseye gidenler belli bir olgunluga erişiyor..@plmpcity liseye gidenler dedim bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.