Şimdi Ara

DonanımHaber tayfası kurulabilicek Browser oyunlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DonanımHaber olarak bence bi Browser tabanlı oyunda bi tayfa (ittifak,klan,birlik vb.) topluluk oluşturabiliriz browser oyun oynayanlar veya başlamak isteyen tavsiyeleri ile bu başlık altında toplanabilirler hemde baya faydalıda olabilirler...

• transformice iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droom.

transformice iyidir.

aynen hocam fena sarıyormuş baktımda bu oyunda ittifk clan falan olmamız soz konusu olamaz bence
  • Kesinlikle ve kesinlkle travian

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutunkolonyasi kullanıcısına yanıt
    DonanımHaber olarak bi gruplaşma birlik kurma imkanımız olsa çok çok iyi olur aslında... Travian cidden çok iyi olurdu.
  • ufukda yeni açılacak server gözükmüyor ve ben s8 de de cokdan basladım ama bundan sonra ilerleyen bir vakitte toparlanıp birşeyler yapılabılır.travian olayların gelişimi ve nihayete ermesi acısından eşsiz bir browser oyunu ogame gıbı yuzyıllarca amacsız bır bıcımde devam etmıyor
    @ucanoflu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutunkolonyasi -- 23 Ocak 2014; 13:39:45 >
    her hangı bı speed server oyunda olabılır aslında amac vakıt gecırmek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ucanoflu kullanıcısına yanıt
    tr dışı serverlara bir göz gezdireyim o zaman ben. yeni açıcalak bir server bulursam haber ederim sana bir konu acar adam toplamaya calısırız
    Tamamdır. Eline, emeğine sağlık kolay gelsin şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

transformice iyidir.

var fakat oyun açıldığında dh3 diye kabilelerini kurmuşlar ki ben kuranların hepsinin buradan olduğunu düşünmüyorum
  • gladiatu-s yeni server acıldı ayın 26 sında ıstersenız benım yanımda orayada gelebılırısnnz ?
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim hadi bakalım.
  • Haber verin her türlü oyuna gelirim
  • Takip
  • Tranceformice oynuyorum (bla bla.. edit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOSHIC -- 24 Ağustos 2014; 3:03:11 >
  • Ben aslında ikariam tavsiye ediyorum forumca ittifak kurabiliriz
  • var mı?
  • Biz ikariamda charonda ygs-lys tayfa olarak oynuyorduk isteyen varsa gelebilir 10 kişi civarında var ittifakta gelmek isteyenler iletişime geçsin benimle
  • Gladiatuš son serverde oynamak isteyen varsa gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanoflu -- 17 Ağustos 2014; 22:59:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.