Şimdi Ara

DonanimHaber - SteamKo - Clan ( Karus )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hareketlenmi? Knight OnLine bölümümüz üzerinden ; STEAMKO için '' Clan Üyelerimizi Toplama A?amasyna gelmi? bulunmakta olup , WhatsApp Grubumuzu kurduk ''
    Geri bildirimler ve ilgi gerçekten harikaydy , herkese te?ekkür ederim.

CLAN HAKKINDA GENEL BYLGY VE KURAL DÜZENLEMESY

Steam Grubu Kurulmu?tur , üye olan arkada?laryn MUTLAKA sayfayy takip etmesi rica sebebidir
    --Steam Grubu Link --- >
    WhatsApp Grubu Kurulmu?tur , Clan ve Forum üyesi arkada?larymyz MUTLAKA buraya katylmalydyr
    --WhatsApp Grubu için irtibat ?uan için PM'dir

1-Clana üyelerimiz ; Eski DonanymHaber Üyeleri ba?ta olmak üzere , onlaryn referanslary do?rultusunda olu?turulmu?tur !
    2-Gece 02.00'da OnLine olduktan kysa bir süre sonra DYRYLY? CLAN'y kurulacaktyr !
    3-CLAN ALIMLARI , ?UAN YÇYN DURMU? BULUNMAKTADIR ; Ancak , oyuna ba?ladyktan sonra devam etmeyen veya Clana katylmayan arkada?lar için e?er onlarda bo?ta olursa '' YEDEK LYSTEYE EKLENMY?TYR ''
    4-?uan için Clan Üyelerimizin Görü?me platformu sadece WhatsApp üzerinden devam edecektir. 1 hafta içerisinde ; Skype - Ventrillo vb. sohbet uygulamasy buradan duyurulacaktyr !
    5-Steam Platformu üzerinden Clan Sayfasyny mutlaka müsait bir anda '' Follow '' etmemiz gerekecektir !

WhatsApp Grubu Kurallary Hakkynda
    1- Ya?ça büyük hocalarymyz , ve genç arkada?larymyz mevcut oldu?undan '' ÜSLUBA '' mutlaka ve mutlaka dikkat etmemiz gerekmektedir.
    2- WhatsApp grubunda olan herkes lütfen numaralary kayyt etsin ki kary?ykly?y tamamiyle engelleyelim :)
    3- Grup içerisinde olu?abilecek anla?mazlyklary minimize edebilmek için , lütfen hepimiz '' EGO '' dan uzak duralym , ancak böyle samimi bir ortam olu?turabiliriz

DYRYLY? Clan Kurallary

1.Karus yrky olarak olu?turulacaktyr
    2.Irk , Din , Dil , Cinsiyet fark etmeyecektir.
    3.+20 Ya?yndan küçükleri clan içerisinde fikir birli?i ile tutmayaca?yz (ki zaten yok)
    4.Oyun içi etkinliklerde ( Parti - PK - Event vb ) Clan dy?ynda herhangi bir oyuncuyu bulunduramayaca?yz.
    5.Illegal bir olu?um dü?üncesinde olanlara (Koxp - Hack vb) kesinlikle taviz verilmeyecektir.
    6.Karakterinizin ne olaca?y (Asas-Mage-Priest-Warrior) tamamiyle serbesttir.
    7.Nick tercihlerinde herkes özgürdür .
    8.Olu?abilecek BOSS DROPLARI* (Hyde - Anteras'dan Atilla-Felankor'a kadar) bir ki?ide toplanyp , partide / etkinlikte bulunan üyelerimiz arasynda e?it pay edilecektir .
    *Bu madde , itemlaryn toplanmasy , Clanymyzda , forum üzerinde en çok ''REFERANSA'' sahip olan üye arkada?ymyz tarafyndan sa?lanacaktyr !

9.Oyun ve Oyuncu sayymyz oturtulduktan sonra ; Skype - Vent - TS 'ile oyun oynamak gerekecektir

Clan Hakkynda sa?lamak istedi?iniz '' Geri Bildirimler (olumlu/olumsuz) '' her türlü durumu ; Forum üzerinden ; TheMarjinals (ve yetkili arkada?lar) , Steam Knight OnLine üzerinden ise ; ASLANHAN ismi ile (ve yetkili arkada?lar) her zaman bildirim sa?layabilirsiniz.

GÜNCELLEME ##26 OCAK 2016 ## SON GÜNCELLEME

1.Forumda bir çok de?erli arkada?tan PM aldym clan için , ilginize çok te?ekkür ederim. Saat 02.00'da oyun indirime açylacak.Bu vakitten itibaren OnLine olaca?ym.

CLANIMIZA KATILAN ARKADA?LAR

[center]
    @1.TheMarjinaLs DHForumProfili
    @2.Juvixted DHFormProfili
    @3.hikqq DHForumProfili
    @4.FXXKDHForumProfii
    @5.RemreozturkDHForumProfili
    @6.zuq3rmanDHForumProfili
    @7.Duayen00DHForumProfili
    @8.Surfing with the AlienDHForumProfili
    @9.Kanjugenn78 DHForumProfili
    @10.DoctorEconomyDHForumProfili
    @11.innovativengineerDHForumProfili
    @12.Yav he heeDHForumProfili
    @13.Rodoplu DHForumProfili
    @14.BurayaNerdenÜyeOluyoruz DHForumProfili
    @15.Inter Milan
    @16.Batman
    @17.Istanbulungülü
    @18.Jürgen Klopp
    @19.dephenxDHForumProfili
    @20.skyforDHForumProfili
    @21.AsilBerkDHForumProfili
    @22.duddits11 DHForumProfili
    @23.Yggdrasil Asgard DHForumProfili
    @24.T2W4DDHForumProfili
    @25.777 DHForumProfili
    @26.Mishakal DHForumProfili
    @27.BekirTemel
    DHForumProfili

WhatsApp grubu için lütfen mesaj ile numaralarynyzy gönderiniz arkada?lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 26 Ocak 2016; 1:13:58 >

• Hocam merhabalar,

Oyuna çalışan 1-2 arkadaşım(Bu kesim izin günleri ve akşam 5-6dan sonra her gün online olacak kesim) ve üniversite okuyan 1-2 arkadaşım(bu kesim ise ikinci dönemlerinin yoğunluğuna göre online süreci belli olacak kesim) ile başlamayı düşünüyoruz fakat kafamızda bir çok şeyi netleştiremedik.Hangi ırk olacağımıza net karar veremedik, bunun dışında farklı bi grup arkadaşlarımızın da oyuna başlama ihtimalleri var onların da durumunu netleştirmeye çalışıyoruz.Durumlar netleştiği zaman bi ihtimal bu oluşumun içinde olmak isteyebiliriz 3-5 kişi.Diğer konudaki clan için bir şey yazmadım zira arkadaş clana alınacak oyuncular için 7/24 online kişiler arıyor.O iş bizden geçti artık, elden geldiğince bi şekilde karakteri gün içinde oyunda tutmaya çalışsak da gün içinde iş daha ağır basmak zorunda.Durum bu şekilde, yarın bir şeyler netleşir diye düşünüyorum ve duruma göre ben sizi bilgilendiririm,

İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 25 Ocak 2016; 2:33:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Hocam merhabalar,

Oyuna çalışan 1-2 arkadaşım(Bu kesim izin günleri ve akşam 5-6dan sonra her gün online olacak kesim) ve üniversite okuyan 1-2 arkadaşım(bu kesim ise ikinci dönemlerinin yoğunluğuna göre online süreci belli olacak kesim) ile başlamayı düşünüyoruz fakat kafamızda bir çok şeyi netleştiremedik.Hangi ırk olacağımıza net karar veremedik, bunun dışında farklı bi grup arkadaşlarımızın da oyuna başlama ihtimalleri var onların da durumunu netleştirmeye çalışıyoruz.Durumlar netleştiği zaman bi ihtimal bu oluşumun içinde olmak isteyebiliriz 3-5 kişi.Diğer konudaki clan için bir şey yazmadım zira arkadaş clana alınacak oyuncular için 7/24 online kişiler arıyor.O iş bizden geçti artık, elden geldiğince bi şekilde karakteri gün içinde oyunda tutmaya çalışsak da gün içinde iş daha ağır basmak zorunda.Durum bu şekilde, yarın bir şeyler netleşir diye düşünüyorum ve duruma göre ben sizi bilgilendiririm,

İyi geceler.

Merhaba tekrardan :)
    Bende hem calisiyorum hemde universite bitirmekle ugrasiyorum

Clani kurma amacim tamamiyle bir devr-i daim , surkile edebilmek icin ... Clanın tek kurali var , esnetmek icin cok buyuk bir sebep olmaz

Herkes emek veriyor olacak ve bu nedenle bilmedigimiz birinden dolayi madur edilmek istemeyiz hicbirimiz , forum uyesi referans olursa neden olmasin 😂

Oyunun ilk gunu bir zaten hersey belli olacaktir . Ben kendimi bildim bileli Karus - Assasian oynuyorum :) , Karus olacagimi simdiden soyleyeyim :) Dha karizmatikler yahu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de karus olarak başliyicam beraber oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Ben de karus olarak başliyicam beraber oynayabiliriz

Bayağı PM geldi arkadaşlar , harikasınız :)
  • 1 arkadaşımla gelicem ben de, alım varsa gelmek isterim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

1 arkadaşımla gelicem ben de, alım varsa gelmek isterim:)

Zevkle hocam :) Dediğim gibi bu benim değil , bizim clanımız olacak :) Özellikle DonanımHaber clanı yapmak istememin nedeni bu.

Oyundaki Nickim : ASLANHAN olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronark Char Tanıtım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Ben Priestim arkadaşım archer olacak. Nicklerimiz yakın bir şeyler olsun:)
  • steam hesaplarımızdan ekleyelim birbirlerimizi isterseniz beyler. Daha akıcı sohbet ederiz. Oyun hakkında konuşuruz.
  • Ben de karus-archer olarak başlamayı düşünüyorum. Steam grubu kurarsak iyi olur.
  • Size pm attım hocam job olarak warior düşünüyorum ama tam daha karar veremedim var mı bi öneriniz ? steam adım koksalardic ekleyebilirsniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remreozturk

steam hesaplarımızdan ekleyelim birbirlerimizi isterseniz beyler. Daha akıcı sohbet ederiz. Oyun hakkında konuşuruz.

Whatsapp grubu kursak daha güzel olur:)
  • Hocam merhabalar tekrar, bizim durum hala netleşemedi, netleştirmeye çalışıyoruz.Aranızda olur muyuz net bir şey diyemesem de server açılmadan önce bi Team Speak sunucusu ayarlanırsa iyi olur diye düşünüyorum.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    kurarız onuda önce birbirimizi ekleyelim bi yerlerden steam olarak işe başlaşak güzel olacak :)
    eklemek isteyenlere tekrar : remreozturk steam hesap adım
  • karus mage oynuyacağım.RadioLoGy steam id.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remreozturk

kurarız onuda önce birbirimizi ekleyelim bi yerlerden steam olarak işe başlaşak güzel olacak :)
    eklemek isteyenlere tekrar : remreozturk steam hesap adım

Steam: reantum hocam, ekledim şimdi
  • Windows işletim sistemi mi çöktü ?

DonanimHaber - SteamKo - Clan ( Karus )
  • gelirim kabul ederseniz fazla bilmiyorum ama oyunu (:
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    bunlar hep nazar nazar :)
  • Karus Archer başlayacağım ben de nasipse.
    http://steamcommunity.com/id/sparkSS
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.