Şimdi Ara

Donanımhaber sitesi ile ilgili ufak bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda herhangi bir konuya girdiğimde iconlar upload edilmis resimler avatarlar vs bu tip şeyler 2 kez yükleniyor. Sizde de böyle bu durum varmı? Forumda çok gezindiğim için ve net bağlantım kotalı olunca haliyle bu durum bi sorun halini alıyor.

• kullandığın virüs programına bi bak ondan olabilir
  • Ne ilgisi varki? ondan olup olmadığın nasıl anlıcam?
  • İki kez yükleniyor derken ne demek istediniz?

Bir önceki ziyaret ettiğiniz sayfayı hiç ziyaret etmemiş gibi algılayarak tekrar ziyaret ettiğiniz zaman aynı yüklemeyi yaptığını mı ifade etmek istediniz?

Selam ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 7 Mayıs 2007; 4:11:38 >
  • Arkadaş virüs programı derken belkide bellekte silinmeye neden olan bir programdan bahsetmek istemiştir.
    Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun. Tarayıcıyla ilgili bir durum söz konusudur, firefox, opera falan iki kere yüklemez.
  • Explorer kullanıorum ama tarayıcıdan olduğunu sanmıyorum. Çunku yanlızca donanım haber sitesinde oluyor bu. iki kez yüklenmekten kastım resim olan herşey (iconlar, avatarlar, buttonlar konuya upload edilmiş resimler vs..) sayfa açılıoyor hepsi ekrana geliyor ve ardından yok olup tekrar yüklenmeye başlıor.
  • Başka bir tarayıcı denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır denemedim ama tek bir sitede meydana gelen bi sorun yüzünden neden tarayıcımı değiştireyimki. Sonuçta yıllardır explorer kullanıorum ve hiç sorun çıkarmadı. Ama garip bir durum bi site neden 2 kez yüklensinki
  • Image resize fonksiyonu kullanılıyor sitede, geniş resimler ufaltılıyor. Ancak bu fonksiyon ikinciye yüklenme sorunu çıkarmamalı. Siz emin misiniz tekrardan yüklendiğine? O esnada modeminiz iş yapıyor mu?
  • arkadasın dediği olay arada bir bana oluyor. her zaman değil. kesinlikle virusle ilgili değil. muhtemelen reklamlardan kaynaklanıyor. özellikle altta çıkan reklam çubugundan. reklamlar yuzunden internet temporary files'a tam yuklenemeyen sayfa tarayıcı tarafından otomatikmen ya tekrar yenileniyor ya da durduruluyor.
  • ie7 nin, ie7 pro eklentisi var. Onu yğklerseniz hem reklamları hem de flashları engelleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.