Şimdi Ara

Donanımhaber ile ilgili enteresan bişey oldu...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün Ashampoo win optimizer indirip kurdum. Temizlik yaptım. Daha sonra opera tarayıcımı açtım. Başlangıç sayfasında kayıtlı olan dh forum ikonuna tıkladım. Açıldı. Çerezler silindiği için kullanıcı adı ve şifre girip sisteme giriş yaptım. Teknik yardım bölümüne tıklayınca, yukarıda ismimin yazdığı yerde başka bir kullanıcı adı vardı. Şimdi hatırlamıyorum ama onun bildirimleri bile gözüktü. Tıklayınca sistemden çıkış yaptı. Tekrar girdim, tekrar aynı şey oldu ama bu sefer başka bi kullanıcı ile girmişim gibi oldu. Hatta favorilerine gelen cevap bildirimleri bile gözüküyordu....
    Kaspersky yüklü ve güncel.
    Sizce bu ne iştir....?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opera tüm ağ trafiğinizi kendi vpn sunucularından geçiriyor. Tam ayrıntısını bilmemekle beraber, belki bununla ilgili bir hata oluşmuş olabilir.
    Yada sadece DH sitesi saçmalamıştır:)
    Firefox'da deneyin bir de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Opera tüm ağ trafiğinizi kendi vpn sunucularından geçiriyor. Tam ayrıntısını bilmemekle beraber, belki bununla ilgili bir hata oluşmuş olabilir.
    Yada sadece DH sitesi saçmalamıştır:)
    Firefox'da deneyin bir de.

teşekkür ederim cevap için hocam...
    Mozilla değil de,appdata nın alt klasörlerinde operaya ait veri klasörlerini sildim. Dolayısıyla opera sıfırlandı. Sonra virüs taraması yapmak maksadıyla güvenli modda açtım pcyi. Bi deniyim dedim operayı,şu an sorun yok...? Taramadan sonra normal açıp tekrar deniycem bakalım.
  • Donanımhaber de sorun var. Konu dışına da açmışlardı böyle bir konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim hocam taramada bişey çıkmaz inşallah ama uzaktan erişim yapan bi virüs varsa bilmemiz iyi olur. Kolay gelsin

• quote:

Rica ederim hocam taramada bişey çıkmaz inşallah ama uzaktan erişim yapan bi virüs varsa bilmemiz iyi olur. Kolay gelsin

Ben de ondan korkuyorum ama İnşaAllah bişey çıkmaz. Hele bi tarama bitsin bakalım

• Hocam beni kasıtlı olarak mı haberdar ettiniz, yoksa yanlışlık mı oldu forumdan kaynaklı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Hocam beni kasıtlı olarak mı haberdar ettiniz, yoksa yanlışlık mı oldu forumdan kaynaklı?

Yok yaavv nezaketen haberdar ettim. Hani konuma cevap yazma zahmetinde bulunmuşsun ya, onun için

• Peki hocam teşekkür ederim. İyi akşamlar.

• Sorun DH tarafında

• quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Peki hocam teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Rica ederim. İyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Sorun DH tarafında

İnşaAllah öyledir. Virüs falan olmasın da

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    hocam güvenli modda kaspersky ve malwarebytes antimalware ile tarattım. ikisi de birer ilaç buldu o kadar . öyle bilinmedik tuhaf bişey yok.. Normal modda açıp denedim,normale dönmüş. Hatta şu an normal moddan yazıyorum. Eğer bi daha olursa BEN BU OYUNU BOZARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 25 Ağustos 2016; 13:38:46 >
  • O zaman siteyle ilgilidir hocam zaten başkalarına da olmuş

• quote:

O zaman siteyle ilgilidir hocam zaten başkalarına da olmuş

Aman iyi iyi. Virüsle mirüsle uğraşmayalım da..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.