Şimdi Ara

Donanımhaber Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Bilgilendirme: Konu önceden chrome için açılmıştı, yeni konu açmamak için aşağıdaki mesajımı kopyaladım"

Arkadaşlar bu chrome sorunu olduğu gün düzeltemedim ve aynı gün silip opera yükledim. Memnun sayılırım. Şimdi bir sorunum daha var ama sanıyorum ki opera ile ilgili değil.

Her siteyi doğru düzgün açabilmeme rağmen sadece donanımhaber sitesine giriş yapmakta zorlanıyorum. 100. deneyişimde girdim hiç abartmadan. Siteye girdiğim gibi takılıyor, eğer yeni sekmedeyse sekmeden kapatabiliyorum, sekmede değil ve sadece o açıksa browser hata veriyor zorunlu kapatıyorum. Siteden üyelik çıkışı yaptım yine düzelmedi, google aracılığıyla başka bölümlerden giriş yapmayı denedim yine olmadı. Şimdi hazır açabilmişken siteyi, sizlerden yardım almak istedim. Sorun sadece donanımhaberde oluyor.

Donanımhaber Sorunu  Donanımhaber Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAK_ -- 5 Mart 2014; 21:57:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar böyle bir sorun daha önce de olmuştu nasıl çözdüğümü hatırlayamıyorum ancak şuan baş edemedim. Görev çubuğundan chrome simgesine tıkladığımda açılması neredeyse 7-8 dk kadar sürüyor. Bilgisayarda herhangi bir donma yavaşlama söz konusu olmuyor bu sırada. Şimdi chromu kaldırıp tekrar yüklesem, hali hazırda kullandığım sekmemde duran kısa yollar silinir mi?

Ya da bunun başka türlü bir çözümü var mı?

İşletim sistemim win 8, teşekkürler.

Aslında çözüm klasik
    1) Tarayıcıdaki çerezi ve ön belleği silebilirsin.
    2)Eskimiş chrome tarayıcının yeni versiyonunu yükleyebilirsin.
    3) cc cleaner gibi programlarla 1. İşlemi yapabilirsin.
    4) Tarayıcı geçmişini toptan silebilirsin.
    5) 4 madde işe yaramazsa Farklı bir tarayıcı kur Yandex.Browser önerimdir. Opera ve chrome karışımı hızlı bir tarayıcı

• arkadaşın dediği gibi ccleaner gibi bir program ile tarayıcıyı temizle eğer sonuç vermez ise eklenti varsa onları kaldırmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: sismolog

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar böyle bir sorun daha önce de olmuştu nasıl çözdüğümü hatırlayamıyorum ancak şuan baş edemedim. Görev çubuğundan chrome simgesine tıkladığımda açılması neredeyse 7-8 dk kadar sürüyor. Bilgisayarda herhangi bir donma yavaşlama söz konusu olmuyor bu sırada. Şimdi chromu kaldırıp tekrar yüklesem, hali hazırda kullandığım sekmemde duran kısa yollar silinir mi?

Ya da bunun başka türlü bir çözümü var mı?

İşletim sistemim win 8, teşekkürler.

Aslında çözüm klasik
    1) Tarayıcıdaki çerezi ve ön belleği silebilirsin.
    2)Eskimiş chrome tarayıcının yeni versiyonunu yükleyebilirsin.
    3) cc cleaner gibi programlarla 1. İşlemi yapabilirsin.
    4) Tarayıcı geçmişini toptan silebilirsin.
    5) 4 madde işe yaramazsa Farklı bir tarayıcı kur Yandex.Browser önerimdir. Opera ve chrome karışımı hızlı bir tarayıcı

Hocam maalesef klasik yöntemler işe yaramadı, ayrıca şöyle bir durum da var, sadece donanımhaberde olmak üzere, 3-4 kere sayfa yenileyince veya bir linke tıklayınca tarayıcı donuyor ve kapatmam gerekiyor. Tekrar açmam malum 10 dk sürüyor.

@ Hopy GC

Hiç bir eklenti yüklemedim, sorun zaten kendiliğinden oldu. Şimdi bir antivirüs programı indiriyorum olmazsa artık chromu kaldırıp baştan yüklemeyi deneyeceğim.

• Arkadaşlar bu chrome sorunu olduğu gün düzeltemedim ve aynı gün silip opera yükledim. Memnun sayılırım. Şimdi bir sorunum daha var ama sanıyorum ki opera ile ilgili değil.

Her siteyi doğru düzgün açabilmeme rağmen sadece donanımhaber sitesine giriş yapmakta zorlanıyorum. 100. deneyişimde girdim hiç abartmadan. Siteye girdiğim gibi takılıyor, eğer yeni sekmedeyse sekmeden kapatabiliyorum, sekmede değil ve sadece o açıksa browser hata veriyor zorunlu kapatıyorum. Siteden üyelik çıkışı yaptım yine düzelmedi, google aracılığıyla başka bölümlerden giriş yapmayı denedim yine olmadı. Şimdi hazır açabilmişken siteyi, sizlerden yardım almak istedim. Sorun sadece donanımhaberde oluyor.

Donanımhaber Sorunu  Donanımhaber Sorunu

• kullanmış olduğun kısayolları chrome sağ üst köşedeki ayar sekmesinden yer işaretleri-yer işaretlerini ve ayarları içeri aktar diyerek gelen menüden hangi tarayıcıya neleri aktarmak istediğini seçerek aktarabilirsin.(gerçi farklı bir şekilde çözmüşsün )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecniker_1986 -- 1 Mart 2014; 20:15:37 >
  • Benim bilgisayarda win 8 ve arada bir chromede kasma oluyor chromeyi win 8 modunda çalıştırmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesyalcin -- 2 Mart 2014; 5:57:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Güncel

Arkadaşlar yardım lazım, her siteye takır takır girebiliyorken, donanımhabere girince opera pert oluyor. 50 kere deneyince ancak girebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.